Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali
Visszaküldtem csomagot a német amazonnak. A tracking szerint odaért, de az amazon szerint még nem érkezett meg, pedig már eltelt egy hét.
Régen nem emlékszem hogy ez ilyen lassú lett volna. Mostanában ez mennyi idő szokott lenni mire ez átfut? -
Valaki próbált már német amazonos visszaküldést MPL automatában feladni?
-
Hali
Rendeltem amazon.com-ről és tök jól eljött Pitney Bowes-al Hollandiáig, ahol átkerült a DPD-hez. Ők elhoszták Bp-re.
Itt jönnek a bajok.
Először volt egy szállítási idő módosítás amit nem én kértem, majd másnap egy csomag visszatartása. Végül pedig egy sérült csomag, a csomag ellenőrzés alatt.
Jól gondolom hogy ebből már nem lesz kiszállítás? ilyenkor az amazon-nak nekem kell jelezni a gondot? -
Hali
Német amazonról már többször rendeltem és küldtem is már vissza a kinyomtatós megoldással.
Most viszont amerikából rendelnék. Ott is van elvileg ez a nyomtatós megoldás az oldaluk szerint, de az kis hazánkra is érvényes ugyanúgy? Valakinek van ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 11
- RAM topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest