- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali
Visszaküldtem csomagot a német amazonnak. A tracking szerint odaért, de az amazon szerint még nem érkezett meg, pedig már eltelt egy hét.
Régen nem emlékszem hogy ez ilyen lassú lett volna. Mostanában ez mennyi idő szokott lenni mire ez átfut? -
Valaki próbált már német amazonos visszaküldést MPL automatában feladni?
-
Hali
Rendeltem amazon.com-ről és tök jól eljött Pitney Bowes-al Hollandiáig, ahol átkerült a DPD-hez. Ők elhoszták Bp-re.
Itt jönnek a bajok.
Először volt egy szállítási idő módosítás amit nem én kértem, majd másnap egy csomag visszatartása. Végül pedig egy sérült csomag, a csomag ellenőrzés alatt.
Jól gondolom hogy ebből már nem lesz kiszállítás? ilyenkor az amazon-nak nekem kell jelezni a gondot? -
Hali
Német amazonról már többször rendeltem és küldtem is már vissza a kinyomtatós megoldással.
Most viszont amerikából rendelnék. Ott is van elvileg ez a nyomtatós megoldás az oldaluk szerint, de az kis hazánkra is érvényes ugyanúgy? Valakinek van ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Tápos kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest