Hirdetés
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali
Visszaküldtem csomagot a német amazonnak. A tracking szerint odaért, de az amazon szerint még nem érkezett meg, pedig már eltelt egy hét.
Régen nem emlékszem hogy ez ilyen lassú lett volna. Mostanában ez mennyi idő szokott lenni mire ez átfut? -
Valaki próbált már német amazonos visszaküldést MPL automatában feladni?
-
Hali
Rendeltem amazon.com-ről és tök jól eljött Pitney Bowes-al Hollandiáig, ahol átkerült a DPD-hez. Ők elhoszták Bp-re.
Itt jönnek a bajok.
Először volt egy szállítási idő módosítás amit nem én kértem, majd másnap egy csomag visszatartása. Végül pedig egy sérült csomag, a csomag ellenőrzés alatt.
Jól gondolom hogy ebből már nem lesz kiszállítás? ilyenkor az amazon-nak nekem kell jelezni a gondot? -
Hali
Német amazonról már többször rendeltem és küldtem is már vissza a kinyomtatós megoldással.
Most viszont amerikából rendelnék. Ott is van elvileg ez a nyomtatós megoldás az oldaluk szerint, de az kis hazánkra is érvényes ugyanúgy? Valakinek van ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest