- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
Van egy csomagom amit vissza küldtem. Június 10.-e óta a Németországi Nohrai válogató központban van. Aggódjak, hogy megakadt vagy a németeknél ez szokás. Július 6.-ig vissza kellene érnie. Az Amazon nézi, hogy a visz.árú elindult feléjük és nem a feladó a hibás a csomag nem érkezése miatt? A DHL nyomon követést elmentettem és kinyomtattam. A csere árút már meg kaptam és nem szeretném ha még egyszer levonnák az összeget.
-
Mano66
senior tag
Még egy hülye kérdés. A vissza áruért fizetni kell?
-
Mano66
senior tag
Rendeltem egy pizza sütőt ami akciós volt. Ma meghozták a csomag sarka sérült volt, de nem vészesen. Kibontás után a terméken így is 3 helyen enyhe ütés nyomok láthatók. Érdemes reklamálni. Amikor vettem akciósnak adták. Nem volt feltüntetve, hogy csomagolás sérült vagy vissza küldött termék lenne és azért akciós. Ma néztem akció nélkül is annyi lett az ára.
[Teesa TSA3231 Supreme Pizza Oven] -
Mano66
senior tag
Erről az email címről nem válaszolnak. "adressen-bestaetigung@amazon.de".
Van másik is amivel fellehet venni velük a kapcsolatot. Legalább a fiókomat rendbe szeretném rakni. A vásárlásról lehet lemondok náluk. Vagy inkább átgondolom. -
Mano66
senior tag
Sziasztok.
Mi a teendő, ha hiányos adat miatt felfüggesztették a fiókom. A kért iratokat emailben elküldtem (Abban kérték). 4 napja semmi válasz. Még egyszer rájuk írtam, de semmi. Ilyenkor hova lehet még írni? Fiók belépéskor ez fogad : "More Information RequiredThe information you supplied was reviewed by Amazon but we cannot remove the hold on your account at this time. For details, check for an email or text message from Amazon describing next steps. Please contact us for further support."
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 11
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest