- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
goldister
üzenetére
A gariztatásnak amazonnál annyi a lényege, hogy legyen gyártótól egy válaszod, amivel visszaküldenek amazonhoz (nem tudunk segíteni, javítani stb), ha ez megvan utána elfogadják és adják a return labelt stb.
Én már eleve így megyek hozzájuk, ez kb az előírt script a supportosnak (beszéltél e már a gyártóval? nem: beszélj ; igen: return és refund/csere indítása)Amint elindítom a chatet és üdvözöl (herzlich willkommen...) én angol supportost szoktam kérni egyből, ez a német aloldalon nem volt még soha gond és utána ment minden egyszerűen
Arra kell még figyelni, hogy jelezd, ha eltérő lakcímen vagy a termékkel, mert alapesetben pl mailboxde cím esetén onnan vennék fel a csomagot, de szólsz, hogy máshol vagy, és ha ez a cím szerepel az amazon fiókodon, akkor a supportosnak egy kattintás csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest