- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stackelni nem szoktam, de a Helicon elvileg elég jó eszköz.
Meg nem használok windózt, ha nem muszáj, panorámára tehát Hugin (de az van windózra is). mondjuk az újabb verzióktól néha feláll a hátamon a szőr, úgy illesztenek :S
Régen windózon Panorama Makert használtam, a 4-es egyszerű, de elfogadhatóan rakja össze a képeket.Ha már több képes dolgok, ez háromból van
Érdekesen működik az 500px, ez ugyanolyan tök, mint amik alapból 65-nél megállnak, ez helyből 84-en nyitott.LOLLL
-
jjeahh
nagyúr
stackelni persze hogy érdemes, de csak akkor, ha szűk dof-ot akarsz és a gombát is nagyjából vagy teljesen élesre szeretnéd. de a legfontosabb, hogy a gomba érdekes legyen, a kompó, a tökéletes környezet, a fények minősége szvsz, ha ez mind megvan akkor lehet stackeléssel is technikázni.
zerene stacker asszem elég jó, de mintha az sem ingyenes...esetleg ha már van ps-ed azzal is meg lehet oldani elég könnyen1: a sziklát sztem lehet, hogy ki tudnád szedni
a wb meg elcsúszott megint nagyon
2: itt is csúnya a környezet sztem, és a fények sem valami szépek...
amúgy a legtöbbön furák nekem a színek, nekem is olympus-om van csak régi szenzoros, és nálam nem szokott ennyire eltolódni a wb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged