Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
Segítség kéne, letiltott az amazon prime
A jelszóval nem volt gond, de fogalmam sincs milyen formátumban adtam meg a telefonszámom, a +36, 36 és az előhívó nélküli változat nem jó, így letiltott. A supportot sem érem el így be kéne jelentkezni, de ugye azt nem tudok. Nincs kedvem a franc tudja mennyiért telefonálni, email lehetőséget nem találok, chat lehet van de be kéne lépnem hozzá, ilyenkor mi van? Feloldják egy idő után? Mert így még megszüntetni se tudom
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Crvsh3R
senior tag
Sajnos pár hónap használat után az Alexa Voice Remote Pro elemfedele is elkezdett elég durván recsegni, holott szilikon tokban van és vigyázva van rá. Pont az alap táv recsegése miatt lett megvásárolva legfőképp. Ezzel valamit lehet kezdeni? Gariban esetleg küldetni lehet másik elemfedelet vagy lehet vásárolni valahol hozzá? Esetleg "javítani"?
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
venom8888
őstag
válasz Harbinger85 #897 üzenetére
Igen kb ez lista. De uj tartalom teren egyertelmu a Netflix az 1.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A Prime Video-n / Amazon Prime mennyire vannak magyar nyelvű ( szinkronizált vagy feliratos ) tartalmak / filmek? -
lalakov
senior tag
válasz l.skywalker #890 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
lalakov
senior tag
Regisztráció nélkül meg lehet nézni, milyen tartalom érhető el itthonról? (nem érdekel a magyar szinkron, felirat)
Chromecast támogatás van? Lehet felirat színét, méretét állítani gépen/telefonon, ami a tv-n is érvényesül? (Erre csak a Netflix képes eddig, se az HBO, se a Skyshowtime nem képes erre nálam rendesen ) -
zseko
veterán
válasz Harbinger85 #886 üzenetére
Nekünk is Netflix, Prime Video, Disney+, SkyShowtime, HBO Max, Rakuten Viki, Spotify, Youtube Premium van. Ebből ötöt fizetek csak én, egyet meg felesben.
#887 bobalazs Szerintem nem igazán az ára határozza meg hogy valami jó-e. Például egy focis játék számomra még annyit sem ér, hogy egyáltalán az árát megnézni elgondolkozzam. De ugyanez például a multis játékok is, mondjuk mint a PUBG vagy a Fortnite, még ingyen sem kell, annyira semminek tartom 🤷♂️
HR24.hu
-
bobalazs
nagyúr
válasz Harbinger85 #886 üzenetére
Kösz, de azt kell mondjam nem értek veled egyet.
A Football Manager 2023 bár rétegjáték, 59,99€ Steamen. -
zseko
veterán
válasz venom8888 #884 üzenetére
Ami még pár napig a mostaniban van ismertebb (mármint én ismerem ), PayDay2, Star Wars: The Force Unleashed II, Quake 4.
De itt láthatod: https://gaming.amazon.com/homeHR24.hu
-
venom8888
őstag
válasz Harbinger85 #883 üzenetére
A video es a music kellene,de igy már drága.
Gaminbe van valami.nagy cím? -
zseko
veterán
válasz venom8888 #876 üzenetére
Ez az elnevezéstan az Amazon hülyesége. Lényeg - ahogy én tudom - van a Prime Video, ez csak a videós streaming oldal, nálunk havi 899-ért. Ehhez jár a Prime Gaming - ingyen játékokkal és egyebekkel - valamint Twitch-en egy streamerre feliratkozás (havonta meg kell újítani, nem automatikus).
És van az Amazon Prime, ami egy teljes feliratkozás, ez mindent tartalmaz. Video, zene, könyvek, ingyen szállítás (már aki ott él ahol van rendesen Amazon). Ez valahol havi 5e körül lehet ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
bnorci71
addikt
Periféria 2.évad
de nagyon remélem ez csak időleges, rohadt szar dolog lenne egy storyt így félbehagyni"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Elo szeretnek fizetni a prime ra, de ugy, hogy legyen korlatlan zene, es video is. Vagy a prime mind ezt tartalmazza? Csaka zert kerdezem,mert kuln lattam olyan irast hogy prime video, prime music, es prima game.
Es mennyibe kerul? Koszonom. -
zseko
veterán
A Prime Videón az Anime kategória nekem nem működik. Arra a műfajra 1061-es hibát dob, szerinte nincs internet (de persze hogy van), minden más kategória simán működik, egyedül csak ez nem. Sem a 4K Max Sticken, sem a tévé natív appjával nem megy, de még pc-n, böngészőből sem. De csak ez az egyetlen kategória ilyen
HR24.hu
-
dragonborn
tag
válasz l.skywalker #869 üzenetére
Értem.ilyenre gondoltam,de igy lett tiszta.köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz dragonborn #868 üzenetére
Mert nem a meglévő nyel és felirat határozza meg, hanem az adott régióra/országra vonatkozó sugárzási jogok megléte. Itt tudod követni, hogy ha elérhető lesz és hol:
Csúcshatás - TV-műsor megtekintése online (justwatch.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Chris0321
addikt
válasz dragonborn #866 üzenetére
Hello.
Valószínűleg nem elérhető nálunk. -
dragonborn
tag
Valaki meg tudná mondani hogy a keresőben miért nem találom a Boundless sorozatot?sehol nem mutatja,pedig 3 nyelven irtam be a címet?rossz régió lehet megadva?
-
veterán
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A mai napon vásároltam virtuálisan neten a kártyámmal és pont annyit költöttem, mint a virtuális vásárlási limit. Ez azért fontos, mert elfelejtettem, hogy ma vonja az Amazon Prime Video a szokásos 899 Ft-t. Legalábbis vonta volna, de a bank ugye nem engedte érthető ok miatt, elértem a limitet. Nos azt módosítottam és magasabb összeget állítottam be.
Újra fog próbálkozni az Amazon a levonással? Egyelőre belépve a fiókomba semmi extrát nem látok, azt írja a következő levonás esedékessége szeptember 5.
Az augusztusit ugye nem tudta levonni, fog próbálkozni? -
Harbinger85
aktív tag
válasz freelancer68 #855 üzenetére
Hát... eddig egyetlen filmet se találok. Gyanítom nem a mi régiónkra szánt lista. Remélem azért Skywalker várt filmje felkerül.
Valamint "felkerült" a lekerülő tartalmak listájára (Only for a limited time) a Star Trek Lower Decks, aminek 4. évada szerintem hamarosan jön(?). Vajon ez azt jelenti átkerül a SkyShowtime-ra? Bár az áprilisban lekerült American Gods is visszakerült.
[ Szerkesztve ]
-
Harbinger85
aktív tag
válasz freelancer68 #855 üzenetére
Elég jó lista, remélem a mi régiónkra is vonatkozik. Két Megtorló film és egy Clouseau felügyelő. Egyébként jól tudom hogy az Amazon-é lett a MGM és vele minden film, sorozat? Több hírt olvasok hogy remake és reboot készült több klasszikusból.
-
freelancer68
tag
válasz l.skywalker #854 üzenetére
[Amazon Prime Video August 2023 Schedule: New TV & Movie Release Dates]
A fent linkelt oldalon augusztus 25-öt írnak. -
l.skywalker
Topikgazda
Nem olvasott véletlenül valaki arról, hogy mikor lesz elérhető a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület európában?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
balage25
senior tag
válasz Harbinger85 #851 üzenetére
Böngészőben hol, milyen címen? A primevideo.com oldalon magyar van beállítva. A Google Tv-n az app-ban is magyar van beállítva. Most nem vagyok otthon
Egy hete fizettem elő Apple store-on keresztül. Akkor szerintem még jó volt. Azóta vásárolni akartam a Prime Day alkalmával és az amazon.de oldalon prime tagságra is bejelentkeztem. Nem lehet, hogy ott van valami kavarodás. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Akik Jurassic marathont terveznének - és esetleg SkyShowtime-juk is van - a Prime-ra felkerült az 5. film Fallen Kingdom.
-
markknight
veterán
válasz Harbinger85 #847 üzenetére
Lehet akkor a netemmel van valami. Az a fura, hogy egyik alkalmazás sem csinálja (Disney, Netflix) csak ez. Illetve mivel PC-ről beszélünk ezért nem tartomi kizártnak, hogy millió oka lehet.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz markknight #845 üzenetére
Nálam se volt gond soha. Tény, letöltött videót sose néztem! A kurzor és overlay néha nekem se tűnik el, olyankor ki-be lépek a teljes képernyős módból.
-
Shame21
tag
válasz markknight #845 üzenetére
Én is a wondows-os appot használom laptopon win10-el. Sose volt még vele semmi bajom.
Amióta van prime-on azt használom nincs okos tv-m. -
markknight
veterán
A windows app nálatok is bugos mint állat? Nem indítja el sokszor a letöltött tartalmat pause után se, van amikor a play gomb nem működik, nem tűnik el a kurzor és a többi. A kép minősége jobb mint browserbe, de kb ennyi az előnye.
iPhone-on és iPaden jó, TV-n lassúcska, de ez a Windowsos változat valami botrány.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Tom Clancy's Jack Ryan - Season 4
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Harbinger85
aktív tag
Gamestaron találtam egy július havi film listát, eddig ebből pár címet találtam - nem tudom honnan az infó és idehazára vonatkozik-e. [link]
Jó pár címet találtam, mai nincs a listán, mint a Raimi Pókember trilógia, Utazók, Blade Runner 2049 és még pár Sony cím.
Azonfelül meglepve láttam hogy az április 30-al lekerült American Gods visszakerült. -
kigyi_23
addikt
válasz stickermajom #817 üzenetére
Igen mindig csak a lejárat után tudsz resubolni 1-1 hónap. Nem lehet folyamatosra rakni.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Harbinger85
aktív tag
Nincs igazán, de a képi világ és a hangulat egyedi, valamint a szereposztás parádés. Crispin Glover, Ian MacShane, Pablo Schreiber, Gillian Anderson Crispin Glover belépője a 4. vagy 5. részbe felejthetetlen. A 2. évad totál eltér minden a 3. pedig lévén kaszát kapott cliffhangerrel végződik.
-
aginor
veterán
válasz Harbinger85 #802 üzenetére
American Gods: megnéztük asszonnyal az első két részt. Fog ez valamiről szólni, vagy végi ilyen céltalan(nak látszó?) vizuális orgiák sorozata lesz az egész?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
pourri
aktív tag
válasz Harbinger85 #835 üzenetére
Ha hasonló mint a netflix, akkor először csak jelez, hogy hoppá nem tudja levonni, majd naponként próbálkoziik újra. 3-4. alkalommal bontja az előfizetést.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Bár lehet már volt nálam is hogy csúszott a havi levonás, de ha csak 9-.én lesz pénz a a számlán hog le vonja a rendszer ugye még nem bontja az előfizetést? Más szolgáltató is jelzi, de 2-3 nap múlva is tovább él az előfizetés. Csak mert 1899-ért nem biztos hogy előfizetnék rá.
-
Sanyi.mTs
addikt
Szinkronos mesékből és animékből milyen a választék? 8 éves korosztálynak
[ Szerkesztve ]
-
Harbinger85
aktív tag
Június havi Prime Gaming játékok: [link]
-
A Fear the Walking Dead nem 4K-ban van fent? Mert nem írja,hogy UHD lenne, viszont Pl a 6. Évad 2020-as...
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ja hát kevesebb mint a fele.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Mennyi a különbség?
-
899 Ft Magyarországon havonta... Lengyellel mennyi? Mondjuk szerintem a 899 Ft is olyan alacsony, hogy nem éri meg szenvedni a kerulgetessel...
-
gangstagergo
senior tag
válasz headhunter #821 üzenetére
Lehet találsz egy két kivételt de például most Londonban vagyok és véletlenül az előző bérlő indiai volt és simán tudom nézni a magyar szinkronos amazonos sorozatot a hindi fiókjával.
-
bobalazs
nagyúr
válasz ForRedGlory #819 üzenetére
regelsz a lengyel oldalra előfizut, ha lejár a 30 nap trial akkor élesitenek az egyéves előfizut.
-
AcCEsS
senior tag
Nekem ma vonták le a lengyel éves előfizetést, a 49zloty 4029 forint volt.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
stickermajom
addikt
Félig off. A lengyel Prime-mal nem lehet folytatni a Twitch subscriptiont? Végül a trialt folytattam éves előfizetéssel, de Twitchen nem tudom folytatni a channel subscriptiont, nem jelenik meg a "Subscribe with Prime". Mindig csak 1-1 hónapra lehet vele előfizetni?
-
bnorci71
addikt
Hát itt semmi konkrét nem derül ki A periféria megjlenéséről
de ha jól értelmeztem akkor februárban döntöttek a folytatásról
https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a42165650/the-peripheral-season-2-release-date/[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
qqzs
őstag
Hol lehet megnezni hogy miss maisley, upload vagy pheriperial folytatása mikor lesz?
Eladó: GTS450
-
Spec
őstag
válasz Harbinger85 #811 üzenetére
Na akkor most tényleg kezdem elveszíteni a fonalat...
Ha ma elindítom a 7 napos trialt, akkor ami ma elérhető, azt be tudom húzni, vagyis a Wolfensteint is, mert az még 2 napig jó. Ráadásul GOG-os, vagyis gondolom kapok egy kódot, amit beaktiválok a GOG fiókomban, és az ott is marad. 4-én meg jön a SW és azt is be tudom húzni. A Planescape: Torment: Enhanced Edition elvileg május 11-én jön, vagyis azt már nem tudom behúzni, hacsak nem fizetek elő 1 hónapra. Vagy nem jól értelmezem a dolgot?
Arra meg hogy mi van ha lejár az előfizu, ezt találtam az amazon oldalán:
"6. What happens to my game library if I cancel my Prime membership? You will still be able to download and play your games included with Prime you have previously claimed. If you would like to claim new games, you will need to have an active Prime membership."Ez alapján amit már claimeltem, azt tudom játszani. Le tudom tölteni, fel is tudom telepíteni. Legalábbis én így értelmezem.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Harbinger85 #811 üzenetére
Itt a májusi lineup: [link]
STAR WARS: Rogue Squadron 3D - May 4
Super Sidekicks - May 4
Samurai Shodown IV - May 4
Planescape: Torment: Enhanced Edition - May 11
Lake - May 11
Robo Army - May 11
Last Resort - May 11
Kardboard Kings - May 18
The Almost Gone - May 18
3 Count Bout - May 18
Alpha Mission 2 - May 18
Lila's Sky Ark - May 25
Agatha Knife - May 25
King of the Monsters 2 - May 25
Kizuna Encounter - May 25Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Spec
őstag
válasz Harbinger85 #809 üzenetére
Akkor ha mondjuk holnap elindítom a 7 napos trialt, akkor azokat is ki tudom venni amik most vannak bent, meg amik 4-én bekerülnek? Ezek akkor is megmaradnak ha nem hosszabbítom meg a trialt, vagy esetleg az 1 hónap előfizut?
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz Harbinger85 #807 üzenetére
Igen, ezt szoktam tenni. Viszont az általad linkelt videoban lévő játékok, pl. a SW game se látható per pillanat. Szóval elég zavaros mikor mi elérhető, vagy mikor lesz elérhető.
-
Harbinger85
aktív tag
Sajnos pár hónapja kicsit elfuserálták. Anno úgy volt hogy havi szinte váltották a játékok egymást, általában 2-4. körül, a határidő is volt. De most valamiért lett a heti váltás, de ez is pokolian zagyvás, főleg hogy több random cím is bekerül cirka 1 éves beváltási idővel.
Azonfelül egyre több cím lett, DRM-mentes(?) az Amazon Games appból érhetők el. Vagy random Steam/Epic/GOG kulcs, de ez is egyre ritkább. Csak azt tudom javasolni látogasd az oldalt heti rendszerrel. -
Spec
őstag
Hol és hogyan lehet megnézni hiteles forrásból, hogy mikor milyen játékok jönnek adott hónapban? Csak mert ha felmegyek a Prime Gaming oldalra, ott egyrészt heti kínálatot mutat, nem havit, másrészt össze-vissza van a lejárati idejük. Pl. most is van ami még 3 napig elérhető (a Wolfenstein: The New Order), meg van ami 24 napig, meg van ami 214 napig. Nekem ez kicsit zavaros. Valaki elmagyarázná, hogy kell ezt értelmezni?
-
bobalazs
nagyúr
Valóban nagyon fasza de a későbbi évad nem annyira fasza.
-
Harbinger85
aktív tag
Kicsit OFF, de a szolgáltatással jár. Májusi játékok a Prime Gaminghez: [link]
Közben nézem az American Gods-ot. Eszméletlen sorozat, parádés szereposztással! Crispin Glover-nnek az egész első évadban egyetlen jelenete volt, de azzal vitte a showt. A
Aki nem látta még a sorit pótolja. -
Adama123
aktív tag
válasz Lord_stark #800 üzenetére
Wifin vagy kábelen csatlakozik a tv? Ha wifin, állj át kábelre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest