Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz Harbinger85 #811 üzenetére
Na akkor most tényleg kezdem elveszíteni a fonalat...
Ha ma elindítom a 7 napos trialt, akkor ami ma elérhető, azt be tudom húzni, vagyis a Wolfensteint is, mert az még 2 napig jó. Ráadásul GOG-os, vagyis gondolom kapok egy kódot, amit beaktiválok a GOG fiókomban, és az ott is marad. 4-én meg jön a SW és azt is be tudom húzni. A Planescape: Torment: Enhanced Edition elvileg május 11-én jön, vagyis azt már nem tudom behúzni, hacsak nem fizetek elő 1 hónapra. Vagy nem jól értelmezem a dolgot?
Arra meg hogy mi van ha lejár az előfizu, ezt találtam az amazon oldalán:
"6. What happens to my game library if I cancel my Prime membership? You will still be able to download and play your games included with Prime you have previously claimed. If you would like to claim new games, you will need to have an active Prime membership."Ez alapján amit már claimeltem, azt tudom játszani. Le tudom tölteni, fel is tudom telepíteni. Legalábbis én így értelmezem.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest