- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-03-21 18:35 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
-
Gebriel
veterán
-
ludla
őstag
Így van, voltak kártya adatok, először lemondtam az előfizetést 01.20, majd töröltem a kártya adatokat. Ami fura 02.02-án jött egy email a szolgáltatást törölték, majd rá pár percre levonták a 1932 Ft ot. Agymenés az egész rendszerük, nálam semmiféle kommunikációs lehetőséget nem ad be, már próbáltam munkhelyi gépen Windows Linux rendszeren is, nem igazán ügyfélbarát ez az amazon prime
Mindegy köszönöm a segítségeteket, majd márciusban kiderül próbálkozik e megint levonni. [Az elérhetőségük semmi] -
ludla
őstag
Nekem is ez jutott eszembe, akkor át is néztem ott sincs vásárlási előzmény se kártya adat, most a iPhone ba is átnéztem nincs fizetési előzmény a apple pay be sem. Virtuális kártyát meg junior kártyán csak 18 éves kortól lehet, annyit tudunk majd a fő számláról a perselyébe át teszi a pénzt ne legyen legközelebbi levonásnál pénz rajta. Amúgy eléggé problémás a neten rákesetem nagyon sok helyen találtam ilyen aljas módon való terheléseket, itthon és külföldön is
-
ludla
őstag
-
blueye
veterán
-
gurus
aktív tag
-
Chris0321
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
pilóta
nagyúr
Ezt nem értem. Miért jelentkezzek be az amazon.com-on, amikor én a primevideo.com-on már regisztráltam, oda próbálok bejelentkezni? Először sikerült is, láttam a műsorokat mindent az oldalon. Amikor a TV-t próbáltam hozzáadni, hogy ott is nézhessem a műsorokat (igazából csak ott szeretném nézni, de regisztrálni ott nem lehet, csak pc-n), azóta hiába jelentkezek be a primevideo.com-om, amikor beírom a jelszót, átdob az amazon.com-ra. Most akkor két helyen is regisztrálni kell?
Amúgy a primevideon regisztrált adataimmal nem tudok belépni az amazon.com-on. -
rothfb
veterán
-
rothfb
veterán
-
venom8888
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
-
Spec
őstag
Nézd, én már semmin nem lepődök meg... Ha deep fake technikával gyakorlatilag komplett filmeket tudnak csinálni, úgy hogy más színész arcát ráteszik a filmben lévő színészek arcára, akkor már ez is simán megvalósítható lenne. Szerintem még AI se kell hozzá, de nyilván az nagyban megkönnyíti a dolgot.
Sőt lazán el tudom képzelni, hogy titkosszolgálati szinten ez már több 10 éve működő dolog, hogy mondjuk a Putin felhívja telefonon Bident, és elcseverésznek kedélyesen, de valójában rohadtul nem Putin hívta fel, hanem egy kínai biztonsági tiszt
Én azért drukkolok a szinkron színészeknek, mert ők azért nem csak a hangjukat adják egy filmhez, hanem bizony sok minden egyébbel, érzelmekkel, gesztusokkal, stb. járulnak hozzá, amit egy AI nem feltétlenül tud úgy átadni. AI-val egy szinkron, kicsit olyan 90-es évekbeli alámondásos VHS kazis hatású lehet szerintem
Azért egy Star Trek-féle egyetemes fordítót nagyon tudnék díjazni. Szerintem nem is vagyunk messze tőle. 10-15 éven belül akár elérhető közelségbe is kerülhet, ha addig nem irtjuk ki magunkat a Földről
-
Danecay
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
ebayer
tag
-
spiky03
veterán
-
ebayer
tag
-
Kaba
veterán
Szerintem értelmetlen az összes streaming szolgáltatást egyszerre futtatni. Egyrészt nincs rá idő, másrészt én személy szerint elsősorban új tartalmat nézek. A prime marad állandóra az olcsósága miatt, a többit meg havonta váltogatom, így a következő váltásra már összejön elegendő új tartalom.
-
spiky03
veterán
Igen ez volt a másik gondolataom, hogy berelek újra egy másik mail címmel...
Csak azért fura, hogy akkor azt 3 évente (vagy ahogy lejár a bankkártya) meg kell csinálni.
Nem tudom miért nem működött ahogy töröltem a régi kártyát és hozzá adtam az újat?
Lehet az volt neki a baja, hogy csak az appban csináltam és nem a webes felületen?
Köszönöm azért!
-
lemmy9
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Imi1981
veterán
-
Chris0321
veterán
-
törölt tag
-
gangstagergo
senior tag
-
gangstagergo
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Olcsóbb. Tekintve, hogy én sem fogom mindennap használni és a magyar szinkron/felirat esetleges hiánya semmilyen formában nem érint, így ez volt a kézenfekvő. HBO GO is meg van velem osztva, egyszer volt elindítva (aktiválásnál), sőt szomszéd pedig a Netflixet Prémiumot ajánlotta fel (szintén ingyen és bérmentve), de nem éltem vele.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
MolnárPéter
aktív tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
gangstagergo
senior tag
Feltételezem a cikk írója csak a jövőbeni saját gyártású sorozatok és filmek miatt akart egy kattintás vadász cikket írni és nem akartam levezetni mit is tartalmaz az Amazon Prime szolgáltatás
Abban viszont nem tudok segíteni, hogy a magyar régiós Amazon Prime (Prime Videóra) miként lehet regisztrálni mert én a lengyel régióra regisztráltam a kedvezőbb fizetési konstrukciók miatt. -
törölt tag
Ok, énis éppen irniakartam, hogy ez a muki hülyeségeket ir (Gyűrűk ura, első évad, a világ legdrágább sorozata 465 amerikai dollár
vazze)
Szövegértelmezési és fogalmazási ráadásul visszaolvasási problémákkal küszködik, több "cikkét " megnéztem most, nemlehet komolyan venni.Az Amazon Prime sajnos nem szállit magyarországra, a Fire TV sticket is németországi cimre küldték, tehát nemsok értelme lenne rá előfizetni, elég nekünk a video csatorna, kispénzééé😃
-
gangstagergo
senior tag
-
törölt tag
-
bnorci71
addikt
-
dino_m
őstag
-
Chris0321
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- (865.000Ft+ÁFA/GARANCIÁVAL) MSI GeForce RTX 5090 GAMING TRIO OC 32GB GDDR7
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vazze)
l.skywalker