Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz GoodSpeed #1189 üzenetére
Valahol egyszer valaki azt írta a lengyelek sokkal kevesebb szinkronos tartalmat kapnak és ez nem a streaming hanem a tv idejéből maradt meg.
Na most ha nem kel szinkronizálni ami zsák pénz, akkor ugyan azt a tartalmat tudod adni olcsóbban.
Mi magyarok viszont ragaszkodunk a szinkronhoz az X generáció mindenképpen az Y az talán már nem annyira az angol/német nyelv ismerete miatt."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Soderes #1172 üzenetére
Jack Ryan se volt rossz azért, na meg ne felejtsük el az autós világ kedvenceit a The Grand Tourt se
Meg van még ott Ramstein koncert és hasonló finomságok a kínálatbantény ha nem nézi az ember felesleges fizetni mindegy, hogy 500-1000-2000Huf
a 890Huf áron is gondolkodtam hogy lemondom mert annyira ritkán nézzük, nem csak a tartalom miatt hanem idő miatt.
Most se azért fogom lemondani mert sokallom az1890HUf/hó összeget hanem mert teljesen felesleges ahogy Netflixem sincs, amíg lehetett a fiam megosztását használtam mióta az nem megy nincs és nem is hiányzik.
Csak ami a hosszú téli estékre megnézésre vár
Takarítónő S3
Star Trek Discovery 1-5évad
Star Wars Acolytus
Drága örökösök nem röhög jelenleg ezt nézzük.
A mi kis falunkat is abba hagytam a 3évadnál folytatni kellene azt is
hirtelen ennyi jut eszembe.Na ezek mellé már nem kel streaming előfizetés. Ha majd kel lehet rátérek a 2-3 hónap egyik megnézem ami érdekel majd a másik előfizetésre
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz GoodSpeed #1149 üzenetére
De ha azt nézed hogy kedvezménnyel kötötted 899-re és 1490 lett volna a normál ár ha jól emlékszem csak senkinek nem emelték fel akkor nem 210%
Öcsielvtárs
4gombóc fagyi de miért csodálkozol ezen ha azon megy az okoskodás hogy húú a lengyel olcsóbb inkább azt fizetem.
én se tudom mikor néztem utoljára de lemondani nem akartam.
De nem a tartalom miatt hanem mert idő nincs rá.
Fellegvárt nejemmel végignéztük a Térséget csak én"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Chris0321 #1032 üzenetére
kicsi piac sok szolgáltató.....
ja meg a 22-es csapdája.Gondolom nem növekszik esetleg csökken az előfizetések száma hát nem fektetnek bele.
Én azt se tudom mikor néztem ott utoljára valamit, de havi 900Huf nem pénz egy fagyizás többe van."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
bnorci71
addikt
válasz freelancer68 #976 üzenetére
bezzeg a Perifériát elkaszálták
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
nem emlékszem, hogy csináltam anno, de szerintem az amazon.com-ra kellett bejelentkezni a tv hozzáadásához, vagy legalább is azt a bejelentkezési felületet dobja fel. A miértet ne kérdezd
amikor az előfizetést csináltam már volt amazon fiókom az viszont biztos így ez nem jelentett gondot[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Periféria 2.évad
de nagyon remélem ez csak időleges, rohadt szar dolog lenne egy storyt így félbehagyni"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Tom Clancy's Jack Ryan - Season 4
-
bnorci71
addikt
Hát itt semmi konkrét nem derül ki A periféria megjlenéséről
de ha jól értelmeztem akkor februárban döntöttek a folytatásról
https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a42165650/the-peripheral-season-2-release-date/[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
ahogy írták odamegy majd el is utalod ennyi vagy ha van párod az egyiké oda a másik a másik bankba.
Erstenél ha jól rémlik nem feltétel a fizetés csak, hogy talán250e huf érkezzen rá havonta
Nem banki dolgozó vagyok nyugi"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Ok elhiszem mondtam nem kötekedés hanem érdeklődés volt.
amit Chris0321 javasol nyiss egy Erste számlát munkáltatóit verhetetlen lesz 4-5éve van meg nulla forintba van a bankolásom sőt éves szinten plusszos a mérleg a visszatérítés miatt.
Itt nem offolnám tovább a dolgot ha érdekel keress privátban."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Miért kötelező azt használni? Komolyan érdekel nem kötekedés.
Egyébként meg Erste bank Max hitelkártyáva ha a cég köt velük szerződést verhetetlen dolog.Egyébként azt nem értem, hogy tehet ilyet egy bank, hogy egy komplett céget tiltólistára tesz alternatíva nélkül....
pouri
Revoluttal gyerekeim jártak úgy, hogy zárolták a számlát elég kellemetlenül érintette őket"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Reggel a Bochkorék arról beszéltek a microfos csinált valami AI-t+hang generátort ami bárki hangját stílusát tudja másolni de nem merik kiengedni mert veszélyes.
Szóba került a szinkron is és innen tényleg csak egy ugrás a Star Trekben lévő tolmácsolás, vagy a M.I.-ben látott maszkos hangos átverés....
Persze a szinkron színészek lehet munkanélküliek lennének, de mi mennyit nyernénk vele.Airedhyal
nem járt le a bankkártyád?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
The Man In The High Castle
erre készülök régóta csak nem tudtam itt van fent vagy a konkurencánál.
A másik kettő nekem ismeretlen, illetve a Gyűrűk ura világ nekem kimaradt.
a 11.22.68? is jó kis sorozat de virágboltba elérhető szinkronosan"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Nem biztos, hogy szinkronosan veszi meg a stream szolgáltató, ezért lehet az hogy iTunes szinkronos máshol meg nem.
pár példa
Outlander-Netflix felirat, tv azt hiszem Sony vette meg szinkrion
The Blacklist-A feketelista Netflix felirat, tévébe talán Viasaton ment 2 éved szinkronosan aztán többet nem vettek meg belőlle."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Igen ez egy jó megoldás lehet.
De én pl. a Netflixen esténként 1-2 részt nézek meg amikor kedvem időm engedi, 9 évados sorozat 20-23rész évadonként. Mondjuk nem mai kiadás de most szántam rá magam hogy feliratosan folytassam a 3. évadtól. Így itt nem működik, hogy ledarálom lemondom. Igaz nem is az én előfizetésem a fiamé, ők meg használják az én Prime előfizetésem. Szóval lehet a családi megosztás is megoldás mindenki másra fizet elő. Vagy a virágbolt"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
pontosan tavaly ősszel vagy tavasszal? előfizettem akkor néztünk 2-3 sorozatot filmet aztán a nyáron 2-3hónapig be sem léptem nem volt időm, de 890Huf észre se veszem, persze ha van 3-6 előfizetése az embernek az már egész szép összeg havonta
-
bnorci71
addikt
válasz AMD Power #418 üzenetére
nem lehet kijelenteni ez vagy az jó
SW fannak nyílván a Disney de én pl. nézem netflixen a The Blacklistet, Prime-on a Jack Reachel, Jack Ryan is tetszett vagy a The Expanse most meg a The Perifierial üt nagyonItt is ott is amott is van jó tartalom
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Elkezdtem illetve ami elérhető meg is néztem A Periféria c. si-fi sorozatból.
Háát mondjuk azt hozza amit a kritika írt"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Luissimo #334 üzenetére
Igen a The Expanse megvolt csak kifelejtettem, mert 4 évadott virágboltból néztem
Man in the High Castle, na az régen listás, csak hát az idő.....Most a The Blaklist-e nézem a konkurenciánál még van 3 vagy 4 évad. A nejemmel neki kellene kezdeni az Outlandernek az elejétől és akkor még ott van amit Disney rákszabadított SW
-
bnorci71
addikt
nem tudom én ezen az akciós áron regisztráltam, de talán ennyivel is indult.
Én a Jack Ryan és a Jack Reacher sorozatokon kívül nem is tudom mit néztem ott, ja Pink filmet meg a Ramstein koncertet.
Jelenleg nem agyon van idő sorozatozni, majd a téli hosszú estéken. De oda is lesz bőven betárazva sorozat."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Chris0321 #313 üzenetére
Picard is mintha lett volna fent magyar felirat nélkül
még itt írtam talán most meg van rajta...
de lehet én néztem anno féltre valamit nem tudom
bár ugye ott akkor nem volt választható se...[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz Luissimo #285 üzenetére
Man in the High Castle-
mióta készülök rá....
De mint írtam a The Blacklistre szántam rá magam, hogy folytatom felirattal és van még 5évad 23résszel évadonként 1-2rész max naponta
ehh néha azt gondolom nem is kellene sorozatot nézni mert ráfügg az ember, de rendesen"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz #82860288 #280 üzenetére
köszi
na addig kitart a The Blacklist a konkurenciánál meg egyebek amik lejátszási sorba vannak rakva.gangstagergo
nekem is meg nejemnek is tetszett, mást egyébként nagyon nem is néztünk Prime-n ja, de én az The Expanse utolsó 2-3 évadát."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
A Jack Reacher és Jack Ryan sorozatoknak várható folytatás?
-
bnorci71
addikt
válasz Harbinger85 #257 üzenetére
nekem az volt a tréfa ja nem, hogy felirat nincs rajta
mindegy most rávettem magam a konkurenciánál a The Blacklistre feliratosan 7évad 22-23résszel kitart egy darabig
-
bnorci71
addikt
válasz csuvicsuva #224 üzenetére
miért jobb a lengyelre előfizetni?
-
bnorci71
addikt
válasz Luissimo #213 üzenetére
így gondoltam
csak ugye az a logikus ha van egy regem, adok a nejemnek, gyereknek fiókot ott ők garázdálkodan
Ha én elutazom Ausztriába mondjuk akkor ne dobáljon mindenkinek német nyelvű tartalmakat"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
próbáltam keresni a weboldalon de nem találtam, lehet rossz helyen kerestem.
létrehozhatok 1+5 profilt, de hány eszközt regisztrálhatok?
mondjuk ha a gyerekeimmel meg akarom osztani az előfizetést? Vagy ezt nem lehet mint a Netflix esetén?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz gangstagergo #202 üzenetére
nekem küldtek csomagot amazon.de
-
bnorci71
addikt
válasz gangstagergo #189 üzenetére
Ok több dolog van benne, de az Amazon Prime oldala Prime tagságot említ aminek része a Prime Videó. A magyar cikk pedig Prime videót ír.
Ha Prime tagságot akarok ide kellene belépnem/előfizetnembnorci71, we're giving you
a free 30-day trial of PrimeFree delivery, award-winning TV, exclusive deals, and moreOnly $12.99/month (plus tax) after trial. Cancel anytime.Explore other plans"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz #82860288 #187 üzenetére
a hozzászólásokat elolvastátok?
mert ott valaki ezt írjaTi amúgy ...... buták vagytok. 😂
Nem tudom, hogy a cikk írója el sem olvastak a forrást vagy csak annyira szar az angolja, hogy épp megérti a "Yes" és "No" szavakat, de a Prime Video ára nem fog változni.
A forrásban is írja, hogy csak az Amazon Prime ára fog váltazni. De még a cikket sem kellett volna elolvasnia a szerzőnek, magában a címben is benne van.
Illetve az Amazon hivatalos oldala is írja, hogy csak az Amazon Prime-nál lesz áremelés, a Prime Video marad úgy, ahogy van. https://www.amazon.com/gp/h..."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #176 üzenetére
megnéztem az áruházba
csak eltávolítani vagy megnyitni lehet, frissítés nincs
próbáltam az alkalmazást is a menü részen frissíteni de nincs ilyen lehetőség
Ja egy Philips Android tv egyébként"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
igen az, köszi
Úgy is frissíteni kel a tv-t akkor majd ezt is megnézem.
Eddig ez eszembe se volt, hogy a gyárilag fent lévő appokat is frissítgetni kel
Mentségemre legyen nincs 1 hónapja, hogy okosabb a tv mint én"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
reg. jan25. 7nap próba letelt febr.2 fizettem 899Huf
Más
ha beletekertek egy filmbe nektek nem fagy meg a lejátszó?
The Expanse-t nézem és ha beletekerek 10/9 a fagyás aránya. Van amikor az intro átugrás is gondot okoz amit a lejátszó maga kínál fel.
A hiba feldobásakor kód nincs csak hogy keressem a ..../video/help oldalt[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz Harbinger85 #154 üzenetére
kel hozzá több telefonszám is
próbáltam volna ezt eljátszani -tudom cigánykodás- de az amazonon regisztrált telefonra rögtön kibökte hogy már csatlakozik egy fiókhoz"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Látom idén beindult ez a topik
Netflix mellé kipróbálom ezt is egyenlőre a 7 nap na meg az a 899Huf se lesz rossz ár.
A The Expanse 4évadát már megnéztem más forrásból az 5évad közepét viszont tegnap már itt néztem csak más 4KHDR-el
Viszont tegnap is ma is amikor elkezdtem és beállítanám a hangot csak megy a körbe karika meg ha beletekerek akkor is aztán vagy megállítom és újrakezdem vagy magától kilép hibával a lejátszásból újraindítva már nincs probléma. Másnál is van ilyen jellegű hiba?#123 Chris0321
az 5. kezd ellaposodni másfelé menni mint amerre indult az egész, legalább is nekem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.