- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-03-21 18:35 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Nálam ezt a telós app-ban úgy mutatja, hogy a Skyshowtime előfizetéssel megnézhetem, vagy kölcsönözzem ki 9,99PLN összegért.
norti: A Stargate esetében pedig MGM előfizetést ír, és 7.99PLN összeget a kölcsönzésre.
Gyorsan átnéztem a saját listám, és abban 1 film van amire most már ezt írja. Nem lehet, hogy kikerült a Prime kínálatából, viszont mivel elérhető más stream szolgáltatónál, így látni amit? -
norti
addikt
Igen. Ingyenesen = nem kellett még az előfizetési díjon felül is fizetni a tartalomért.
Máshogy nem is lehet érteni, nem volt az Amazon Prime-nak ingyenes változata. -
norti
addikt
Az összes Stargate paywall mögött van, van ami kölcsönözhető, van ami csak megvásárolható. Ez mind ingyenesen nézhető volt még 2 napja (más kérdés, hogy minőségük hulladék még egy dvdriphez képest is).
Redditen vannak posztok régebbről, hogy sorozatoknál évadok váltottak hirtelen fizetősre.
Nem véletlenül nem reklámozzák az új store-t, el is van rejtve az ajánlók közé, meg menüpont sincs, csak a kínálatban látható kis sárga piktogramokkal, ami fizetős lett.
-
ludla
őstag
Tudom hol kell, megtaláltam írtam is nem működik egyik lehetőség sem sajnos.
-
tomazin
veterán
Es ezt valahogy meg lehet oldani? Probaltam lengyel, nemet vpnt, de egyikkel se tudtam jatekot inditani.
-
Gebriel
veterán
Ezt nem tudtam, köszi az infót.
-
Aryan
senior tag
Köszi az infót
-
xviktorx
tag
Itt nem adott kódot:
Miután sikeresen összekapcsolta az Epic Games Store-fiókját az Amazon Prime-fiókjával, indítsa el az Epic Games Launchert a számítógépén. Ezután lépjen a könyvtárába, ahol letölthető lesz a Hardspace: Shipbreaker.
Ezt írta. Macbookra letöltöttem az epic games launcher-t , ott belépek a Libray-ba, látom a 2 megszerzett játékot, de hiába kattintok rá, sem nem telepít se nem ad kódot.
Bocsi de kezdő vagyok ebben.Amúgy van arra elhetőség, hogy ezeket a beszerzett játékokat valahogy xbox-on tudjam játszani? Ha igen hogy?
-
Spec
őstag
És akkor ebben nincsenek benne azok a leleményesebb magyarok, akik nem is itthoni, hanem mondjuk lengyel, meg török, és egyéb dzsunka előfizetésekkel rendelkeznek Prime Videora

-
kigyi_23
addikt
Ezért akcsiós a D+ most 4 hónapon át

-
Spec
őstag
Itt nem a tényszerű összegen van a hangsúly, az valóban nem magas, főleg a többi streaming szolgáltatóval összevetve. Inkább azt mondanám, hogy a lengyel díj az extrém alacsony. Főleg úgy, hogy nekünk nincs is éves kedvezményes konstrukció, csak a havi díjas.
Hanem itt a miértjére lennék kíváncsi, hogy egy lengyelnek miért lehet 5-öd áron ugyanazt a szolgáltatást biztosítani, mint egy magyarnak? Mi indokolja ezt a különbségtételt? -
zseko
veterán
És a képminőségromlásról nem is szólva.
-
freelancer68
tag
Chromecast-tal ki lehet tenni a böngésző képét a tv-re vagy esetleg a tv böngészőjéből indítani a stream-et.
-
Lisztok
csendes tag
Köszönöm. Így már sikerült megtalálni, amit kerestem.
-
fila
senior tag
sorry, benéztem, igazad van!
-
blueye
veterán
Lengyel előfizetés mellé se jár a music?
-
gurus
aktív tag
Bocsi ,Ipados hülye vagyok ,sose volt. Gondolom ezért jönnek sokan Androidra itt mindent lehet okosban. Lényeg a webos,android rendszeren tudod a külső feliratot hozzá rakni. úgyis tévén vagy projektoron nézed a filmeket nem egér mozin. Bár láttam ,hogy sokan nézik mobilon android rendszeren feliratosan az új mozi filmeket. Jobban jársz átváltasz android eszközre .vagy torrent letöltés azt még engedi IOS17 is vagy nem

-
gurus
aktív tag
LG WebOS (04.41.05) Lg tv tavalyi operációs rendszere, felrakható
Ipad,IPhone itt megint nem írod melyik macOS van telepítve a tabletre?
macOS Sonoma
14.6.1? vagy régebbi?
macOS Ventura
13.6.9? -
gurus
aktív tag
Chromecast melyik generációi ?WebOS rendszer melyik,l.skywalker?
neked se lenne bonyolult ,StLui kb 2-6 perc beállítani és többször nem kell -
gurus
aktív tag
-
gurus
aktív tag
Attól függ milyen okostévéd van.Smart tévék operációs rendszere is különbözik. miért néznéd monitoron???? többsége a felületen is fordítva van
StLui
veterán -
StLui
veterán
nem hiszem, monitoron meg a franc sem akarna filmet nézni, pláne mobilon
-
Soderes
senior tag
Semmi gond.
-
Soderes
senior tag
Hogy kezdődött a hsz, milyen szóval?
-
Fjoe
tag
Az amazon.de-n a Prime előfizetésen belül így reklámozzák a Prime Videot:
"As a Prime member, you can watch thousands of popular movies, TV shows with limited ads and the UEFA Champions League top match on Tuesday (only for Prime-members located in Germany) at no extra cost."
Tehát ott valóban tudod nézni a BL meccseket, de csak Németországban. Viszont a tartalmakat korlátozott reklámokkal éred el. Ez az itteni prime video-ban is így van? Mert eddig még nem futottam bele reklámba. -
zeon.hu
nagyúr
Ha így lenne, akkor ezt miért nem írták meg az emailben?
-
Chris0321
veterán
Lehetséges, nekem mindig magyarra volt állítva.
-
Chris0321
veterán
Nálam ott sem írja, hogy lenne:
-
Chris0321
veterán
Most néztem bele a 15-ik évad első részébe, nem találtam a kiválasztható feliratok között a magyart. A részleteknél sem jelzi.
-
Thea
csendes tag
nem keverek semmit.
-
wwenigma
Jómunkásember
A lengyel előfizu is tartalmazott Amazon Prime-ot, nem sima Prime video volt csak. Most nem tudom milyen.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Szerintem is láthatóan jobban működött a kémia közöttük.
-
persil
nagyúr
Eddig nem merult fel bennem, de igy, hogy leirtad, ugyanez az erzesem. 🤷
Mas kerdes, hogy ettol fuggetlenul is Reacher a legjobb forma a vilagon, Serinda Swan-t meg gyakorlatilag akarmikor felesegul vennem. Ketszer.
-
freelancer68
tag
és már megy a 3. évad forgatása
[link] -
grigo
őstag
Akkor ezt cumizhattam én be. Az előbb regisztráltam egy 30 napos próba időszakot, de egy darab filmet vagy sorozatot nem tudok nézni mivel mindért külön kellene fizetnem.
-
Harbinger85
aktív tag
Ha jól emlékszem januárra írták az új csomagokat, gondolom e hóba kiderül érint-e minket. De ha jól tudom itthon HBO-ból sincs több csomag, mint máshol. Egyébként a Prime Gaming végett nem bánnám az 1899 Ft-os árat sem.
-
persil
nagyúr
A feanc se gondolta na, tv-n eleve ezt a 7nap trial+900/ho verziot mutatta, pedig az eg vilagon mindent angol nyelven es lokacioval hasznalok

-
persil
nagyúr
Az lehet, csak itt 5x annyi a havidij.
-
dragonborn
tag
Értem.ilyenre gondoltam,de igy lett tiszta.köszi
-
freelancer68
tag
[Amazon Prime Video August 2023 Schedule: New TV & Movie Release Dates]
A fent linkelt oldalon augusztus 25-öt írnak. -
ForRedGlory
félisten
Hát ja, lassan már a török sem éri meg, mert alig lesz olcsóbb (kb 690 Ft), mint a magyar.
Dear Prime member,
Thank you for being an Amazon Prime member. We would like to inform you of a change to your membership.
As of April 25, we are updating the price of Prime membership to 39 TL per month. As our current member, the new price for you will be effective from your first billing period after May 25th.
We have been continuing our investments since the first day in order to increase the quality of service we offer with Prime. During this time, we have increased the number of provinces where we deliver free of charge the next day for Prime members from 17 to 50, and added the free appointment delivery service to our privileges. While we continued to give special deals only to our members with Prime Day, we offered privileges in campaigns such as 'Buy Too Much, Pay Less'.
We have enriched our Prime Video content with domestic, foreign series and films such as 'Lord of the Rings: Rings of Power' and the first domestic Amazon Originals production 'You See in a Dream', which has a great impact in the world.
You don't need to take any additional action to continue taking advantage of Prime privileges. If you want to make changes to your membership, you can visit My Account > Premium.
Thank you,
Amazon Prime team -
Willhunting
aktív tag
Felhozták érvként az ingyenes kiszállítási területek növelését, meg a prime video bővítését is kiemelték a Gyűrűk Ura sorozattal.
Amúgy mennyi magyar tartalom érthető el nálunk? Lehet így már arra fizetek elő, ha van egy pár szinkronos film/sorozat. -
Willhunting
aktív tag
Amazon prime. Ez mondjuk le sem esett, hogy más régiókban külön a prime videora is élő lehet fizetni.
Most kb a magyar árral lesz egy szinten. -
Harbinger85
aktív tag
Értem. Gondolom a Picard és Lower decks esete, ami csak nálunk (EU) van Prime-on.
-
Moby
veterán
De igen, le is mondja, de a 30 nap akkor is végigmegy. Mindegy, nem dráma, már csináltam másik fiókot.
-
Moby
veterán
Európában erre nincs lehetőség ahogy én nézem. Usák amazonon valóban van ilyen instant cancel, de az azt sem tudja, hogy van bármilyen előfizetésem (nyilván).
-
blueye
veterán
Ez nem az volt, az ellenőrzés megtörtent amikor a Prime-ot indítottam, ez a terhelés napokkal utána jött.
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Hány készülékre lehet feltelepíteni Amazon Prime videót? Lehet egyszerre két helyen nézni? -
Harbinger85
aktív tag
Erre gondoltam: [link]
Nem úgy volt hogy az Office is fent lesz? Csak mert a választható avatárok között is ott vannak.
-
Harbinger85
aktív tag
Ez fura, akkor a SkyShowtime Crime and Thriller műfaj ikonján miért vigyorog ott?
-
törölt tag
Nem ad találatot...
-
oszy
veterán
Nagyon úgy tűnik. Bár egy amerikai telefonszámot láttam.

-
oszy
veterán
Nem tudok azzal regisztrálni, mert azt írja, már regisztráltam ezzel a címmel.

Szeretném megoldani, hogy be tudjak lépni. Ez lenne az első. De nehezebb dolog, mint a youtube-nál.
Plusz oda sem tudok regisztrálni amit linkeltél, mert az meg elvisz az amazon belépő oldalára.

-
emiki6
veterán
Köszi szépen, fel is használtam!
-
Danecay
addikt
Beszólni? Miért Te mit csináltál? Segítettél? Nem! Beszóltál? Igen! Ja bocsi, Te vagy a Topikgazda, neked lehet.
Majd meséld már el, hogy Te hozzászólásod miben különbözött az enyémtől? Még inkább provokálóbb volt min amit én írtam. Azért a link amit a fórumtás megosztott , az első Google-s találat is hozott, úgyhogy nem volt nagy megfejtetés. És Te mit tettél hozzá ehhez? -
ebayer
tag
Szerintem a Wheel of Time-ra gondolt.
-
Spec
őstag
Ok, ezt értem. Csak most ezeket az opciókat dobja fel az appon belül. Most egy 30 napos trial fut, ha ezt lemondom, akkor utána gond nélkül előfizethetek a magyar Prime Video-ra majd?
-
Spec
őstag
Köszi!
"Magyarországon nincs Amazon Prime előfizetés, csak Prime Video, ami 899.- Ft. Ebben van benne a Video Streaming és a Gaming."
Én a sima Amazon.com oldalon csináltam fiókot magamnak. Aztán az Amazon Fire TV stickemen beléptem és rámentem, hogy 30 day trial. Nekem most a rendes Amazon prime előfizut aktiválta 30 napra ingyenesen, és csak az alábbi előfizetési opciókat listázza:
Akkor ezt elrontottam, vagy lesz lehetőségem ezt a trialt lemondani a lejárata előtt, és utána sima Prime Video-ra előfizetni 899 Ft-ért? Azért 6 ropit nem perkálnék havonta, ha nem muszáj
-
JEEMBO
aktív tag
"Európában készült" is van a lengyelben.
Vaojaban az erdekelne, hogy a magyar verziohoz kepest konkretan mennyivel kevesebb magyar nyelvu tartalom erheto el a lengyel verzioban, de ezek alapjan meg legalabbis ugy tunik, nem ad kevesebbet a lengyel. -
JEEMBO
aktív tag
A lengyel verzioban van olyan menu, hogy
"Lengyel filmek"
A magyarban is van "Magyar filmek"? -
Harbinger85
aktív tag
A Gemstar szerint is [link]
Kíváncsi vagyok az Indy Amazon Games-es lesz vagy Steames. -
Imi1981
veterán
Akkor még egy jó ideig ennyi marad valószínű . Örülök neki csak meglepő volt, hogy ilyen olcsó. Még a hbo max akciósan is drágább volt 1500 Ft pedig az is nagyon jó ár. Sűrűn nincs időm (inkább kedvem mert addigra fáradt vagyok) sorozatot nézni úgyhogy eltart egy ideig míg vegignézem azokat amik érdekelnek.
Kösz mindkettőtöknek!
-
MikeWazowski
veterán
Igen, tuti az lesz.

-
MikeWazowski
veterán
Szerintem itt, csak az oldal magyar volt.
-
Harbinger85
aktív tag
A régeikről lecsúszott, mind a kulcsosról, mind az Amazon Games app-pal tolatókról, mert azok hó elején váltanak. Az in-game contet elég rapszodikusak, de azok is nagyjából havonta.
-
zseko
veterán
Na akkor először visszaállítom a címemet magyarra, biztos ami biztos alapon, aztán kitalálom kit támogassak abból a kemény €2.44-ból

-
törölt tag
Nem baj, nem panaszkodom, ingyen tartalom, jó lesz az eljövendő időszak is.
-
gangstagergo
senior tag
Most hogy írjátok valóban én is rendeltem még anno az amazon.de-ről. A Nova 5T-hez csak ott volt Spigen tok

-
gangstagergo
senior tag
Majd egyszer hozzánk is küldenek csomagot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Elméletben igen. De én már egyszer tavaly lemondtam a 899 Ft-os árat és azóta is folyamatosan annyiért kínálja.
-
zsoltex70
csendes tag
Igen, több mint valószínű 😀
Most ugyanezt fogja alkalmazni az HBO Max is :) ha márciusban előfizetsz rá , akkor örökös -33% kedvezmény a lemondásig 😊 gondolkodom azon is😊 -
Harbinger85
aktív tag
Igen, de írva volt legutóbb is hogy 2022 január 31-ig akciós 899 Ft/hónap, utána 1890 Ft lesz. Ez akkor írta mikor újra aktiváltam, mert noemveber-decembe rutána lemondtam, de újfent egy menő játék volt a Prime Gaming így előfizettem, ha a februári is jó felhozatal elsz jó vásárt csináltam. Bár a Prime Videót magát alig nézem.
Én egyébként többször tudtam 7 napos triált váltani, egyszer 2020 a Picard végett, egyet tavaly hogy behúzzam ignyen a Battlefield V-t, és évek óta van Amazon profilom, ezt is használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)