Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy azoknál a termékeknél, ahol jelezve van hogy felbontott, milyen sűrűn futnak itt bele emberek problémába? PC tápegységet szemeltem ki 10 év garival, 33%-os árengedménnyel.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Látom a termékek képein, hogy ingyenes kiszállítás.
Ez most hogy működik? Ha kosárba rakok valamit ugyanúgy írja a kiszállítási díjat, valamint a végösszegnél hozzáadja. -
Dhampir
félisten
(#5434) Tomassy00
(#5435) Lackooo84
Köszönöm szépen a válaszokat!
Friss:
A rádióban éppen óvatosságra intett egy fogyasztóvédelmi szakértő ezzel az áruházzal kapcsolatban is. :-( -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Laptopot venni mennyire "veszélyes" az Alzától?
Kisebb rendelésekkel még nem volt probléma, de nagyobb műszaki cikk rizikósabb lehet.
A garanciális javítást adott esetben az Alza intézi?
(#5257) Vangelis
-
Digidroid
aktív tag
-
válasz
lőrincbarát #5428 üzenetére
Ez mondjuk nem rossz story azért
-
dudu98
tag
Sziasztok! Az elmúlt 2 hétben megvárakoztatott ez "csodálatos" cég, mivel a terméket, amit visszaküldtem valószínűleg gyárilag hibás volt. A lényeg, hogy emailben háromszor is leírtam nekik, hogy szeretném a termék vételárát visszakérni. A mai nap a reklamációm cserére módosult, pedig külön kértem, hogy ne.
Írtam emailt is ( egy negyediket) hogy hátha eljut a mogyorónyi eszükig az info, de holnap reggel megejtek egy telefont, hátha úgy "rugalmasabbak" lesznek.
Ebben az esetben, hogy a reklamációm lezárult, így még tudnak módosítani rajta vagy engedjem el és hirdessem meg a frissen cserélt terméket? -
lőrincbarát
friss újonc
Sziasztok!
Tanulságul: Elgato Game Capture HD60S+ felbontott, ellenőrzött, teljesen működőképes termék - garanciával.
Tulajdonképpen működik, ha kellően sokszor inicializálod, akkor a hang is megjelenik és az OBS rögzíteni is tudja. Elsőre soha nincs hang. Előfordul, hogy kép sincs. Így működik PC-n. Mac-n sajnos az eszköz egyáltalán nem látszik. Arra panaszkodik, hogy USB3 port-ra kellene csatlakoztatni. Nincs is másmilyen!!! Két Mac-n is próbáltam, ugyanaz a jelenség. Visszavittem és tulajdonképpen azonnal intézkedtek, pár nap múlva a számlámon volt a pénz, csak a postaköltséget buktam el. Cserélni szerettem volna, de erre nincs lehetőség. Mindenesetre vettem máshol egy új készüléket és láss csodát, az működik. Az Alza-nál jelenleg is árulják szerintem, mert biztosan lesz olyan előbb-utóbb, aki majd nem viszi vissza. Ez volt a gyári száma, hátha más is belefut: JX51J1A12144 -
polonic
félisten
Sziasztok!
Vettem egy PS+ digitális kártyát. Viszont nem kaptam meg a kódot, aminek elvileg egyből a fiókomban kéne lennie. E-mail sem jött.
A megrendeléseknél ezt írja:
Kérjük várj. A termék ki van fizetve és le van foglalva, a megrendelést szállításra készítjük elő. Várható szállítási idő: Meg lesz határozva.Aztán a könyvtár licencek alatt pedig ezt:
A megrendelés kifizetése után a licensz letölthető.
Pedig ki lett fizetve.Ez most mi a fene?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Zörög az egyik Alzában vásárolt Noctua NF-A12x15 PWM Chromax Black Swap ventilátorom. Feltételezem, hogy csapágyas lett. Novemberben vásároltam. Van valakinek tapasztalta velük? Cserélik, javítják, mire lehet számítani?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
kurtz
aktív tag
válasz
Hegyirabló #5422 üzenetére
Jelenleg a fogyasztóvédelemről szóló 1997/155. törvény telibe le... hogy mi a cégpolitikájuk márpedig a törvény erősebb jogforrás mint a sehol le nem írt cégpolitikájuk + az ÁSZF-ükben sem írnak ilyet, ahogy a a számlán sem nemde?
Ha még nem csináltak semmi jogsértőt de kijelentették, hogy nem cserélik akkor békéltető testület. Még ügyfélkapu sem kell hozzá. -
Hegyirabló
veterán
-
kurtz
aktív tag
válasz
Hegyirabló #5420 üzenetére
A sorrend minden esetben javítás->csere->elállás kivéve ha a vásárló máshogy nem rendelkezik.
Jelenleg azt mondanám, hogy alzának max akkor adj át bármit is amit javíttatni / cserélni szeretnél ha előtte nagyon jól dokumentáltad, van jegyzőkönyved, számlád és az összes screenshot a világon.
Gondolom a pénzt visszadják mert az könnyen számonkérhető de bármi egyebet nem bíznék rájuk. -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Alza alapvetően már nem foglalkozik szervizeléssel? Leadtam ma egy nem túl drága dolgot, mire hazaértem meg is jött az e-mail, hogy visszakapom a pénzt. Van egy másik hibás dolgom is, ami viszont elég drága, csak mivel nincs cseretermék, ezért egyelőre nem vittem vissza, azt mondta áruló emberke, hogy azt is jóvá fogják írni, árától függetlenül.
-
kurtz
aktív tag
válasz
Exodion #5418 üzenetére
A gyári CM centit [az elülsőt] blokkolja a tápkábel. Ha az SFX helyére eröltetném akkor meg a VGA-t lefelé nyomná olyat meg nem játszunk. + Egy 776k-s gépnél ami elvben pre-build ne nekem kelljen már tetrisezni. Bár alapvetően nem is az a venti a baj, hosszú távon cserélve lesznek noctuakra alulra low profil, felülre teljes méretűt terveztem de így lehet low profil lesz belőle. M1 ez a kisebb probléma.
Amúgy időközben sikerült kihúznom belőlük, hogy tényleg nem írtak még 1 sort sem a jegyzőkönyvből, illetve tettek egy 10k-s ajándék utalványról szóló ajánlatot amire hát közöltem, hogy 15k-tól indul a büntetés szóval mi lenne ha nem nevettetnének.
[Nálam első sorban a jogi része vágta le a villanyt. Az alkatrészek előbb-utóbb meg lesznek.] -
kurtz
aktív tag
Hello!
Van egy csodálatos kis történetem az Alza-ról:
2021. április 18-án rendeltem az alza.hu-n egy számítógépet.
A csomag meg is jött 20-án, átvettem a futártól de ahogy vittem be már éreztem, hogy hát szar lesz a palacsintában mert hát egy 776k-s gépnek nem kellene fémesen zörögnie.
Mondom biztos csak a kiegészítők doboza van a házban [NR200P] semmi gáz...
Hát nem éppen, drága barátaink ugyanis nem rögzítették a TÁPOT a gépházban, úgyhogy az vándorolt ide-oda ~2 napig. Mindezt úgy, hogy volt annyi eszük hogy az üveg oldallapot hagyják fent a házon és a fémet tegyék az üveg sázllítására való kis dobozba.
Szerencsére sérülést nem észleltem -bár gyengénlátó vagyok szóval ez nem éppen mérvadó- minden esetre azóta sem csaptak ki lángok a gépből szóval talán rendben van.
Ugyanakkor a táp, az alaplap és a ház alkatrészeiből szinte minden hiányzott.
A teljesség igénye nélkül: sata kábelek, riser kábel, ssd tápkábel, 2. pci-e tápkábel, a ház összes csavarja, kötegelők, az alaplapról [most fogd meg a széket...] az AM4 rögzítő keret., meg igazából amit el tudsz képzelni és még éppen indul nélküle a gép. Mint valami frissen lopott Lada...
1 hét levelezgetés után végre megértették, hogy nem elállni akarok a vásárlástól, nem hibás termékről van szó, nem cserélni akarom hanem azt, hogy végre szállítsák ki maradéktalanul azt amiért fizettem. Meg is ígérték hogy kiszállítjákl miután vagy 4x bekérték a listát kb. az anyai ági nagyapám kutyájának a bolháiról is de egy hét múltán a csomag / e-mail / sms semmi sehol.
Írtam és telefonáltam újra, hogy hát gyerekek mégis hol van a csomagom? Mire újfent eljátszották a fotós, lista bekérős mókát amire közöltem a varázsszót "fogyasztóvédelem". Ahogy ilyenkor lenni szokott némi magyar-cseh fordítás okozta átfutási idő után [gondolom] jött is a reakció, hogy küldik-küldik még aznap feladják, hát az aznap távolról sem teljesült de pár napon belül csakugyan kiküldtek egy csomagot.
Meglett a ventilátor és a rögzítő keret [mert hogy az is hiányzott], beraktam mondom na végre sínen vagyunk... hát nem mert nem megy rá a gép teteje.Nézem hogy hát most mit csesztem el... nyilván semmit egy pár gépet azért már össze raktam nem vagyok totál hülye. Az Alza ugyanis fenntartaj a jogot, hogy a konfiguráción előzetes értesítés nélkül változtassanak, csak hát a kellő szakmai tudást már nem éppen.
Így az SFX méretszabványú táp helyére sikeresen beraktak egy SFX-L tápegységet. Ami ugye azt eredményezi, hogy vagy lefelé nyomja a VGA-t a táp vagy nem rakod be a ventilátort amiért 3 hete levelezgetsz az Alzával.
Oké de legalább végre vannak csavarjaim, cserélhetem a hűtőt a gépben -ekkor még nem tudtam az AM4 problémáról- egy Arctic Liquid Freezer II 280-at néztem ki de hát éppen csak az Alzánál volt raktáron... mondanom sem kell egy Cooler Master ML240L lett a vége az Aqua-tól. Erre egyébként azért volt szükség mert az 5600x-en az Arctic freezer 13A vagy mi az isten [pici, occó i3-ra meg 5 éves i5-re tökéletes minden másra teljesen alkalmatlan] eszméletlenül hangos volt és kb semmit nem hűtött. Total War three kingdoms kampány mapon röpködtek a 85-90 fokok mellé meg olyan hangok mintha 2T wartburg találkozó lenne a gépházba.
Miután megjött a hűtő faterom segítségével -2 nappal korábban műtötték a bal kezem, a jobba meg ment az oltás szóval nem voltam túlságosan effektív- szétkaptuk a gépet és elkezdtük összerakni a hűtőt, amikor jött volna a hűtő a processzorra való felimádkozása című mutatvány 2 dolgot tapasztaltunk: egyrészt hogy az AM4 felfogatás zseniális, 2 csavar az is kézzel csavarható, bekasztod és kész... a másik pedig, hogy az alaplapon hült hleye van ennek a csodálatos alkatrésznek.Ok hát én vagyok a hülye ez egy régi hűtő [az arctic freezer 13A] biztos a küldött csomagban lesz az alkatrész... hát nem, akkor biztos a korábbi csomagban, nope... de hát a géppen sincs szóval ismét billentyűzetet ragadtam ez volt május 15-én szombaton de még bőven munkaidőben az oldaluk alapján. Hagytam érni a dolgot hétfő délutánig majd írtam nekik egy szerelmes levelet az előző ~1 hónapnyi alzás kalandjaimról és arról hogy hát fiúk ez megint nem sikerült. Némi telefonálgatást írkálást, és ignorálást [az első valamire való választ 19-én este kaptam, hogy küldjek már nekik egy képet erről a mágikus alkatrészről...] 20-án közölték, hogy ja amúgy az ÁSZF miatt nekem mégis csak vissza kellene küldenem a gépet, eddig ugye valamiért nem kellett.
Közöltem velük, hogy hát mivel jegyzőkönyvet nem adtatok a panaszomról,, kétszeri felszólítás után sem ezért bizony ezt a gépet ti vissza nem kapjátok, nem akarok elállni a vásárlástól hanem a tulajdonomat szeretném megkapni illetve a felmerült problémákért kompenzációt, valamint magyarázatot a történtekre.
A felmerült problémák nem csak a hiányban merültek ki, jogi természetű problémák is adódtak: a jegyzőkönyv hiánya, a 30 nap letelte, a nem biztonságos szállítás, az ő hibájukból korlátozva vagyok az Aqua irányában engme megillető jótállási jogomban és az ezzel kapcsolatos kötelezettségeimben [nem tudom ellenőrízni, hogy működik-e a hűtő], illetve az elállási jogomat sem tudom így felelősen érvényesíteni lévén továbbra is megakarom tartani ezt a hűtőt de nem tudom tesztelni így nem tudom, hogy van-e olyan probléma ami miatt esetleg elállnék a vásárlástól.
Oh és az egész megkoronázásaként nem hagyják, hogy értékeljem a terméket az oldalukon.Akármit írok ha hosszú, ha rövid indoklás nélkül visszadobják vagy nem reagálnak rá de nem jelenítik meg az oldalon.
Jelenleg ott állunk, hogy dokumentáltam ezt az egész csodát és jeleztem, hogy ha nem az elvártaknak megfelelő tartalommal érkezik a következő e-mailük akkor az ügy landol a fogyasztóvédelemnél. [Nem a békéltető testületnél, lévén konkrétan írásos bizonyítékoim van a jogsértésről.]
Szóval ja melegen ajánlanám a kis zöld g... akarom mondani az Alzát. -
Digidroid
aktív tag
Magánszemélyként vettem, és egyszer volt bekapcsolva kb. addig amíg inicializálta a gép és létre hoztam rajta egy partíciót..
Egyből láttam nem lesz ez nekem jó a dokkolómhoz, mert túl vékony és instabil.
Az ászf-ben ennyi van erről: A Fogyasztó felelősséggel tartozik a termékben bekövetkező mindazon értékcsökkenésért, ami a termék jellegétől és jellemzőitől eltérő használatból/kezelésből keletkezik.
Egy bekapcsolás 10 perc üzemidő és semmit nem másoltam rá, max létrejött a lomtár rajta..Ui: Nem hiszem, hogy ez ilyen mértékű értékcsökkenést jelent (gyakorlatilag nem is használtam)..
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
A múlt héten vásároltam náluk egy Seagate Barracuda 4 TB típusú merevlemezt. A mai napon visszavittem hozzájuk bontatott csomagolással, de teljesen makulátlan és hibátlan állapotban, (egyszer volt bekapcsolva) elállási szándékkal mivel a lemez vastagsága a szokásos 26 mm helyett csak 20 mm ezért nem tudom biztonságosan rögzíteni a dokkolómban.
Most jött levél a következő szöveggel: Kérjük, válaszd ki, hogy hogyan szeretnéd visszakapni a következő összeget: 27 040,00 Ft.
Le akarnak vonni valami: Igazgatási díj - részleges fogyasztás / kár / elveszett garancia +Szolgáltatás címen több ezer forintnyi összeget, de én a teljes vételi árat szeretném visszakapni.
Járt már valaki így, ilyenkor mit lehetséges tenni?
Most hívtam őket de csak azt a választ kaptam, jelzik a reklamációs osztály felé. -
parkr
őstag
itt a válasz:
"Megerősítjük, hogy a visszautalás megtörtént, megérkezése a számlájára 4-5 munkanapon belül várható.
Kártyás fizetés esetén a visszatérített összeg arra a számlára kerül visszautalásra, amelyről a vásárlás eredetileg érkezett. A visszatérítés a kifizetés napjához kerül, egy (+) értékként."akkor már csak a hülye rendszerükkel (meg magyarítással) kellene valamit kezdeniük
-
nightzone
aktív tag
Alzánál ha megrendelek vmit és személyesen veszem át az üzlet boxából átvételkori fizetéssel, akkor is 14 nap van visszaküldésre mintha kiszállíttattam volna címre a terméket?
-
Alza.de elállás: jött egy email, hogy elsőnek legyek szives lefényképezni a cpu pineket
-
parkr
őstag
Üdv! termékvisszaküldés után tudja valaki hogy kapom vissza az összeget?
kaptam emailt hogy "Kérjük, válaszd ki, hogy hogyan szeretnéd visszakapni"
de a linken nem lehet semmit kiválasztani.
Nem is értem miért kell ez, nem tudják bankkártya/számlaszám alapaján visszadni? Máshol mindig simán visszakaptam. -
fatal`
titán
válasz
Motion_Blur #5400 üzenetére
Amióta elmentetted nem volt kártyacsere (lejárt az elmentett)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest