- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
4600 - 4501
5342 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-05-14 12:18 Téma összefoglaló
A Chia az új zöld kripto valuta, ahol a blokklánc technológia a nagy energiafogyasztású, egymással versengő számítások (Proofs of Work) helyett konszenzusos, tárterület (Proofs of Space and Time) foglaláson alapul. Akit bővebben érdekel a Chia weboldlán tájékozódhat: [chia.net]a aki csak pénzt akar keresni, lapozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
-
mgTerminator
veterán
-
kigyi_23
addikt
Az a baj, hogy nem látok erőt és volument a chia értékesítése mögött. Persze idővel beindulhat, tartom még egy darabig aztán vagy belebukok vagy nem

Ne aggódj bekerülsz a Topikgazda Topikba mint Topikgazda és ott mindenhez is lesz leírás és segítség. Különben nem nagy cucc az egész. Nekem van egy Topikom amiben én vagyok a gazda
-
Gkaresz66
tag
Bizti lesz aki segít benne

Hajrá, támogatom a Sia topic megnyitását! -
mgTerminator
veterán
Én igyekszem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, és meglátni a dolgok jó oldalát.... de a chiával kapcsolatban én sem számítok semmi jóra, hogy őszinte legyek
Hát még gondolkozom hogy létrehozzak e. De akkor kellene összefoglaló is amit folyamatosan tudnék bővíteni, azt sem tudom hogy kell létrehozni

-
kigyi_23
addikt
Komolytalanul mozog a chia árfolyama, kíváncsi leszek, hogy tud-e ebből még valamit alkotni, vagy továbbra is esik.
Sia viszont egészen korrekten menetel.
Topic gyártás nem nehéz vágj bele bátran. -
mgTerminator
veterán
-
Gkaresz66
tag
Köszi!
Ezt megtaláltam én is, sajna a nyelvtudás hiánya hátráltat nagyon a dologban.
A mennyiben lesz komolyabb magyar nyelvű "szájbarágós" leírása akkor bátrabban vágnák bele a kipróbálásba. -
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
-
ggg666
őstag
-
spgabor
aktív tag
-
mZoleee
senior tag
"Wallets" menü alatt a "Receive Address" megegyezik ezzel a Reward address-el?
Mert ha nem akkor ott a baj.
Voltál más poolban előtte (pl.: corepool), ahol egy plusz programot kellett futtatnod a chia gui mellett? (Corepool-nak a programja átírja a Reward address-t, és ha találsz blockot a pool kapja, viszont már ott is meg van oldva... elvileg.) -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Nyertem poolban 0,25 Chia-t, mert sikerült blokkot hitelesítenem, de nem kaptam meg a kifizetést. A sima kifizetések megjönnek. A pool leírása szerint a kifizetési címemmel valami nem jó. A GUI-ban a következő figyelmeztetést látom. Hogy tudom az adatok helyeségét ellenőrizni?
Szerintetek mi a probléma, vagy hogy tudom orvosolni?Köszi előre is a segítséget!
Üdv.
spgabor -
Gkaresz66
tag
Sziasztok!
A Sia-ról van valahol magyarul leírás vagy videó, gugli eddig nem segített ebben. -
mZoleee
senior tag
én azon vagyok épp, tekintve hogy milyen sz*rul hoz az elmúlt pár nap, hogy lebontom a kis 25TB-omat és eladom az i7-es vassal együtt...
-
mgTerminator
veterán
A Sia-t most is elkezdheted, nem kell akkora nagy tárhely. Én jelenleg 2Tb-al csinálom. Tény hogy nem ebből fogok meggazdagodni, de jól van az
-
MasterDeeJay
veterán
Megnézem bár most még az xrp többet hoz az biztos. Ha megdöglik a chia lehet átmegyek sia-ra.
-
mgTerminator
veterán
Kívánságod teljesült: Sia
-
ggg666
őstag
-
szazbolha
addikt
Egyetértek.
-
MasterDeeJay
veterán
Adatbázis mérete maradhat de csak akkor ha azt nem kell 0-ról szinkronizálni és nem szállna el akár mitől. Legyenek mirrorok adatbázisra amik igény szerint a legfrissebb adatokat szedik le. Guit kidobni, nem tudom mibe van írva de instabil és lassú. (Java?)
Azt sem engedném hogy egy forkot pár sor válltoztatás után ki lehessen adni.
Plot generálás mesterségesen gerjeztett gépigénye pazarlás, nem működött (nem volt folytatható, sem teljesen stabil) az egész csak ssdket gyilkolt(nálam ugye semmit mert hddvel plotoltam)
A hely amit használ 0 haszna és a coint jelenleg fizetőeszközként sztem nem is használják. Magyarán pazarlás fentartani ennyi helyet a semmire. Legyen a generált hely bérelhető vagy szolgáljon jótékony célokat ha már más haszna nincs.
De röviden mondva a chia hypenak jó, meg arra hogy legyenek kész beállított gépek sok hellyel de most mehetne kukába és legyen valami hasznosabb.Röviden, legyen egy hdd coin aminek van haszna a fizetőeszközön kívül is, ne kelljen rá plot generálás csak gyors helyfoglalás, minden szinkronizálandó dolog legyen redundáns p2p módon letölhető. Reward legyen a tranzakciókból, a bérelt helyből amely random módon lenne szétosztva.
-
oZone762
tag
Van ötleted, hogy lehet javítani?
Lehet megéri a ráfordított idő... -
MasterDeeJay
veterán
Igazából én most várom a csodát hogy valaki komolyabban lépjen és írjon meg egy olyan UI-t ami használható, nem bughalmaz és egy olyan rendszert amihez nem kell több Gb adatbázis és több óra vagy rosszabb esetben több nap szinkronizálási idő.
Mert az oké chia kész van, hype megvolt és mehet a kukába de nem látom a fejlődést hogy mire lépjek tovább. Az nem fejlődés hogy két sort átírva forkok alakulnak amiknek fele ráadásul használhatatlan is. -
gratzner
tag
Ezt adom
Amúgy nálam ezek mennek gond nélkül egyelőre 1x 2640/64 Fujiban, és termelnek is szépen:
HDD
Flora
Chaingreen
Silicoin
Godechia
Seno
FlaxAmi érdekes, hogy a Goji is ment, sync után látszólag gond nélkül, de semmit nem hozott 1 hónap alatt sem, pedig a kalkulált találati idő órákban mérhető lenne
Chives tök külön gépen megy. Megjegyzem ez is a kalkulált felét hozza. Response time max 3 sec és alatta, ha hihetek a farmr.net-nek, nem tudom mi baja lehet, lekapcsoltam tegnap...
-
MasterDeeJay
veterán
Én egy rakás fork-ot leállítottam mert totál instabilak voltak. (megállt sync, kifagyott kliens stb)
Ami maradt és stabil az a Flora, Tad, Hddcoin, Dogiechia, Greendog. Persze biztos nálam van valami és összeakadnak.
Megy a corepool de az is totál instabil, pár naponta restartolom.
A gond az hogy katasztrófa módon van megírva alapjában az egész, bazi nagy adatbázis fut ami persze nem tömöríthető (ntfs tömörítést bekapcsolom akkor beáll a sync)Az összes fork ami készült mind csak másolat, gyakorlatilag nem látok semmi fejlődést. Mind ugyan azt a fos bugos ui-t és rendszert használja.
-
gratzner
tag
-
Kecsua
tag
nincs 1hónapja, hogy elkezdtem a forkokat berakni majdnem egyesével.
Így még nem tudok véleményt nyilvánítani róluk.
Volt ami napok múlva se akart szinkronizálni, azokat kidobtam.
A florán még gondolkodom, de szerintem azt is kukázom. kb 1hónapja megy, 3naponta kellene hoznia jelenleg és még mindig nulla. -
szazbolha
addikt
-
Kecsua
tag
Azért ezek a forkok is egyre nagyobbak
15fork +chia jelenleg 88giga helyet foglal nálam és belassult a gépem. Kénytelen voltam berakni még egy 8gigás modult a 16gb mellé.
Előtte 90százalék felett volt a használt memória.
Most a bővités után máris felugrott 19.8gigára, ezek szerint kellett a bővítés.
A proci alig mozog 10-40% között ugrál (7700t) -
lacy86
addikt
Tudom, hogy nem ide tartozik de nem találtam kulon topikot erre.
Aki foglalkozik Monero banyaszattal, legy szives irjon rám mert erdekelne.
Nem akarok tobb HDD- t venni / beáldozni ezert megprobalnam ezt.Koszonom
-
sittes79
addikt
Az kemény jah és kabbe

-
Qrcy
csendes tag
Sajna nekem volt már írva, hogy jött még 1,75 + 0,25 de lefrissítve a tárcát ( vagy másik gépen nézve ugyanazt a tárcát ) sehol nem volt

De grat amúgy

-
gratzner
tag
Srácok!
NFT plotokkal a forkok farmolásánál az adott fork guijában nem kell csatlakozni semmiféle poolhoz ugye? Marmint selfpool mehet a dolog...?
Azért kérdem, mert a kicsi forkokból nem jön az elvárt mennyiség. Sokszor pl csak 0.5 coin jön meg a blokkból, és a maradék 1.5 nem de van hogy ugyanabban a pillanatban megjön a 0.5 és az 1.5 is.
Tisztába tenné valaki a témát nekem?
Ezer hála
-
szazbolha
addikt
Gyorsan utald át valahova....
-
HUNPcDriver
csendes tag
-
westlake
félisten
-
szazbolha
addikt
Te tényleg szerencsés vagy.
-
ggg666
őstag
Valakinek 3000 plottal is nulla, sajnos azért maradtam poolban, amúgy gratula!
-
HUNPcDriver
csendes tag
-
kigyi_23
addikt
-
oZone762
tag
Hpool másnak is leállt?
A logban TCP kapcsolódás hibát ír. -
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Szeretnék még egy gépel plotolni arról van valami leírás, hogy hogy kell? sima guival nem madmaxel plotolok.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
johnny6.d
tag
A másik gép lesz a full node is és mostani parkolópályára kerül?
Ha igen és ugyanazzal a kulccsal használod telepítés után az új (második) gépen, akkor nincs semmi teendő. Az NFT a blockchainben tárolódik, nem a gépeden. Ha nem lépsz ki azzal az NFT-vel a poolból, akkor nem lesz változás.
A node és a wallet is le kell szinkronizálva legyen és minden OK.
Szinkronizálás nagyon meggyorsítható, ha átmásolod a node és a wallet db-t is (chia könyvtárában a "mainnet\db" és "mainnet\wallet") a régi gépről az újra. -
TZoltán79
csendes tag
Ha egy másik gépen is beszinkronizálom fullra a chiat, és átrakom a plotolt vinyókat csak farmolni akkor a poolt is alapból felismeri? Vagy ott hogy választom ki , hogy ugyanabba a poolos cimre farmoljon?
-
Kecsua
tag
-
westlake
félisten
-
gratzner
tag
-
Falcon22
csendes tag
-
KukiRudi
csendes tag
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A helyzet a következő van egy IBM M5015 512MB RAID vezérlőm hozzá használom a MegaRAID Storage Managert win10 mellet. Ez a felállás a probléma az ,hogy rá raktam egy 4tb hddt tök frankon fel is ismerte a kártya be is állítottam ,hogy a win10 is lássa fel is ajánlotta ,hogy akkor mehet a particó mehet, mbr hajrá erre szét rakta egy 2tb és egy1,6tb a 2tb tudom formázni a 1,6semmitse
most törlőm a particót persze parancssorból most várom ,hogy végezzen de mire a 4tb le darálja reggel lesz.
Valakinek valami ötlet ,hogy mit szúrtam el mert ez így igen kellemetlen
és idegesítő
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
ggg666
őstag
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
-
johnny6.d
tag
SpacePool-on is van hasonló grafikon. Ott is hullámzik erősen.
Nem tudom, hogy segít-e, de náluk van leírás, hogy miért olyan amilyen a grafikon.
https://blog.pool.space/is-there-a-way-to-verify-that-the-partials-i-am-submitting-represent-my-actual-number-of-plots-aa87a4faa4d8 -
Falcon22
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis Hpool-os OG-PP összehasonlítás.
Pár napja bányászom mindkettőt pontosan 9,9TB-al.
Jövedelem:
Dátum ______ Chia OG __ Chia PP
2021.08.09 _ 0,002087 _ 0,001843
2021.08.10 _ 0,001964 _ 0,002045
2021.08.11 _ 0,002233 _ 0,001945
A Hpool szerint a PP-s plotoknak 15-20%-al jobban kellene teljesíteni, hát eddig ez nem látszódik, és a PP plotok contributin vonala is teljesen csálé.
Az OG plotok esetében tök egyenes, ha másolgatás miatt kizárok pár plotot a farmolásból, akkor egy lépcsővel leesik, szóval pontosan a valóságot tükrözi:
Ezzel ellentétben a 9,9 Tb-os PP-s plotok contribution vonala:
Mint a háborgó tenger. Hol 12, hol 8 TB. És az átlag sem éri el a (9,9x1024) 10138-at
Teljesen érthetetlen.
Másnál is ez tapasztalható? -
mZoleee
senior tag
én átléptem rá.. várjuk a csodát

-
ggg666
őstag
-
gratzner
tag
-
gianfrancoz
csendes tag
Ha valakit érdekel, elindult a Core Pool hivatalos verziója NFT plotokkal [link]
-
spgabor
aktív tag
-
johnny6.d
tag
-
Danex
addikt
én úgy tervezem, hogy a portfoliom 10%-ig megtartom a chia-t, a többit átváltom. Lehet valamikor durran majd, de alapjába véve nem gondolom, hogy olyat nyújtana amit ne tudna sok más akár PoS coin, de annyira bele se mentem igazán. De biztos hogy nem ez lesz a fő coin amit tartok.
Illetve mivel kb 2600. coin marketcap alapján, és a 21,514,760 chia-ból, 21 millió a fejlesztőnél van én nem gondolnám, hogy jelenleg a nagyobb tőzsdék komolyan vennék annyira, hogy listázzák aztán sose lehet tudni... ezért marad 10%-ban.
-
oZone762
tag
Sziasztok, lesz valami ebből a chiából? Miért nem jegyzik még normális tőzsdén, mint Binance, coinbase?
Én beköltöztettem minden HDD-t egy farmoló gépbe. Most 12 HDD 75W-ot eszik. Nem zajos, nem fűt, tőlem elketyeghet még így egy ideig. Én év végéig adok neki időt, addigra vagy beindul, vagy elhal a chia. Addig gyűjtöm, nem adom el.
Ti hosszú távon hogy számoltok vele?
-
gratzner
tag
Ó elnézést kérek Uram
Maradjunk annyiban, hogy a fenti két dolgot magyarul soha senki nem fogja látni semmilyen platformon amikor utána akar ennek nézni. Miért keverjek össze bárkit a magyar megfelelőikkel? Felteszem az átment, hogy segítségként írtam amit írtam. Az is sanszos (elképzelhető, valószínű stb), hogy akik itt olvasgatnak, többnyire nem ipari routerek és switch-ek mögött ülnek.
A plotolás amúgy valószínűleg tényleg befolyásolja a dolgot
-
ggg666
őstag
Magyar oldalon vagy könyörgöm, írj, vagy beszélj már magyarul!
Attól, hogy én értem...
Normális router, nekem épp ipari edgerouter 12 van!
Azzal nincs ilyen gondom.
De azt is vedd figyelembe, ha az eszközre épp plotolsz előfordulhat ilyen!
Amúgy usb-n is uasp-n jobb a helyzet. -
gratzner
tag
A plotok külön gépekről történő hálózati megosztásánál farm gépre, legyetek körültekintőek... Nálam így kicsit sok a missed challenges, és a response time is ki-ki ugrik néha. Ezzel szemben sata, usb, kapcsolattal töredékek ezek az értékek.
A fentiek kiküszöbölésére tökéletes megoldást szívesen olvasok, ha van valakinek
-
Kecsua
tag
-
sittes79
addikt
Most hogy megyünk fel megint gyorsabban nő a hálózat, a sok sutyerak
-
spgabor
aktív tag
-
johnny6.d
tag
Ha egy helyi hálón vannak a gépek, akkor érdemes így csinálni szvsz.
Plotolós gépen ne legyen elindítva a chia.
A kis fogyasztású gépre telepíteni és indítani a chia-t. (én indítás előtt átmásolnám a meglévő plotolós gépről a wallet és a node db-t, így nem kell várni a szinkronizálásra sokat).
Minden gépen ugyanaz a verzió legyen telepítve chiából.
Plotólós gépet harvesternek beállítani.
Itt van leírás hozzá: https://github.com/Chia-Network/chia-blockchain/wiki/Farming-on-many-machines
Ha új plotokat akarsz készíteni, akkor
1. NE GUI-ból plotolj, parancsorból vagy valami plotmanager-rel
2. Célszerű a plotolásnál az elkészült plotoknak olyan könyvtárat megadni célként, amit a harvester gép config.yaml "harvester" résznél megadtál
Ha megtelt egy HDD, rakd át a másig gépbe és azon add hozzá a plotokat tartalmazó könyvtárat
Ha lesz harmadik (sokadik), akkor azokat is csak harvesternek beállítani.
Lehet valami kimaradt, de kb így
-
spgabor
aktív tag
-
Falcon22
csendes tag
Ez nem az én hétvégém...
Van egy 6 TB-os SAS HDD-m, amit a raid vezérlő fizikailag formázott, és közben elment a villany.
Most nem is látja a vezérlő a HDD-t.
Van esetleg ötletetek, hogyan lehetne újraéleszteni a merevlemezt? -
johnny6.d
tag
A helyedben beállítanám az egyik kis fogyasztású gépet full node-nak és farmernek. A plotoló gépet és a 3. gépet pedig csak harverster-ként üzemeltetni. Aztán ha eladod a plotolós gépet nincs semmi teendőd.
Chia architektúra: https://github.com/Chia-Network/chia-blockchain/wiki/Network-Architecture -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már, de megkérdezem mert nem teljesen tiszta.
Van egy plotolós gépem, amiben elfogyott a hely. Van egy másik és egy harmadik félkész gépem, kis fogyasztással, amelyeket lehet, hogy bevetnék. Hogy tudom beállítani, hogy a plotolós gép mögé a 2. és a 3. gép farmoljon.
Illetve ha már nem kell a plotolós gép, akkor elsődleges gépnek valamelyik másikat be tudom állítani? Mert gondolkodom, hogy eladom ezt és az árát befektetem diskbe, maximum nem napi 25, hanem napi 10 plotot csinálok.Létezik ezekhez egy normális leírás? Mindenhol Win10 pro fut, egy hálózaton belül.
Üdv.
spgabor -
Falcon22
csendes tag
Ezt már nézegettem, de ez nem mutat nálam semmi rosszat. Nekem mind Effective.
Sőt amikor a múlt héten hibás pool contract kulccsal leplotoltam 5 Tb-ot, és 0 volt a contributionom akkor is mind az 5 TB effective volt a minerben. Ezért is nem értettem, és farmolgattam majdnem egy hétig a hibás plotokat.
És most is mind az 5 TB újragyártott plotra Effective-t mond, holott a contribution vonalam emelkedése valamiért megállt fél napja a 4110-nél, azaz 5 Tb-al farmolok, de csak 4 TB-ért kapok díjazást.
-
szazbolha
addikt
-
kovsol
titán
-
Falcon22
csendes tag
-
kovsol
titán
-
Falcon22
csendes tag
-
szazbolha
addikt
Sajnos nem tudom.
A hpool kb 98%-át validnak látja (fogalmam sincs mi a baj az 2%-al) A chia forkok kb 70%-át fogadják el. Ezeket plottolom újra.A plotjaim kb. 1/3-a madmexes.
Pontos adatom nincs, de a "hibásak" között alig akad amit madmax-el plottoltam.
Ezeket eleve más mappákban tárolom, mert kezdetben bizalmatlan voltam.A legtöbb "hibás" plot még a kezdeti szakaszból származik április-május.
Volt olyan ami "megjavult" egy mappa másolástól.
Kb érthetetlen.
3 TB-ot másoltam új HDD-re, ebből 8 volt hibás, és 2 megjavult. (fork szempontból) -
Falcon22
csendes tag
-
Falcon22
csendes tag
-
szazbolha
addikt
-
Falcon22
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült végre beállítani a megfelelő kulcsokkal a Madmax-et, és gyártja a Hpool-os ChiaPP plotokat. Szépen sorba 47 percenként 1 db.
Ennek ellenére a Hpool oldalán ezt látom contribution vonalnak: Néha megy fel, néha megáll, néha meg visszaesik:Ma reggel 1 és 9 óra kötött elkészült vagy 10 plot, ennek ellenére nem ment fel semmit a vonal, sőt kicsit visszaesett. Másnak is ilyen, vagy csak velem szemétkedik?
Illetve 5 Tb plot készült el, hol kellene állni a vonalnak? Jelenleg 3744-en áll. -
ggg666
őstag
-
szazbolha
addikt
-
mZoleee
senior tag
-
Slave
csendes tag
-
ggg666
őstag
-
Slave
csendes tag
Sziasztok!
Még csak most váltottam verziót 1.1.7-ről 1.2.3-ra a kérdésem az lenne, hogy SOLO módban mikor készítem a plottokat akár maddel vagy guival akkor a két kulcsot meg kell adni, mit befolyásol ez?
Köszönöm a válaszokat

-
Falcon22
csendes tag
-
Falcon22
csendes tag
-
Falcon22
csendes tag
-
Falcon22
csendes tag
-
besati
csendes tag
Én ma leállítottam hpool-miner-chia-pp-gui-t, most már látja az összes plotot, mind a 10Tb-t.
Ennek nem kell mennie, mint a hpool-miner-chia-nak az OG verziónál, számolja maga a gyári chia gui.
Bár szerintem OG még mindig jobban fizet, de még várok az átplotolással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4600 - 4501
5342 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még most vannak túlórák de hamarosan lemegy a hajtás szerintem...