Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Szvsz. ez inkább attól függ, hogy ők mennyire látják át a szerepkört, illetve mekkora jelentőséget tulajdonítanak neki "az egészre" nézve. Illetve, hogy mennyire vagytok szinkronban az elvárás/jutalom mértékében, amit szerintem innen fórumról sem tudnak jobban megítélni több specifikáció nélkül.

Mivel sok vezető felületesen sincs tisztában az IT pozíciókkal, így általában a "csináljon, vállaljon" amit elbír az elvárás.

Én eldönteném magamban mennyire akarom a munkát, aztán aszerint áraznék. Szerintem egy nagyobb pozícióra amúgy nem kell kiköpni az első interjún egy olyan árat amit utána kőbe kell vésni.

Persze ez olyantól akinek 0 multis tapasztalata van, ezt azért vegyük hozzá :P. Viszont néhány ilyen munka szerződés átment rajtam. Ha egy amúgy tahó általános IT support elkért €3k-t havonta (mondjuk nagy auto gyár), szerintem egy PM kérhet ennyit.

Általában azt szokták javasolni, hogy annyit kérj amennyit ha megkapsz, teljesen természetesnek érzel. Ha azt mondják, hogy OK aztán ha te is meglepődsz az lehet, hogy felület lesz az alkudozáshoz. (bár én ennyire már nem szeretem túlgondolni, mert ha csak állás interjúra gondolok begörcsöl minden ficamom :P )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés