Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo
    veterán

Énis ezen kattogok, hogy ez superhero szerepkör amiben csak kiégni lehet mint egy sugárhajtó-utánégető.
    tehát vagy instant felejtő, vagy rápróbálok, de akkor legyek keményen megfizetve. Aztán ha ügyes vagyok, úgyis formálom a rendszert, mert nyitottak alapvetően, és nincs olyan hipersok projekt, hogy erre külön management csoport, stb legyen. Személyemben kiderülne hogy jó-e one-man shownak vagy sem.

De ha már ezt teszem, akkor szakadjon rám a bank.Mostani munkakörömben se sokkal kissebb az iram, sok-kalaposság, de itt legalább éhenhalok, annyit se keresek sztem mint egy random exceltöltögető egész nap alvó random multis, szóval lépnék előre.

A tapasztalat fogós kérdés. Voltam 1évet olyan részlegen ahol semmilyen változás nem volt, butába mindenki darált ahogy kell, csak telt az idő. Ahol vagyok részleg 3éve ott viszont 1-2havonta kemény változások, próbálkozások, organizációs, stratégia, személyi változások. Szerintem láttam annyit pl ScruMasterként (vittem 1 nagy csapatott már, 2 kicsit, 1 onsite+1offsite indiai csapatot, stb és a 6-7fős csapat ellenére vagy 50 ember futott már át "alattam") 2év alatt mint egy nyugisabb helyen 8-10év alatt. De ez majdnem lényegtelen, úgyis kiderül az interjún, próbaidő alatt hogy jogosan gondolom, hogy a tapasztalat nem különösebben x eltöltött évtől függ.
    De fényezés, önelemzs off, filózás hogy ez mekkora őrültség off. Mennyi a reális bérezés ezért szerintetek. Ha a milliót benyögöm, akkor az már ROFL, vagy csak az önbizalom jele, hogy tudom, hogy ez superhero pozi, hiába néz ki könnyűnek annak aki más székekben ül. (Á, csak egy kapcsolattartó aki néha ránéz a dolgokra :D ) :)

Új hozzászólás Aktív témák