Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegrinator
csendes tag
Üdv! Érdekelne hogy kinek milyen tapasztalata van(ha van) Dell UK-vel. Rendeltem az outletből certified refurbished lapost nem kevés fontért aug 15.-én, még aznap jött e-mail hogy aug.27-ig(!) ideér (Londonba) a csomag, de még nem jött.... tracking szerint 17.-én volt "order dispatched from hub", tehát elvileg el is indult. Felhívtam őket, 72 órát kértek, ha nem lesz meg, akkor refund..... az én bajom viszont az, hog a lapos nagyon kéne, nem hiszem, hogy még egyszer ki tudnék fogni pont egy ilyet, pont ilyen akcióval.... érdemes kapálózni, hogy de inkább adjanak egy másik lapost vagy törődjek bele a refundba?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest