- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Volt némi időm most játszani a játékkal hétvégén. Még mindig nagyon bejön, és már megszogtam a "jószág" jelenlétét. Már nem parázok annyira.
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be
Jót nevettem magamon. Nekem egy dolog fura csak a játékban, mégpedig az, hogy a xenomorph nem mászkál a falakon. Pedig úgy lenne igazán para. Talán majd a második részben.Most ott tartok, hogy megette a dokit a jószág, és keresem a gyógyszereket. Az a mozgásérzékelő nagy áldás. Nélküle lenne igazán durva a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be