Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Volt némi időm most játszani a játékkal hétvégén. Még mindig nagyon bejön, és már megszogtam a "jószág" jelenlétét. Már nem parázok annyira.
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be
Jót nevettem magamon. Nekem egy dolog fura csak a játékban, mégpedig az, hogy a xenomorph nem mászkál a falakon. Pedig úgy lenne igazán para. Talán majd a második részben.Most ott tartok, hogy megette a dokit a jószág, és keresem a gyógyszereket. Az a mozgásérzékelő nagy áldás. Nélküle lenne igazán durva a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Ford topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Motorola Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be