- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Volt némi időm most játszani a játékkal hétvégén. Még mindig nagyon bejön, és már megszogtam a "jószág" jelenlétét. Már nem parázok annyira.
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be
Jót nevettem magamon. Nekem egy dolog fura csak a játékban, mégpedig az, hogy a xenomorph nem mászkál a falakon. Pedig úgy lenne igazán para. Talán majd a második részben.Most ott tartok, hogy megette a dokit a jószág, és keresem a gyógyszereket. Az a mozgásérzékelő nagy áldás. Nélküle lenne igazán durva a játék.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen. Sok jót hallottam róla. Szerencsére a spoilereket is sikerült némileg elkerülnöm. Normal-on játszom, úgy gondolom elsőre elég lesz az is

(#975) marilllyo Köszi a tanácsot. Úgy vettem észre eddig, hogy az androidok mellett simán el lehet futni, remélem ez sokáig beválik majd, mert elég idegesítőek.
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök! márc. 26.-án megvettem a játékot (bár végül ingyen volt). De mivel a fejhallgatóm szervizben volt, csak tegnap kezdtem el vele komolyabban játszani. Mikor megjelent kipróbáltam, de már akkor is annyira paráztam a játék alatt, hogy félbehagytam. De nagyon tetszett már akkor is, csak idegileg nem bírtam. Meg is vettem, nem sajnálom a pénzt egy ilyen jó játékért, és tegnap bele is vágtam a kalandba. Igaz míg játszottam végig egyben volt a gyomrom.
Kikészít komolyan, de gondolom később mikor kiismerem a játék mechanikáját, és felveszem a ritmusát már nem lesz ennyire ijesztő. Addig juttottam, hogy felvettem a kapcsolatot Samuels-ékkel. Aztán az androidok elkaptak. Erre az idegörlő atmoszférára még rátesz egy lapáttal az az idegőrlő mentési rendszer. Ami manapság már szokatlan, de tökéletesen illik a játékba. Arra már most rájöttem, hogy nagyon oda kell figyelni a mentésekre.Szóval a játék szuper, olvasgattam mikről diskuráltok, de még nem nagyon értem. Gondolom ti már sokadjára játsszátok végig a játékot.
-
.LnB
titán
Visszakaptam a pénzemet. Azt szeretném kérdezni, hogy melyik DLC-t ajánljátok kiemelten megvételre? Ami tényleg jó volt?
Crew Expendable DLC-t és a Last Survivor-t mindenképp megveszem mert ahogy olvastam az első film néhány jelenetét lehet újra játszani benne, az nagyon érdekel. -
.LnB
titán
Megvettem ma a játékot g2A-n. Elvileg Ripley Edition-t. De nem nagyon találom a DLC-ket. Főleg a Nostromo-s érdekelne. Szívesen körbejárnám a hajót de nincs sehol. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be