Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Volt némi időm most játszani a játékkal hétvégén. Még mindig nagyon bejön, és már megszogtam a "jószág" jelenlétét. Már nem parázok annyira.
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be
Jót nevettem magamon. Nekem egy dolog fura csak a játékban, mégpedig az, hogy a xenomorph nem mászkál a falakon. Pedig úgy lenne igazán para. Talán majd a második részben.Most ott tartok, hogy megette a dokit a jószág, és keresem a gyógyszereket. Az a mozgásérzékelő nagy áldás. Nélküle lenne igazán durva a játék.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen. Sok jót hallottam róla. Szerencsére a spoilereket is sikerült némileg elkerülnöm. Normal-on játszom, úgy gondolom elsőre elég lesz az is

(#975) marilllyo Köszi a tanácsot. Úgy vettem észre eddig, hogy az androidok mellett simán el lehet futni, remélem ez sokáig beválik majd, mert elég idegesítőek.
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök! márc. 26.-án megvettem a játékot (bár végül ingyen volt). De mivel a fejhallgatóm szervizben volt, csak tegnap kezdtem el vele komolyabban játszani. Mikor megjelent kipróbáltam, de már akkor is annyira paráztam a játék alatt, hogy félbehagytam. De nagyon tetszett már akkor is, csak idegileg nem bírtam. Meg is vettem, nem sajnálom a pénzt egy ilyen jó játékért, és tegnap bele is vágtam a kalandba. Igaz míg játszottam végig egyben volt a gyomrom.
Kikészít komolyan, de gondolom később mikor kiismerem a játék mechanikáját, és felveszem a ritmusát már nem lesz ennyire ijesztő. Addig juttottam, hogy felvettem a kapcsolatot Samuels-ékkel. Aztán az androidok elkaptak. Erre az idegörlő atmoszférára még rátesz egy lapáttal az az idegőrlő mentési rendszer. Ami manapság már szokatlan, de tökéletesen illik a játékba. Arra már most rájöttem, hogy nagyon oda kell figyelni a mentésekre.Szóval a játék szuper, olvasgattam mikről diskuráltok, de még nem nagyon értem. Gondolom ti már sokadjára játsszátok végig a játékot.
-
.LnB
titán
Visszakaptam a pénzemet. Azt szeretném kérdezni, hogy melyik DLC-t ajánljátok kiemelten megvételre? Ami tényleg jó volt?
Crew Expendable DLC-t és a Last Survivor-t mindenképp megveszem mert ahogy olvastam az első film néhány jelenetét lehet újra játszani benne, az nagyon érdekel. -
.LnB
titán
Megvettem ma a játékot g2A-n. Elvileg Ripley Edition-t. De nem nagyon találom a DLC-ket. Főleg a Nostromo-s érdekelne. Szívesen körbejárnám a hajót de nincs sehol. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be