-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi156
csendes tag
válasz Armagedon14 #25004 üzenetére
holnap jelentkezem.
-
Imi156
csendes tag
válasz Armagedon14 #25002 üzenetére
Keresek kábelt holnap vagy veszek egyet.Aksit azt hagyjam bent a teloba majd és a 2 kábelt a pirosat éls a feketét a telo aksi tartójába a 4 fül közül 2 re a +és a - ra kössem.
-
Imi156
csendes tag
válasz Armagedon14 #24991 üzenetére
Ez nem csinál semmit
-
Imi156
csendes tag
válasz Armagedon14 #24987 üzenetére
Na nincs olyan usb kábelem.
-
Imi156
csendes tag
válasz Armagedon14 #24982 üzenetére
Van mind a 2
-
Imi156
csendes tag
válasz lacc65 #24921 üzenetére
Nem tudom mivel így került hozzám.De win xp is próbáltam ott se telepedik a driver.Semmi mást nem tudok a telefonról mind amit leirtam ez a baj.Nem ismerem az előéletét.Annyit tudok működött rendesen csak kikapcsolta a srác és másnap nem tudta visszakapcsolni.Ez fogadta amit már leirtam.
[ Szerkesztve ]
-
Imi156
csendes tag
válasz Armagedon14 #24913 üzenetére
Eredeti a win8 de az eszköz kezelőben sárga felkiáltó jel van és nem talál hozzá semmit.
-
Imi156
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Alcatel OT995 készülékem.
Ráteszem töltőre villog a led és a gombok világos kéken. Majd egyszer csak bekapcsol kb 1 perc után és a telenoros logónál megáll.A win 8 nem ismeri fel úgy se ha az alcatelos progit felteszem a driverek miatt.
Szeretnék segítséget kérni amit előre meg is köszönök.Egy pontos leírás kellene lépésről lépésre és az is hogy mit töltsek le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!