- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Még régen vettem egy műgyanta alapú üreges sziklakinézetű átúszót, ami az aksi kinézete miatt megérett a cserére (természetes anyagok kerültek be, vasfa, kókuszhéj). De nem tudom kivenni, mert a nagy ancim egyszer felborította, és azóta beköltözött az üregébe. Egyszer sikerült felállítanom, mikor rövid időre kibújt, de nemsokkal később újra felborította, és újra birtokba vette. Ekkor új taktikával próbálkoztam, meglestem, mikor van kinn az "odúból", de ez nem volt könnyű, mert amint észlelte a közeledésem, sebesen újra belebújt... kivenni nem lehetett, így csak vártam, vártam, vártam az alkalmas időre. Egyszer sikerült kivennem úgy, hogy én voltam a gyorsabb. Az örömöm rövid ideig tartott, mert bár pótoltam a búvóhelyét egy kókuszhéj darabbal, nem tetszett neki, és ennek "hangot" is adott.. teljesen feltúrta a növényzetet, egy délután alatt tetemes károkat okozott a farkának mérges és intenzív csapkodásával.
Megszégyenülten tettem vissza az átúszót feldöntve, az igényeinek megfelelően... azóta nem csinál ramazúrit... Csak reménykedni tudok, hogy egyre nagyobb testével ki és be fog férni a szűk üreg bejáratán. -
Csabee.
nagyúr
Van három anci (algaevő halam) kb 5-6évesek lehetnek! Elképzelhető hogy nem kajálnak már ?
-
zolikaDB
veterán
Debrcenben csak az e-pet es a tropicalfish van??
-
aldebaran
addikt
válasz
weresgyufa #7797 üzenetére
Thx...
Utána nézek!mi az a Brekk?
-
Apika
addikt
válasz
weresgyufa #7796 üzenetére
A Botia nálam is szokott pihengetni az oldalán. Először frászt kaptam, de később olvastam, hogy ez szokás náluk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Escape from Tarkov
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Jura Ena 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest