- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
havri1 #15869 üzenetére
Letelt az 5 perc, nem tudom szerkeszteni.
Ilyen lett most, végül beleraktam a köveket. A bal oldali kerámia kisházat ki akarom még majd venni, de most bennefelejtettem.
Még pár követ kapok havertól, és kb ennyi egyelőre amit össze tudtam hozni. Nem igazán tetszik, és félek, a sügerek a növényeket ki fogják tépni, tehát nagy valószínűséggel növnymentes akksim lesz.
Szikla darabokból fel tudnék az akvárium hátuljában építeni "falat", de félek leomlik, és összetöri az akksit.
Hülyeség összeragasztani csemperagasztóval pl a köveket?
Vagy hagyjam így, azztán majd kialakul?
Bízom a növényekben, hátha megmaradnak, megerősödnek a gyökerek annyira, hoyg ne tudják kirángatni, kiforgatni a kavicsból.Ja, természetesen a kishalak mennek át faterhoz az 56 lityisbe, nem lesznek keverve a sügerekkel
Csak a kis harcsám marad, az aymonieri, meg a 2 algaevő márna
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest