Hirdetés
Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz Hawk1979 #3065 üzenetére
Na igen, ma már rendesen magsasolok mindent, és lehetőleg csak papirokkal veszem a cuccot. Tomika teljesen bíztos benne, hogy ő aztán semmit nem vétett, mert tényleg én vok a hülye, hogy ezt nem vettem észre ,csak mikor baj volt akkor néztem meg jobban...
De akkor is, még engem küld el, mert szutykot sózott rám. Ezt igazából el se hiszem, egy ember nem lehet ilyen pofátlan.MOD: 4 pozitív és 7 negatív értékelés asszem mindent elmond.
[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
Picco
addikt
-
magi20
senior tag
válasz Hawk1979 #6003 üzenetére
ez elötti prividben írtam hogy fel lett adva,és jelezd hogy megkaptad-e.-írtam is hogy simán levélként adtam.-ezután nemjön válasz,csak ez.
kemény 2800ft-ról vagy mennyiről van szó.
Csináltass magadnak egy *** számlát ***.----bemész az otp-be és 1000ft-ért csinálják.-és még nem is kell hozzá kártya.
Múltkori üzletnél miután elküldted a lapot meg a többi cumót vele,rá pár napra le lett tesztelve,és rá 4-5 napra meg is kaptad a pénzt,ami 30000ft volt.----Persze akkor is adjam fel levélbe..Hát ha nem tudsz magadnak csináltatni egy *** bankszámlát *** -----------
ma feladom rózsaszín csekken a pénzt,és mint említettem venném a másik 2 kittet 10000ft-ért.-ezt a postot meg kérd kitörölni,mert ha ezért feketét kapok,amiért valszeg lenyúlta a postás,akkor *** kiverem a balhét.-álljon már meg a lovasút.
[ Módosította: Thrawn ]
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
-
udi
őstag
válasz Hawk1979 #7106 üzenetére
Ohh de édes vagy nekem meg vannak török talpnélküli zoknijaim,csak neked csak most 100Ft/darabáron adom!!!!
Hivj bátran[ Szerkesztve ]
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
VinoRosso
veterán
válasz Hawk1979 #7316 üzenetére
ugyan már a komoly harcművészek közül egy sem kigyúrt, mert tudják hogy a nyers erő legtöbbször hátrány[link]...Si Jo 60 éves, és nincs 45ös karja sem(direkt!!!), ráadásul közel sem 100 kilo, de nem sokan mernek ellene kiállni 1:1be. [link] [link]
..na komolyabbra fordítva a szót bementem a rendőrségre, de csak az ügyeletes tiszttel beszéltem, mivel a panasziroda csak 4ig volt nyitva, adott egy időpontot csütörtök 9re, akkor megteszem a feljelentést, hacsak nem történik valami csoda.
-
PH-User
addikt
válasz Hawk1979 #8983 üzenetére
Húha! Értem, nem bölcsöde... Csak azt tudd te is, hogy haver vizsga előtt állt, kellett volna neki videokártya... De majd legközelebb csak akkor adok fekete pontot, ha átb@asztak xxx ezer forinttal és stb. Köszönöm, hogy írhattam.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
kovy79
őstag
válasz Hawk1979 #8983 üzenetére
Attól függetlenül, h nem származott belőle anyagi kár, még igaza van.
A topik címe ugyanis arra utal, h kikkel jó vigyázni.
Nekem is volt párszor hasonló esetem, mikor s.o.s-ben kellett volna valami, írtam a gyereknek, erre válasz meg semmi. Persze aktív volt a ph-n, de a válasz már nehezére esett a gyökérnek (napokon keresztül, tehát nem kell most azt mondani, h "nem vette észre szegény")!
A másik hasonló szitu (bocsi, ez már nem tartozik közvetlenül az előző témához), amikor a drága eladó bejelöl minden várost a termék helyéül (mint egy nagy multi, akinek van az országban 40 telephelye), aztán mikor szűkítek a keresésnél naná, h belebotlok. Igaz, h postázik, de ha nekem esetleg sürgős lenne a dolog, mit csináljak? Én már ajánlottam ezügyben orvoslásra azt, h csak egy, max 2 várost lehessen bejelölni, v ha van posta, akkor annak egy külön jelölési lehetőséget.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest