Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz Mr-Pamacs #2803 üzenetére
És ami a legjobb POSTAI LEZÁRÁS ez 170 és 200 Ft lehet, gondolom itt a post vállalja érte a felelőségget h a "tárgy" tényleg benne van a dobozban.
NEM!
a posta azt garantálja, hogy ők lezárták a csomagot, és a címzett ha így veszi át, akkor biztos lehet abban, hogy senki sem nyitotta ki a csomagot, tehát az van benne, amit a küldő feladott.
a posta NEM nézi meg, mi van benne!
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
[OFF]igen, csak a tértivevényest köteles kézbe átadni, a síma ajánlottat már bedobhatja.
értéknyilvánítás javasolt
mpl-nél kérhetsz sms értesítést is, jól jöhet [/OFF]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Mr-Pamacs #2817 üzenetére
"síma levél" azt hagyjuk
"elsőbbségi" az csak ha mákod van, hamarabb odaér, ált. nem"Ajánlott levél" magyarul: "Könyvelt postai küldemény" már nem kézbe átadásra megy, már kézbesítik levélszekrénybe és postafiókra is, 2004 előtt nem. hivatalosan arra jó, hogy követhesd a levelet, és max az lesz a végállomás: "postafiókra/levélszekrénybe kézbesíte", ekkor az aláíró a postás, aki felel azért, bedobta. semmi más, csak könyvelt, nyomon követhető küldemény, se hamarabb nem ér oda, se szebben, se illatosabban
"Tértivevényes" illetve csomagnál, ajámlottnál kiegként "Saját kézbe" csak aláírással adható át, címzettnek vagy meghatalmazottnak, Saját kézbe esetén csak a címzettnek.
egyéb kérdés?
-
biker
nagyúr
nem hiszem, hogy bonyolítaná, csak számolni kell.
Ph megbízhatósági érték: (Sum(rossz) + sum(jó) / n) * 100 = szám
piros pont = 1
fekete pont = -1
szürke pont = 0,2 (5 szürke = 1 fekete virtuálisan, ez inkább súlyban számít bele)így ha valakinek van 3fekete, 3szürke, 4 piros, akkor összesen 5,4pontja van
van 1 fekete, 2szürke, 10 piros : 67 pont
10 fekete, 1 piros = -40 pontelég jó balanszot lehetne húzni.
alá kiírni miből mennyije van.esetleg lehetne rózsaszín pont is, mert szerintem piros nem jár azért, hogy "időben ott volt", "azt kaptam amit kértem", stb, ezért járna rózsaszín, ami szintén 0,2 csak +-ban, és ez sem annyira a pont értékét növelné, csak a súly átlagát.
Ez miért bonyolult???
csak egy képlet kell, más nem.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
nehogy azt mondjátok már, hogy egyesével kézzel számoltok most?
magam alá vizelő smiley...5oszlopossql tábla.
név, fekete, szürke, rózsa, pirosaztán mikor lekéred az adatokat, akkor megszámolja az sql, mennyi van melyikből, és leszámolja a képletet.
felvitelkor pedig mezőkhöz adsz egyet.
pl van 2fekete (rosszat adott el), 5szürke (sose ér oda időbe, nem vesi fel a telefont), 1 rózsaszín (adott plusz csavart valamihez) 8 piros (akármiért)
akkor a képlet ( (2x-1) + (5x-0,2) + (1x0,2) + (8x1) ) / 16 x100 = 32,5 pont.
ha nem lenne szürkéje, mert pontos lenne, akkor pedig 56,3 pontja lenne, ugyanannyi piros és fekete esetén, tehát súlyban számít sokat a sok szürke, mert ha marad a sok szürke, de csak egy feketéje van, akkor csak 41,33 pontja van. tehát egy fekete megszerzése nem mindíg jelentene annyit, mint mondjuk 5 szürke egy nótorikus problémás egyednél.1-2 óra összerakni...
és alá ki lehet írni, miből mennyi van, akár diagrammal rajzolva is, akár pontokkal is, ciklussal.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
mivel eddig csak piros és fekete volt, a jelenlegi értékek maradnak, tehát a képlet így nézne ki:
3xpiros + 0xszürke + 0xrózsa + 5xpiros, tehát a pont értékeket ki tudja számolni így is, csak innentől számolna a szürkékkel is.
de lehet egy ilyen előtte utána rendszert is csinálni, csak az bajosabb
ezt a jelenlegi adatbázist nem láttam, de biztos, át lehet alakítani. csak tartani kell egy pár nap adatbevitel néküliséget, de utána egyszerűbb lenne.most hogy viszitek be az adatokat? kézzel,?
-
biker
nagyúr
válasz spectacularr #5341 üzenetére
igaz, képlet javítva, ami igazságossá tesz, tehát szürke terhel, rózsaszín növel:
F = fekete, P = piros, Sz= szürke, R = rózsa
n = F+P+Sz (itt a rózsa nem számol)
( (F x -1) + (Sz x -0,2) + (R x 0,2) + (P x 1) / n ) *100 = pontszámígy akinek van 10 pirosa, 100 pont, akinek van mellé egy rózsaszín, a régivel 92 pont lett volna, így 102 pont. 10piros + 2 rózsa: 104 pont
10piros + 1 szürke 90,7 pont
10 piros + 2 szürke 83 pont
10 piros + 1 fekete 81 pont stbElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
pl van ez a kis trükk: csodagömb
és sokan elképednek, micsoda csoda, illetve sajnos sok embernél nem működik!
pedig eeegy kéééét hááárrooom műűűkoggynamost, akinél nem működik, annak elég súlyos problémái vannak a matematikával, mivel minden esetben ...........
de nem írom le a szabályt, hátha itt is valakinek nem működik
(persze a magyarra fordító olyan gyík volt, hogy még bele is írta a képletet)Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz spectacularr #5347 üzenetére
miért is?
-
biker
nagyúr
válasz spectacularr #5357 üzenetére
a szürke csökkenti a pontértéket, mert emeli az átlagot osztó elemek számát, ellenben 0,2-vel csökkenti az átleg összértékét. nem vetted észre a - jelet?
de ez a képlet se rosszElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz spectacularr #5362 üzenetére
továbbra is csak ismétlem magam, CSÖKKENTI az értéket, ha a szürkét is beleveszed n-be
mivel X/n = y, ha n1 > n, akkor X/n1 < y
nálad nem??? akkor baj van.mert minél nagyobb számmal osztom ugyanazt a számot, annál kisebb az eredmény.
-
biker
nagyúr
válasz spectacularr #5365 üzenetére
igaz, én leragadtam a pozitív X értéknél
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz csimav #11629 üzenetére
nézd, célszerű az elején letisztázni a dolgokat.
Én azt hittem, meg is tetteük. Mondtam, hogy hajlandó vagyok megbízni benned és elküldeni így is, ha teljesíted amiket kértem, és ez esetben ennyi az ára + posta
azt mondtad ok.
ez után még váltottunk pár üzenetet, majd közölted, ok, akkor kellene, de engedjek még egy ezrest
szerintem ez nem korrekt, bár nem hiszem, hogy ezért kellene feketét osztani, hiszen semmi kár nem ért senkit.
csak legközelebb próbálj úgy állni a dolgokhoz, hogy ha te kérsz szívességet, akkor ne alkudj, főleg ne utólag, megegyezés utánElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)