- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Mr X
veterán
"ez elötti prividben írtam hogy fel lett adva,és jelezd hogy megkaptad-e.-írtam is hogy simán levélként adtam.-ezután nemjön válasz,csak ez."
"ma feladom rózsaszín csekken a pénzt,és mint említettem venném a másik 2 kittet 10000ft-ért.-ezt a postot meg kérd kitörölni,mert ha ezért feketét kapok,amiért valszeg lenyúlta a postás,akkor *** kiverem a balhét.-álljon már meg a lovasút."
Most akkor feladtad, vagy ma adod fel?
-
greatchaos
addikt
nem azért, de komoly ember hogy adhat fel pénzt levélben??? - add fel rózsaszín csekken (mostantól), vagy akármin, de ne postán. körülbelül annyit ér, mintha kidobtad volna a kukába. a másik, meg hogy nincs visszajelzés. egy vacak rózsaszín csekket is alá kell írni, így nincs vita, ha aláírta, akkor megkapta, ha meg nem, akkor meg a postán a helyed. sztem nagyon felelőtlen vagy
szerk: ill két dolog is lehet még, hogy valaki hazudik, mert a levél feladását nem tudod te sem bizonyítani, illetve ő sem.
én egy ideje mindenképpen kérek (~10ft) értesítőt, hogy átvették-e csomagot, aztán nincs vita, mert valakinek alá kell írni a fecnit
-
Speed®
titán
Vegyél már picit vissza a trágár szövegből
Erre nem vevő senki itt szvsz.
A mondanivalóddal egyetértek valamelyest, de a forma ezt erősen lerontja.Másrészt aki 2008ban sima levélként ad fel KPt, azzal is gondok vannak.
A minimum az, hogy lapba hajtva ajánlottként, ha már feltétlenül muszáj.
De a rózsaszín csekk hasonló költségen sokkal biztonságosabb\gyorsabb.Hawk1979 "nyomja a galamb lelkemet." Akarod mondani sas lelked, nem?
-
Hawk1979
őstag
Most erre mit mondjak? Azt se tudod mennyi pénzt adtál fel?
És ha galambpostán kérem a pénzt akkor mi van? Belementél nem?
Na,ennek most így semmi értelmét nem látom,hogy szimultán irogassak ide is,meg a privire is.
Ha valami csoda folytán kapok pénzt,akkor majd írok,de nem akarom már magam ilyen baromsággal stresszelni.
És ezt a lekezelő hangnemet meg tartsd meg másnak,mert nem látszol nagyobbnak tőle....Amúgy nem kértem feketét,csak leírtam ide a pici bánatom,ami nyomja a galamb lelkemet.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest