- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Mz/ts250@300
tag
A tesztett a az eladónál mindenképp elkelett volna végezni,Ha ott nem ,akkor othon vagy akárhol 3 D-s alkalmazások alatt.
Akkor ha hibázik jogos lenne a panaszod .
Ez olyan dolog ő mondhatja ,hogy tesztelte ,hibátlan te meg modhatod,hogy 1,5 honapig nem használtad itt igazságott nehéz lessz tenni.
Ha jol tudom személyes tali volt akkor nem értem az eladót sem hissz az ő érdeke is , a leendő tulaj jelenlétében lefutatott teszt,hissz utolag már nem jöhet a vásárló azzal,hogy szar volt már nálad is .Valamint elkerüli vele a szerelési ,szálitási ,buherálasi,stb hibákatPersze lehett,hogy a kártya csak ugy bedobta a kulcsot az ujj kollégánál .
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
RoyalFlush #2329 üzenetére
Aham értem érdekes beszerzési sorend.
Akormeg főképp nem értem miért utasitotta vissza a kiprobálási.illetve tesztelési lehetőségett,valamint akinél késöbb kiprobálta miért nem tette előbb..hissz tudta,hogy hetekig honapokig nem lessz gépe amibe tesztelni tudja.
Enyire megbizott volna egy 1xx napja reggelt ujoncban ráadásul amikor ilyan nagy összegről van szó?A héten adtam el egy 3,2 es northwood procit azért eléggé felennék háborodva ha 1,5 vagy 2 honap mulva irná a vevő,hogy szar mert letörött egy lába,vagy nem indul ,vagy stb
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
greatchaos #2327 üzenetére
De másfél honapjára mondta,hogy szar nem napokon belül.
Az meg elég hihetettlen,hogy egy 63e ft-os cucott 1,5 honap után teszteli is le valaki.
Ráadásul Aki enyiért vessz vgá-t az játszik is a géppel .Én "csak" eggy 7600Gt-t vettem a napokba de 2 nap alatt vagy 20 játék futott rajt.
Ha 1,5 honap mulva romlik el akkor nem ugy megyek az eladóhoz ,hogy szart attál el.
Meghogy" szerencséd,hogy nincs külsérelmi nyoma mert ideges lenneék
Meg biztos megakartad biherálni a biost azért hibás.
Ne is mond hogy nálad müködött rendesen mert még idegesebb lesszek"Hát ilyen privik után érthető az eladó felháborodása
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest