- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
köszönöm szépen! ezt én is tudom és tisztába vagyok vele!!sőt van 1-2 dolog amin te is elsiklottál...De van egy olyan dolog is hogy adás vételi szerződés...
Mellesleg előtte való nap készitettem a képet hogy lássa...
[link] azt hiszem a dátum is látszódik rajta!
ahogy mondtam reggel 6 után tovább lépek az ügyön!Ha ui. a vevő úgy dönt, hogy bírósághoz fordul, úgy neked kell majd bizonyítanod, hogy postázáskor még jó volt a telefon. Ezt pedig semmiképpen nem tudod úgy bizonyítani, hogy a bíróság is elfogadja - hiszen az utolsó kikapcsoláskor is letörhetett a kapcsoló.
...és ha én fordulok mert azzal vádol hogy én rontottam illetve követeli vissza a pénzét! Bizonyitsa be hogy nem nálla romlott el! nekem ebből mi hasznom lenne! Lenne egy szar telóm ami eddig jó volt de nálla olyan módon elromlott hogy...
akkor ha jól mérlegelünk nem lenne se pénz de lenne egy szar telóm...
...ugyanott tartunk! -
gizda
senior tag
Pontosan!!!
Azt hiszem, ezt a töltés befejezésére írta, de ott nem jött fel a bekapcsolás opció.
Jól érted és látod! Így volt!!!
Azon filózni meg, hogy kinél szakadhatott le... Hát nem tudom Pont ezért kértem az eladót,hogy egyezünk meg.Ő könnyen van! Ha hibázott az ő zsebében a telefon ára én meg itt állok se telefon,de pénz. Talán megoldásra kéne jutni.
-
kavicssli
addikt
most irta az előbb hogy levolt törve!
amikor én beleraktam a dbozba a cuccaival tuti semmi beja nem volt
Nyilván nem akarta állni a plusz költséget, ezzel nincs is semmi baj. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy vállalja a szállításból eredő kárt, ezt tisztáznotok kellett volna. De erre az utóbbi fejlemények fényében talán nem is lesz szükség
tudod ha 3330 ft-ot nem ér meg valakinek hogy felutazzak 250km-t hogy bajok nélkül bonyolítsuk le a dolgokat....
GIZDA! Mehetnek illetve jöhetnek a Privik?
-
kavicssli
addikt
Na igen, ez is igaz és a vevő hibája, ha így is megvette. De az eladó is hibázott, mert akkor ragaszkodnia kellett volna a személyes átadáshoz, hogy legalább ki lehessen próbálni a telefont. Ha meg a vevő ezt nem akarja, akkor nem kell eladni neki a cuccost. sokadjára írom le hogy én felmentem volna Pestre..De Ő nem akarta
Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest