- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Kötelező #10177 üzenetére
1, Nem vásárolunk semmitse postán keresztül!
2, PH! Megbízhatóság
3, Pereskedni lehet, azonban elég nehéz bizonyítani, hogy rejtett hibával árulta vagy a postán sérült vagy te okoztad a hibát. -
Kötelező
senior tag
válasz
Kötelező #9742 üzenetére
A helyzet ott tart hogy azt beszéltük meg hogy visszaküldjük mindketten a cuccot. Vagyis visszaküldi ő is a mobilt meg én is a Ps2-t...És azt akarja bemagyarazni hogy nála még jó volt a PS2. Én mikor kibontottam és összeraktam már akkor nem adta ki a tálcát csak rásegitéssel és a lemezeket sem olvassa rendesen sőt 20-ból 1 lemezt ha beolvas. Elvan kopval a fogaskerék benne, és a fej is haldoklik. és hiába irom neki hogy rossz ő akkor is váltig állitja hogy nála jó volt a gép. És keresi most a kifogásokat a vadi uj telefonon amit küldtem neki ( N73) hogy milyen memória kártya van benne mert nem indul el vele a telefon.
és faterja telefonját is tönkre rakta a mem kari. össze visza hazudgál. Azt irta hogy nem küldhetem neki vissza a PS2-t mert én tettem tönkre. Mondtam neki ha nem cseréljük vissza feljelentem sőt még kaphat is.( és meg is teszem ha nem cseréljük vissza). utána irta hogy jól van visszaküldi de ha nem ugy küldöm vissza ahogy ő feladta akkor ő jelent fel engem. -
RoyalFlush
őstag
válasz
Kötelező #4152 üzenetére
Szia!
Thomas2929 2008 febr 17 v , 07:03 . 2008 febr 16 szo , 04:27 regisztrált arra a site-ra.
-
jhos910
senior tag
válasz
Kötelező #1040 üzenetére
Azért kösz hogy írtál egy rendes postot is rólam.
Akkor megvédeném magam ha lehet hogy ne vesszek el a teljes megbízhatatlanság homályába.
A pólók mintáját megbeszéltük kb egy hónappal ezelőtt tény és való. A vinyót 2,5 -3 hete küldted el nekem, igen csúsztam a pólóval de amint láttad a topikomban elkészítettem minden apró kívánságod és 50x -i változtatásod után is.
Elmondom azt a részét a dolgonak ami tényleg ''hazugság volt''.
A póló az uccso fázisban volt gondolom megtom cisnálni hogy azt mondom feladtam ma aztán odaér vmikorra de dolgom akadt amit nem tudtam elhalasztani ezáltal a következő napi tervezett feladás is csúszott (ez volt csütörtökön ... péntekre csúszott).
Hétfőn mondat hogy nemjött meg. Kedden elmondtam neked ezt a kis történetet.
''Meghogy semi közöm sincs hozzá hogy ő mikor megy postára.'' ilyet te tőlem biztos nem hallhattál. Mindenféle kérdéseket tettél fel a munkafolyamatra és azt kérdezgetted hogy holnapra meglesz meg be akartad nekem osztani az időm hogy mikor csináljam meg a pólód (ez természetes hogy sürgetné de ha megvan a fontossági sorrend akkor az slussz passz) .
''majd én beosztom Ok? '' ezt tény és való mondtam ekkor már elég mérges voltam mert mindig rajtam lógtál !
''Hát aszongy hogy munka után este 10 kor benézek ha zárva van holnap is benézek munka után'' ezt komolyan beveszed? ez egy kicsit szarkasztikus vicc volt amit nem igazán tudtál felfogni.
''meg semmi közöm hozzá hogy ő mit csinál a szabad idejébe és hogy mikor megy feladni...'' tényleg nincs hozzá közöd és ezt nem is firtatom.
A félreértést megbeszéltük. Sztem mind a ketten vétkesek vagyunk vmennyire.
Üdv Jhos. -
Djuree
félisten
válasz
Kötelező #1040 üzenetére
menjen be egy tescoba postára, oda mehet 10 után is, 0-24-ig nyitva van
ez elég idegesítő lehet, engem is felbaszott volna rendessen
nem hiszem el hogy reggel, munka előtt (a posta elég korán nyit) nem tudja feladni, vagy nem tud ebédszünetben elmenni egy postára (elég sok posta van, biztos hozzá közel is van egy max. 15 percre).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest