Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
jani1973
tag
válasz
Bandeee #2358 üzenetére
Igen de mielőt megkötötük az üzletet letiztáztuk hogy a BlackBox MARAD ! Ezt ne hazutold meg innentől teljesen mindegy hogy mit akkarsz utolag már kezd attól is elmenni a kedvem hogy a gyerektöl elkérjem ezzek után a kódját
A csomagot ott nézted velem együt átt és rendbe ment minden de utólag te mit gondolsz vagy mit szeretnél az teljesen nem érdekell senkit .Ez a termék uj de nem ugy adtam ell ahogy elő akkarod adni ha megegyeztünk az üzletbe hogy megfelel igy akkor utána mi a gond ? Én a 30.000ft kártyádra nem panaszkodok pedig 1 év garit igértél rá de nem látom sehol a gari levelet az hogy ez meg ez a felhasználon keresztül érvényes az szerintem teljesen nem ér semmit . Ne vitázunk cseréljük visza a terméket és megoldodik minden .Egyetértesz gondolom ezzel és nincs vita
És az, hogy mi fair azon egy picit tűnődj el, mert én fair voltam, TE nem adtad a 60ezres kártyához járót!
Erre csak anyit hogy az egyezségbe igy volt megegyezve akkor meg minek adtam volna oda? Amugy bele se mentem volna az üzletbe ha kellet volna neked az is .Én igy is csak minuszal száltam ki ebből
mert gari papir nélkül senki nem venné meg még 30-ért se
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest