- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Szerintem vagy battlebelt, vagy chestrig. A ketto egyutt nem hogy nem jobb, de szerintem a rig netto akadalyozna a hozzaferest a battlebelt-hez. Ha csak mondjuk egy pisztolytoknak, meg egy tardobonak kell az ov, arra tokeletesen jo egy barmilyen random ov. Ugy ertem egy tok hetkoznapi bor ov is abszolut kiszolgal.
Neken van egy Novi battlebelt-em kiegeszitokkel, novemberben vettem, azota ~4-5 jatekon hasznaltam. A tepozaras ovvel nagyon stabil a cucc. Nem csuszkal, nem forog, nem kapcsolodik ki, tenyleg kb hozzad ragad. Megvettem hozza a harness-t, na az teljesen felesleges, ne vedd meg. Ami szamomra meg tok felelsleges vasarlas volt, az a tardobo, mert a tarzsebbe egy pillanat alatt visszateszem az ures tarat. De ez lehet csak az en sajat preferenciam.
Ha engem kerdezel a Novi battlebelt atgondoltan felszerelve megeri az arat - es teljesen kivalt egy chestrig-et / plate carrier-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs