Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Köszi, köszi.
Igen tudom. Izmosan a LiPo-k.
7.2-est még nem láttam. 7.4-es van.És az a kiszemelt.Nagyon korrekt kis akkuk.sowi: valószínű a behajthatós lesz. Egyrészt mert autentikus, másrészt mert ez az olcsóbb. Kinézetre nekem mind a kettő tetszik.(de hát ugye izlések és pofonok) Viszont ez az előagy amit ráraktak gyárilag naggggyon jol néz ki.
(ami a képeken is van)
Néztem azt is, hogy lehet külön is kapni, de valami 63dodó.. :SOkke. Akkor most már a kikopás is tiszta.Sorry, csak nem volt még bizergálható tusos stukim.

Én el tudom képzelni a használatát behajtott tussal épületben. De ha megjön, és leszek kint játékon, akkor csináltatok képeket, hogy ezt így is lehet.
Csakazértis. (maximum majd csalok, és csak pózolok egyet, képen ugy se látszik mennyire tudok/nemtudok behajtott tussal játszani) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
7.2-est még nem láttam. 7.4-es van.És az a kiszemelt.Nagyon korrekt kis akkuk.
Csakazértis. (maximum majd csalok, és csak pózolok egyet, képen ugy se látszik mennyire tudok/nemtudok behajtott tussal játszani)