- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Köszi, köszi.
Igen tudom. Izmosan a LiPo-k.
7.2-est még nem láttam. 7.4-es van.És az a kiszemelt.Nagyon korrekt kis akkuk.sowi: valószínű a behajthatós lesz. Egyrészt mert autentikus, másrészt mert ez az olcsóbb. Kinézetre nekem mind a kettő tetszik.(de hát ugye izlések és pofonok) Viszont ez az előagy amit ráraktak gyárilag naggggyon jol néz ki.
(ami a képeken is van)
Néztem azt is, hogy lehet külön is kapni, de valami 63dodó.. :SOkke. Akkor most már a kikopás is tiszta.Sorry, csak nem volt még bizergálható tusos stukim.

Én el tudom képzelni a használatát behajtott tussal épületben. De ha megjön, és leszek kint játékon, akkor csináltatok képeket, hogy ezt így is lehet.
Csakazértis. (maximum majd csalok, és csak pózolok egyet, képen ugy se látszik mennyire tudok/nemtudok behajtott tussal játszani) 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- iPhone topik
- Filmgyűjtés
- NVIDIA® driverek topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Assetto Corsa EVO
- Vivaldi (böngésző)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF X670E-PLUS WIFI AM5 alaplap (kis sérüléssel)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
7.2-est még nem láttam. 7.4-es van.És az a kiszemelt.Nagyon korrekt kis akkuk.
Csakazértis. (maximum majd csalok, és csak pózolok egyet, képen ugy se látszik mennyire tudok/nemtudok behajtott tussal játszani)