- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
Hali, én féléve keztem az egészet úgyhogy leírom a véleményemet ahogy most látom:
CQB-n(épületharc) mindenképp maszk, ami védi a fület is, vagy oda sál/maszk és úgy az arcmaszk. Amit linkeltél a rácsos az nem rossz, egyettlen hibája hogy világosból nehéz belátni a sötét épületbe. Lehet kapni scott paintball maszkot 2500huf ért, a tetejét leveszed, marad a szemüveg és az arcmaszk.
BB-t mindig a fegyveredhez válassz!!! Felesleges 0.25ös BB t használni egy 160FPS-es cyma fegyverhez, mert 5 méterig se fog ellocsolni....de 0.12 essel egész jól el lehet játszani. A márkák akkor kezdenek el számítani amikor egyre pontosabb a csöved, egyre inkább megkívánja a pontos BB-t. Az én tunning csövemnek már a Marui a minimum
Kínaikra, és alap AEGekre is a bullets-es extreme precisiont lehet kapni kilóra kimérve
kb 3000/kiló, vagy ICS stb. Azt a sárga vackot amit alapból adnak hozzá ne használd mert a rácsos maszkon széttörhetnek és szemsérülést okozhatnak ha a darabjai áthatolnak a rácson
Fegyver 30-40k-s kategóriában a WELL R5,R6,R8
De egy TM H&K MP5K gari nélkül 48500HUF..56e ért már bármelyik MP5/G3SAS...de jóállapotú használtak tömegével vannak 50e-ért.
koxx: Nekem csak az állítása,(egy kis felálló pöcök a bal oldalon)...látványra rettenetes megoldás, amúgy nem olyan rossz....tunning esetén előfordulhat hogy egy nap többször is kell rajta állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus VivoBook W11 Laptop
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest