Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
a sok hogyan mozgassuk a gyíkvállunkat elemzés mellé rakok egy kis nyálcsorgatót inkább
elkészültem egy M4 builddel
- az alap egy Cyma Platinum Strike Industries licenszelt 10" Raiders SBR
- kapott egy kis belső szeretetet, hopup kamra cserélve a Cyma saját traceres kamrájára, de a megvilágítás ilyen téren nem igazán jött be, kábelezéssel macerás és csak az akksira lehet normálisan forrasztani, az elsütőre helyhiány miatt kevésbé, viszont így folyamat világít......úgyhogy inkább cseréltem acetechre, amúgyis egyszerűbb több cuccal csak flash hiderre rápattintani a másik motyóra. Nózicsere, hézagolás stb
- stock cserélve EMG zeta stockra de esélyesen ez cserélve lesz a keskenyebb daniel defense kivitelre mivel 11.1-es akksit találtam normálisat tömbakksi méretben
- Maverick Gen3 reddot
- Surefire koppintás lámpa + MLOK kapcsoló hozzá a gyári párnakapcsoló helyett
- Strike Industries foregrip, mlok cover, 1 pontos szíj
- Acetech Predator MK3 tompító / Blaster MS tracer modullal
- A másodlagos mellette egy ICS Challenger, az alapon üzemel, átnézésen kívül mást nem kellett vele foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest