Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
no, elzavartam ma asszonyt rácsos maszkhoz megfelelő rostahálót venni (hosszu 7vége előtt reggel 8tól este 8ig egyetemen rohadni rulZ) gondoltam 7végén összedobom azt jöv héten veszek élvédőt hozzá. Kicsit padlót fogtam az árától, Neten 6nm-es rostaháló (nem tom milyen szövésű) 3600 ft, ergo 600 ft/nm. Asszonynak sikerült egy 30cmx100cm es csíkot 1300 ért szereznie
lehet a szövése miatt jóval drágább, de állítólag kemény, nem hajlik, stb. Majd teszek fel képeket a munkafázisokról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet a szövése miatt jóval drágább, de állítólag kemény, nem hajlik, stb. Majd teszek fel képeket a munkafázisokról...