Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
DNReNTi #31474 üzenetére
Igen, de az célzott lövés. Ezért kérdeztem, mert amikor játszottál eleget adott pályán, tudod, hogy hol számíthatsz ellenfélre és nem lehet ellene védekezni. Én már lőttem le úgy embert, hogy nem láttam (az ő része még sötétebb volt mint az enyém), viszont tudom, hogy az egy tipikus szög, amit szinte mindig tart valaki. A marshall konkrétan mögöttem volt, ha nem szedek ki senkit, lehet, hogy kapok a pofámra.
A lelocsolok mindent BB-vel az amerikai airsoft, az tényleg gáz, meg szerintem értelmetlen is. Vasárnap megdicsértek, hogy nem rakok bele 6 bb-t egy emberbe 2 méteres távolságra.... Mondom bazze, én mindenkit megpróbálok megölni 1 bb-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest