Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #820 üzenetére
hát én körülnéztem, utánnakérdeztem a dolgoknak és az jött ki ha járékra dvd nézésre és netezésre, kisseb tömörítgetésekre akarok gépet akkor egyértelműen: AMD!!!
ne törődj azzal hogy egy AMD ''csak'' alacsonyabb Mhzn megy mert egyáltalán nem ettől függ az egész! vagyis nem csak ettől! nézz pl teszteket az amd egy csomó helyen odaveri az Inteleket! dobok is be mindjár egy pár linket!
itt egy mostani friss gépajánló játékra: [link]
egy kis cpu izzasztás: [link]
[link]
Én ek egy ilyen gépere gyűjtögetek mostan:
ASUS A8N-E alaplap (jó tuningolhatósági lehetőségek,sok jó dolog rajt, befogadja a kétmagos procit is, sokan ajánlják, 3 év gari)
AMD Athlon64 3000+ s939
Arctic cooling freezer 64 pro (nagyon ajánlják, halk, izmosan brutál hűtő, dual core-os amdre is rámegy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Spotify
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mikrotik routerek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő