Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi 16
őstag
Halála szélén áll a topik.
Én tartom most csak benne a lelket -
Eagle16
addikt
Jaja, nemvoltak drágák, szóval:
Speed Silent Mode 900 RPM ±15% Normal Mode 1800 RPM ± 10%
Noise Level Silent Mode 20 dB ± 15% Low-noise Mode 34 dB ± 10%
Annyi vele a baj, hogy ha nem silent módba mennek, akkor adják a hangot rendesen(na meg a légszállítást is),de ha ráteszed az ellenállást, akkor hangtalanok lesznek.(az alap gyári intel cooler lazán elnyomja őket)
Itt van róluk kép is: [link]
Levegőszállítást nemtom, azt sehol nem találtam meg, de így manuálisan(kezemet elétartva)
sztem nyomja a levegőt rendesen. -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Majdnem csináltam az aerocool 2-es házamból egy 3T-t
Szóval mióta megvettem, vettem bele 2db 12cm-es ventit, benyomtam őket silent módba(a levegőszállítás nemtudom, hogy lett-e annyi mint a 25cm-es venti esetében lenne), és még a plexi is megmaradt.Az már más kérdés hogy ha a két venti árát hozzáteszem a ház árához, akkor abból már kijönne egy extreme engineNo de sebaj, szeretek mindent magam csinálni, és még a plexi is megmaradt
-
Kasza08
őstag
Itt sincs élet
-
Tomi84
aktív tag
ugyan már nem mai termés, de itt elég alaposan kivesézésre kerül az Extrém darab
[link] -
Kasza08
őstag
Na, hálistennek, megtértem
Azaz nekem is sikerült, egy ExtremeEngine 3T-t beszerezni
FRIEND Tomi:Sztem arra értette, hogy ''csak kicsit poros szegényke''
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Rakok fel egy new képet a gépemről.
Csak kicsit poros szegényke de már megtörtént utána a takarítás.
[link] -
Tomi 16
őstag
Nemrég tapasztaltam hogy a potméteren a FAN 1 es szabályzó nem müködik.
Hiába kötném be a 25-őst vagy egy másik ventit nem kap áramot vm iért.
De csak a FAN1 csinálja ezt a FAN2,FAN3-om az rendesen működik.
Ötletek hogy mitől lehet -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem: Az Aerocool házamhoz most rendeltem 2db 12cm-es ventit, de 3pines a végződésük.Az alaplapomon van két csatlakozó: Pwr_Fan és CHA-Fan.
Ezekre rátudom őket kötni és szabályozni?(mindekettő: 12V,fan és ground tüskékkel rendelkezik) -
Tomi 16
őstag
De az alaplapod kézikönyvében szerintem benne van hogy hogyan kéne vagyis kellene bekötni.
Én nem kötöttem be mert nekem nem alaplapi hangkarira kéne hanem Audigy-hangkarira kéne bekötni csak az a baj hogy nem tudom bekötni mert még a hangkain semmi leirás nincsen hogy mit hova kéne.
De nem annyira érdekel.
De azért sok sikert a bekötéshez. -
Rossi81
csendes tag
Sziasztok!
Engine II. -es házikóm van, de az elejét az istennek se tudom összehúzni az alaplappal(audio,mikrofon, alaplap: Asus P5B deluxe) Ha valaki tud segítsen, fontos lenne! -
AgentMax
csendes tag
válasz
whitezo88 #453 üzenetére
Én ott néztem be, de nagyon, hogy mindegyik szabályozót és ventit összekötő csatira rádugtam a tápot...
Mekkora egy állat vagyok...!
A venti szabályozókat össze kell kötni a ventikkel (fan1 => első venti; fan2 => második venti;...) A tápot csak arra az egy kábelre kell rákötni, amelyiken nincs semmilyen felirat.
Ja, és köszi Tomi 16 a gyors választ.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Micsoda? Ha visszaolvasunk, akkor feltűnő, hogy szinte már csak 3T-ről van szó, hetek óta...Kihaló félben vagyok, mint AAII-s!..visszaneveztetem a topicot...
Na jó nem.
Egyébként a gépem moddingolása alakulóban van, és már a teteje nagyjából kész..majd rakok fel képeket késöbb... -
AgentMax
csendes tag
Megnéztem, és tényleg én voltam a béna...
Most már tökéletesen működnek a ford. szabályozók. Köszönöm a segítséget.
-
AgentMax
csendes tag
Igazad van a firewire-al kapcsolatban; csak gondoltam egyszerűbb elöl csatlakoztatni, mint minden egyes alkalommal bemászni a ház háta mögé...
A hang kábeleiről én is első ránézésre megállapítottam, hogy reménytelen; igaz a firewire még annál is esélytelenebbnek látszott, de gondoltam, hátha...
A venti csatikat megnézem otthon. Tuti, hogy baromira elbénáztam valamit. -
Tomi 16
őstag
válasz
AgentMax #448 üzenetére
A venti szabályzókat külön a tápcsatira kell bekötni.
A Firewarehoz pedig minek akarod bekotni ha a hangkarin alapból van Fireware,igaz hátúl jön ki de ennek kevés szerintem az esélye hogy belehessen arra kötni mivel nekem is Audigy hangkarim van és én meg a hangkimenet kábeleit nemtudom rákötni. -
AgentMax
csendes tag
És volna még egy lehet nagyon hülye kérdésem. A firewire kivezetést szertném rákötni az Audigy hangkarim belső firewire csatlakozójára, mivel az alaplapomon nincs firewire. Ez megoldható? Sajnos nem találtam semmilyen doksit a kártya portjának lábkiosztásáról. Esetleg próbálkozott valaki hasonlóval?
-
AgentMax
csendes tag
Sziasztok!
Volna nekem egy Aerocool ExtremeEngine 3T házam. A kérdésem az volna, hogy vannak ugyebár a venti fordulatszámát szabályozó csavarantyúk. Lehet, hogy az én megfigyelőkészségemmel, és fülemmel van a baj, de úgy veszem észre, hogy hiába csavargatom azokat a szabályozókat, a ventik nem reagálnak rá. Mi lehet a gond? Rosszul kötöttem be valamit a ventillátorok csatlakozóinál?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Tomi 16
őstag
Senkinek nincsen ilyen háza a jelenlegi aktív kollégák mellet...........
-
HaRdCoRe
aktív tag
Köszönöm az elismeréseket!
Közben bekerült egy tükör is a házikó aljába, de ez tényleg nem az a topik...
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
válasz
nokia3650365 #438 üzenetére
Ja értem.
De ez engem annyira ideesített hogy megál a turbina és nem forog akkor olyan furán néz ki.
Dehát lehet hogy ez csak az én véleményem. -
nokia3650365
aktív tag
-
nokia3650365
aktív tag
Ahogy néztem a neten 1x 12cm-est vagy 2x 8cm-est is bele lehet rakni
Megválaszoltam magamnak -
nokia3650365
aktív tag
Nekem mivel csak egy dvd-rw-m van a gépben ezért azt legalulra raktam és a tetejére vettem egy alu 12cm-es kék led-es ventit amit bekötöttem a 3-as fan-ba az aljára raktam szivacsot és a saját súlyával van felrakva a dvd-re,és így fennt is világít a ház eleje +onnan is viszi be levegőt a házba.Nekem nem hangosak a ventik,viszont minden le van tekerve alapra.Ha feltekerem akkor van szélzaj nálam is, viszont hőmérséklet különbség nagyon nem változik,valószínűleg alapon járatva is jól szellőzik a ház.A jobb oldali ajtó nagyon könnyen nyílik,próbáltam az alsó csavart meghúzni ,de nem amiatt van,ahogy néztem a műanyag van ''kikopva?''
a csavar körül és emiatt nem feszül rá, és könnyen jár.Előtte Aeroengine Jr-om volt,gyakorlatilag árához képest szerintem nem rossz vétel az Aerocool ExtremeEngine 3T főképp,hogyha a ford. szabályzót nézzük,hogy az is belekerülne 3-4e ft-ba.A Hátuljára csak 2db 8cm-est lehet felrakni,mert az engine-en 12cm-es volt fennt.Jobban örülnék egy csendes 12cm-esnek hátra mint 2db 8-asnak...
[Szerkesztve] -
popfej
csendes tag
Csak nehogy becsípje a lábszőrömet a 25 centis...mert azért tud szelet csinálni
-
popfej
csendes tag
válasz
whitezo88 #430 üzenetére
Nah, megvettem a vasat. (3T) Svarc színű
Megtéptem a csavarokat, a ház felveszi a hdd-k rezgését, de csak akkor érzem, ha ráteszem a kezemet. Már nem zizeg az egész ház. (szemben a codegennel)
A ventik királyak, minden legalább 10 fokkal hűvösebb. (hdd, gpu, cpu...)
A szabályzással kapcsolatban meg annyi, hogy a beépített nem szabályoz túl sokat feszültségben, viszon arra épp elég, h lejebb vegyük kicsit a turbinát. nekem most legalacsonyabban nagyon ''cool'' a ház
Ha feltekerem maxra, akkor semmivel se hangosabb a venti, csak az általa keltett szélzaj az ami megnövekszik.
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
pedig elégnek kéne lennie ha masszívan becsavarozod, nem kéne rezegnie...
más: ha menet közben állítok a sebességen, csak nekem nem tűnik halkabbnak?rendesen be van dugva, egybedugtam a ventikábelt, a szabályzót meg a molexet...
ha feltekerem el kéne hangosabban kezdenie búgni nem nem hallom...
[Szerkesztve] -
popfej
csendes tag
Ja és igaz, hogy a 3T oldalsó ventije alapból elég hangos és le kell szabályozni, ha csendet akarok? Ezt furcsa, hiszen nagy szélgép lassan forog és akkor nem hangos. Vagy a szélzajra gondoltak?
-
popfej
csendes tag
Üdv, lenne 1 kérdésem a guruktól. Nekem most standard házam van, amiben pörög 3 vinyó. A ventik teljesen halkak, azzal nincs probléma. Viszont a 3 hdd rendesen megrezegteti a házat. A kérdésem lényege az lenne, ha veszek valami igényesebb házat, akkor abban nem rezegnének annyira a vinyók? pl.: aerocool extreme engine 3t esetén hallott valaki olyat, hogy ilyenre panaszkodtak? Vagy abszülút rázkódásmentesség elérése érdekében inkább csavar nélküli házat keressek, mert ott a felfogatása a hdd-nek elnyeli a rezgést???
Köszi!! -
VR6-Fan
veterán
amúgy én se codegen párti vok(ismerme annak a háznak ami neki van hogy mennyire ragad meg benne a levegő)
de ha valaki ilyen müvész lélek és egy gyenge, rossz házból csinál egy szél csatornát az azért tud valamit...
nekem is egy AE házam van még is modolni fogom....
amúgy együtt érzek veled ez a hét nem az enyém ......
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy az oldalpanelen lévő 25cm-es ventinek mi a márkája, esetleg hogy hol lehet beszerezni? -
Tomi 16
őstag
válasz
nokia3650365 #410 üzenetére
Elég fura..
Én anno 6-hónapja vettem és akkor még 25 K volt,és Fém ajtós szerintem az sokkal jobb volt anno még.
De ez hülyeség most leállították a gyártását,és műanyagot gyártanak elég fura. -
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok!
Én is vettem egy 3T házat tegnap,sajna élvezni még nem tudom,mert vagy alaplap vagy processzor sajnos gyári hibás(hétfőn csere).
A Gephazcomputer-ben vettem.Múanyag ajtóval szerelt.Kérdeztem,hogy miért műanyag,és miért nem alu,erre azt mondták,hogy a gyártását azoknak leállították,mert túl nehéz volt és egy idő után letört az ajtaja.Amúgy az egyik oldali ajtó nagyon könnyen jár ahogy elengedi a mágnest kicsapódik a másik oldali jó,de ezért gondolom nem érdemes visszavinni -
Tomi 16
őstag
Szegény totyik elavult vagy csak nincsen senkinek ilyen kuckólya.
-
Tomi 16
őstag
válasz
SwissSwatch #403 üzenetére
Legalább akkor működik
Én csak azon okoskodok ha bekötöm a csatikat akkor az alaplapi hangkarinak a driverét fel kell majd raknom de nem akarom mert egy Audigyim van és ha arra nem kötök semmit akkor csak Alaplapiról megy -
SwissSwatch
csendes tag
válasz
SwissSwatch #402 üzenetére
Már minden OK!
-
whitezo88
nagyúr
aerocool házak topikban válaszoltam
(én még nem próbáltam megy-e otthon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest