Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia3650365
aktív tag
Nekem mivel csak egy dvd-rw-m van a gépben ezért azt legalulra raktam és a tetejére vettem egy alu 12cm-es kék led-es ventit amit bekötöttem a 3-as fan-ba az aljára raktam szivacsot és a saját súlyával van felrakva a dvd-re,és így fennt is világít a ház eleje +onnan is viszi be levegőt a házba.Nekem nem hangosak a ventik,viszont minden le van tekerve alapra.Ha feltekerem akkor van szélzaj nálam is, viszont hőmérséklet különbség nagyon nem változik,valószínűleg alapon járatva is jól szellőzik a ház.A jobb oldali ajtó nagyon könnyen nyílik,próbáltam az alsó csavart meghúzni ,de nem amiatt van,ahogy néztem a műanyag van ''kikopva?''
a csavar körül és emiatt nem feszül rá, és könnyen jár.Előtte Aeroengine Jr-om volt,gyakorlatilag árához képest szerintem nem rossz vétel az Aerocool ExtremeEngine 3T főképp,hogyha a ford. szabályzót nézzük,hogy az is belekerülne 3-4e ft-ba.A Hátuljára csak 2db 8cm-est lehet felrakni,mert az engine-en 12cm-es volt fennt.Jobban örülnék egy csendes 12cm-esnek hátra mint 2db 8-asnak...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vírusirtó topic
- BestBuy topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Sweet.tv - internetes TV
- TCL LCD és LED TV-k
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest