Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nokia3650365

aktív tag

Nekem mivel csak egy dvd-rw-m van a gépben ezért azt legalulra raktam és a tetejére vettem egy alu 12cm-es kék led-es ventit amit bekötöttem a 3-as fan-ba az aljára raktam szivacsot és a saját súlyával van felrakva a dvd-re,és így fennt is világít a ház eleje +onnan is viszi be levegőt a házba.Nekem nem hangosak a ventik,viszont minden le van tekerve alapra.Ha feltekerem akkor van szélzaj nálam is, viszont hőmérséklet különbség nagyon nem változik,valószínűleg alapon járatva is jól szellőzik a ház.A jobb oldali ajtó nagyon könnyen nyílik,próbáltam az alsó csavart meghúzni ,de nem amiatt van,ahogy néztem a műanyag van ''kikopva?'' :Y a csavar körül és emiatt nem feszül rá, és könnyen jár.Előtte Aeroengine Jr-om volt,gyakorlatilag árához képest szerintem nem rossz vétel az Aerocool ExtremeEngine 3T főképp,hogyha a ford. szabályzót nézzük,hogy az is belekerülne 3-4e ft-ba.A Hátuljára csak 2db 8cm-est lehet felrakni,mert az engine-en 12cm-es volt fennt.Jobban örülnék egy csendes 12cm-esnek hátra mint 2db 8-asnak...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák