- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
-
aero.
veterán
-
B4MbOo
tag
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Jó, a szélességgel nincs is baj, csak a hosszúsággal. 440 mm az rohadt rövid, már elnézést. Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy olyan rövid lenne, még a képen se látszik annyinak. A mostani nagyon régi házam, ami semmi extra, az 490 mm hosszú és ennél még van jóval hosszabb is. Egyébként az Aerocool oldalán minden háznak ugyanakkora méret van megadvan....
Az AC freezer gondoltam, hogy befér, sőt, de nekem egy 17 CM-es hűtő kellene, hogy beférjen, konkrétan egy Mugen 2.
-
person
senior tag
-
person
senior tag
-
Timyyy
őstag
-
Klemens
őstag
-
person
senior tag
-
person
senior tag
-
pcmatyi
tag
-
pcmatyi
tag
-
pcmatyi
tag
-
pcmatyi
tag
-
Klemens
őstag
-
CortezX
aktív tag
-
Klemens
őstag
-
Klemens
őstag
-
Klemens
őstag
-
Klemens
őstag
-
Klemens
őstag
-
Klemens
őstag
-
Klemens
őstag
-
mandras81
senior tag
-
buherka
addikt
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
ádika86
aktív tag
nem ér sajnos. már megnéztem ki is szedtem. kicsit be is olajoztam hátha.. de ugyanugy csinálja. mintha a venti széle hozzáérne néha az oldalához olyan hangja van
amúgy ha nem figyel rá oda az ember észre sem veszi. de pl ha este bekapcsolva hagyom a gépet akkor viszont lehet hallani szépen 
-
Joey73
csendes tag
-
Joey73
csendes tag
-
Joey73
csendes tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
AMD Power
titán
-
b05styp
tag
-
Eagle16
addikt
-
Kasza08
őstag
-
Richter36
őstag
-
erksone
csendes tag
-
erksone
csendes tag
-
Hoffer
őstag
-
Gausz
aktív tag
Igen néztem, itt tényleg volt hátul, de a ''A turbina hátulról.'' képnél meg elöl nem láttam
Azt hittem, hogy csak 1et adnak, azt meg oda teszed, ahova akarod 
Még annyit, hogy a ventiknél van porszűrő?
Kösz az infót, akkor holnap már ilyen lesz, és várja az új belevalót.
Tenksz -
Gausz
aktív tag
-
Dj Neo
tag
-
Dj Neo
tag
Végülis ehhez konfighoz gondoltam, mert tényleg jól néz ki, és a hűtést is fontosnak tartom...
- Tápegység: Chieftec 500W ATX /Aktív PFC, 12cm hűtőventillátor/
- Alaplap: Asus P5B Deluxe (S775-iP965-Dual DDR2 800-PCI Express-8 SATA II)
- Proci: Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz 4MB cache (S775) FSB 1066MHz BOX Dual-Core
- Hűtő: ZALMAN CNPS9500 LED (Socket 478/775/754/939/AM2, 9cm-es, 1350-2600 rpm, 18-28 dBA, Heat Pipe)
- Memóriák: DDR2 2048MB 800MHz GEIL Ultra Dual Channel Kit /2x1024MB, CL 4-4-4-12/
- Videókártya: Gainward GeForce 8800 GTS 320MB GDDR3 (320bit) TV-Out + Dual DVI PCI-Express
- Merevlemez: Seagate Barracuda 7200.10 320GB 7200rpm 16MB Cache (ATA-100)
+ 1-2 dvd író, meg pár pci-os dolog(hangkártya, digitalizáló kártya, hadonlók...)
Ehhez is elég nagy lenne szted?
Köszi a válaszodat
! 
-
pityeszka
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
Kasza08
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
Kasza08
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
értem... Akkor szerencsés voltál vele...azt hittem átraktad mint én...
Nekem a chipset ventivel volt egyből gondom, mikor megvettema deszkát, mert kicsit hozzáért a saját bordájához, és néha rájött a kerreghetnék...de akkor csak szét kellett kapni, kicsit megmozgatni, összerakni, és azóta megsem nyikkank.
Az én 12-esem meg most a plexin alul helyezkedik el, csakhogy fújja alevegőt a Videokarimra.. -
Hasek
Közösségépítő
-
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, 8asba olyan béna mintha selejtes cucc lenne, de mindegy, csak akkor látható, ha ráfókuszálok
a ventiket meg most vettem le, eladósorba kerültek.

Lehet pont itt olvastam de végülis mindegy.

(le is mentem