- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
Hi
Sajna nekem a Hyper212 től nem fér be oldalra plusz 2 venti,még egy se alúlra vagyis talán pont beférne csak hozzáér végig a hűtő teteje a 120mmes ventihez,sajna a cpu hűtő egy kicit előre dől lefelé s,szerintem a súllya miadt.Ha vízszintesbe raknám a cpu hűtőt akkor beférne
csak akkor a táphoz nyomatná a hyperről a meleget,.Vagy egy 8centis ventit betudnák rakni de annak nemsok értelme van.Mág kitalálom mi legyen. -
sloeb
csendes tag
Köszönöm a válaszodat!
Majd mégegyszer megnézem, ha otthon leszek -
sloeb
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Pénteken jött meg az Aeroengine II-m ezüstben - noha feketébe rendeltem...sebaj - és el kell, hogy mondjam, nagyon megvagyok elégedve vele. Masszív, fémajtókkal az elején, nagyon jól néz ki. Hangja szerintem egyáltalán nincs - csak amikor Bootol az XP felbúg a CPU cooler - és eléggé hűvös 1 óra DIRT és 2 óra GRID után.
Viszont lenne egy kérdésem, hogy a házban van egy Gigabyte GA-EP35-DS3 alaplapom, (az alaplap be van szerelve...
) és beszeretném kötni az előlapi audiót - ugyanis a boltban nem tették meg
- csak persze nemtudom hogy hova kellene...
(bár van egy tippem: Az F_AUDIO nevezetű tűkre kell rádugni, de nincs elég tű...
)
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
egy kép az alaplapról -
LÁZ
addikt
Hali, az Extremeengine 3T-m ventis oldalát szeretném plexiztetni. Hozzáértők jelentkezését várom
-
pcmatyi
tag
#1389-re valaki?
-
pcmatyi
tag
Bocs ha netán hülyét kérdezek,de az Aeroengine II-nél a floppy meghajtó a 14cm-es venti alatt van rögtön?
-
Eagle16
addikt
válasz
pcmatyi #1384 üzenetére
Aha. Így néz ki, 300-400Ft körül van az ára.
-
pcmatyi
tag
Azt szeretném kérdezni,hogy az Aeroengine II -nél a 14cm-es venti kikapcsolható,lassítható?
-
pcmatyi
tag
Üdv!
Csatlakozom az előttem szólóhoz,meg még,hogy ki lehet-e kapcsolni azt a 14cm-es ventit?
Mert télen úgy sincs meleg mint nyáron! -
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy az Aeroengine II elejében a 14cm-es venti nagyon hangos?
Üdv:Marcik@
-
Klemens
őstag
-
Klemens
őstag
Jaj, még egy kérdés!
Az elején lévő ventinél van valami porvédő vagy valami ilyen? -
Klemens
őstag
Meg vannak olyanok, hogy SSA, BBP...stb, ezek mit jelentenek?
Itt láttam: [link]
A házak neve után szerepel.
-
Eagle16
addikt
válasz
Klemens #1358 üzenetére
Itt van, szerintem erre gondolt.
Amúgy ha sokat játszol az újabb játékokkal, akkor szerintem ramot vegyél, mert manapság már kevés az 1 giga. Azt neked kell eldöntened, hogy melyiket szeretnéd jobban, de ahogy írtad is, biztosan megbánod majd a döntésed, akkor is ha ramot veszel és akkor is ha házat
(mindig az kell ami nincs)
Jah és venned kell egy molex ---> 3 pin-es átalakítót is, mert az első ventinek molex csatlakozója van, a fanmate 2-nek pedig 3 tűs.
-
-
CortezX
aktív tag
válasz
Klemens #1353 üzenetére
Nem gyárilag nem lehet a ventiket szabályozni de egy 1500ft os potival megoldható. Egyáltalán nem hangos, elöl a 14cm-es 1000rpm-en a hátsó 12cm-es 1200rpm-en forog és nagyon jó a légszállításuk szerintem.
Hát azt te tudod hogy melyik most a fontosabb. De ha a házat veszed nem fogod megbánni. Nekem bejött. -
Klemens
őstag
válasz
CortezX #1352 üzenetére
Azért az a viszonylag olcsó...
Bár...mihez képest.
Az első 14cm-es ventit lehet gyárilag szabályozni?
Mennyire hangos?
Én legszívesebben eltünttném az oldaláról azt a 2 ventihelyet, de nem lehet.
Ventit nem akarok oda rakni, mert sokat elvesz a kilátásból.
Nem tudom, hogy most ilyen házat vegye vagy CSX DUAL CHANNEL RAM-ot. -
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Gondolkozok most én is eme ház megvételén.
Nem tudom.
Komoly meg tetszik meg minden, csak az a két venti hely nem tetszik az oldalán.
Vki mondana egy nagyon nyomós okot ami eme ház mellett szól? -
Pripyat
csendes tag
Sziasztok!
Nekem holnap érkezik meg az Extreme Engine 3T házam fekete színben,már baromira várom. Beszereztem már hozzá 2db kék ledes 8cm-es revoltec házhűtőt hátulra.
A kérdésem az lenne,hogy szerintetek,hogy lehetne megoldani azt,hogy az oldalsó óriás venti is sejtelmes kék fénnyel világítson mint az előlapi? Ha bent lesz a 8db kék led a házhűtő ventikkel azok adnak vajon akkora fényt,ami "kisugárzik" az oldalsó ventin keresztül?Ezen kívül szerintetek érdemes kivenni az összes 5,25 takaró lemezét,hogy a fény ott is szabadon áramolhasson?
-
AMD Power
titán
De poros volt a házam...
Főleg az első venti mögötti rész.
-
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek ,hogy a nagy melegben ,hogy fog hűteni ez a szépség.
-
Mans20
addikt
Helosztok
Ez engem is érdekelne,hogy mivel lehetne kivágni a rácsokat,meg hogy milyen hűtőket ajánlotok az oldallapra,mármint olyat ami halk.
Jah énis lefújtam belűl feketére csak nem minndenhol lett szép
-
Sky85
tag
AC AE II-m van és kivágnám az oldalsó két rácsot!
De mivel és hogyan kezdjek neki hogy ne repedjen meg a plexi?Egyébként mos így néz ki: [link]
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan lehet szerezni 4 pin - 3 pin átalakítót?
Alaplapról akarom szabályozni a házventik fordulatszámát, de pesten már voltam 4-5 boltban, és sehol nem volt...
-
Kasza08
őstag
-
SHOKKZjE
csendes tag
kérdésem lenne? megvan az új gépem aerocool aeroengine II házzal, csak az elöl lévő proppeller hülye hangokat ad ki? hogyan lehetne a mögötte lévő ventit lassabbra állítani hogy ne pörgesse azt a dísz propellert?
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1308 üzenetére
50% esélyed van. vagy elviszik vagy nem
am. még nem vitték el. -
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1306 üzenetére
Oks
helyes, olcsón adja. -
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1304 üzenetére
Nem akarod te levenni...
Hát ez csak egy ötlet volt, ha nem kell, add nekemAm. nem lesz trutyis, én már csináltam ilyet.
De belülre teszed, és akkor betudod csukni. Kívül elég hülyén néz ki -
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1302 üzenetére
2 oldalú ragasztó...
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Blood Mage #1301 üzenetére
nah inkább úgy fogalmaznék hogy ELMÉLETILEG értem...
de gyakorlatban hogy tudnám én azt a ventit oda rakni? fogok egy köteg celluxot és fölragasztom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest