Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
popfej
csendes tag
Csak nehogy becsípje a lábszőrömet a 25 centis...mert azért tud szelet csinálni
-
popfej
csendes tag
válasz
whitezo88 #430 üzenetére
Nah, megvettem a vasat. (3T) Svarc színű
Megtéptem a csavarokat, a ház felveszi a hdd-k rezgését, de csak akkor érzem, ha ráteszem a kezemet. Már nem zizeg az egész ház. (szemben a codegennel)
A ventik királyak, minden legalább 10 fokkal hűvösebb. (hdd, gpu, cpu...)
A szabályzással kapcsolatban meg annyi, hogy a beépített nem szabályoz túl sokat feszültségben, viszon arra épp elég, h lejebb vegyük kicsit a turbinát. nekem most legalacsonyabban nagyon ''cool'' a ház
Ha feltekerem maxra, akkor semmivel se hangosabb a venti, csak az általa keltett szélzaj az ami megnövekszik.
[Szerkesztve] -
popfej
csendes tag
Ja és igaz, hogy a 3T oldalsó ventije alapból elég hangos és le kell szabályozni, ha csendet akarok? Ezt furcsa, hiszen nagy szélgép lassan forog és akkor nem hangos. Vagy a szélzajra gondoltak?
-
popfej
csendes tag
Üdv, lenne 1 kérdésem a guruktól. Nekem most standard házam van, amiben pörög 3 vinyó. A ventik teljesen halkak, azzal nincs probléma. Viszont a 3 hdd rendesen megrezegteti a házat. A kérdésem lényege az lenne, ha veszek valami igényesebb házat, akkor abban nem rezegnének annyira a vinyók? pl.: aerocool extreme engine 3t esetén hallott valaki olyat, hogy ilyenre panaszkodtak? Vagy abszülút rázkódásmentesség elérése érdekében inkább csavar nélküli házat keressek, mert ott a felfogatása a hdd-nek elnyeli a rezgést???
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest