Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1221 üzenetére
CSáó! Nekem egy AeroCool Aeroengine II-őm van. Mindenképpen ajánlanám. Jó vétel.
Előnyei az, hogy szellőzésben első rendű, és nagyon mutatós darab. Gyárilag egy átlátszó, ám nem viágító ventit kapunk hozzá, ami teljességgel használlhatatlan. Nagyon hangos, de a hűtése egész jó.
A fesétse a háznak szép, kifejezetten.Diszkrétek a felriatok, de azért árulkodóak.
A ház hűtésileg első rendű. Az elején a 14Cm-es kék ledes venti biztosítja a ház légáramlását, és a vinyóknak is lejjebb viszi a hőmérsékletüket.
Viszont el kell mondanom[sajnos] hogy eléggé pici. Minden álmom az lett volna, hogy úgy vezessem el a kábeleket, hogy azok csak azon a helyen bukkanjanak elő,ahol azoknak kell. Ez nem sikerült. Hátul nem lehet elvezetni a kereszt merevítő miatt, de a vinyó tartókhoz befér. Szerelhetőségileg egészen jó, de nem ér fel egy Stacker-rel természetesen
Azért írom, hogy pici, mert most váltanék 8800GTX SLI-re és valószínűleg ezzel eggyüt egy nagyobb házra is.2 vinyó van a gépemben. Viszont ha a 2GTX benne van a házban, akkor már csak 1 vinyó fér el, mert a 2 kártya olyan hosszú, hogy lelóg az alaplapról és belóg a vinyó rackokba. Előzőleg egy 8800GTS-em volt, az még határ eset, és most az átmenetileg beszerelt x1650 pro pedig 2szer is beférne
A PCI rögzítő helyeknél [ahova pl a VGA-t becsavarod] nagyon rossz helyre tették a szegecselést. Nagyon nem találták el. Igazán meg kel szenvedni egy-egy kártya kivételé-ért és betételé-ért... Nem 1szer gorbítette el nekem az a rész a kártya rögzítő pántját. Dehát ez van. Ha belűlről is lefújod, lefujatod feketére, akkor egyszerűen verhetetlenMajd jövő 7en mutatok arról is képet, mert akkor készül.
Mindettől függetenül nagyon ajánlom. Szuper kis modding alap. Én sokáig csorgattam rá a nyálam, és nem bántam meg, hogy megvettem [annál inkább fogom bánni, ha eladom]
Itt egy pár kép, ami szerintem magáért beszél: [ez még a 8800GTS-el]
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6VEDDD MEEEEG!!
[ajánlom, hogy a rácsot az elejéről vedd ki, ha ilyet vezsel. Sokat dob a kinézeten és az igazából nem védelmi célt szolgál, csak azt szerették, akarhatták elérni a tervezők, hogy vérszomjasabbnak tűnjön a turbina] Cseles megoldás. Igazábó a turbina nem egy motor hatására pörög, hanem a mögötte lévő 14cm-es ventilátor által gerjesztett légáramlat hajtja, így az csak egy tengejen pörög, és ujjal is megállítható
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest