Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Áh, hagyom a p.csába! Akkor meg az a baj, hogy a szöveget nem tudom odaállítani a sarokba, ahova akarnám... Nincs rá két napom, hogy ezzel pepecseljek, mert haladnom kell a határidő miatt. Nincs két órám minden egyes bizbasszal két órát elpiszmogjak, mire kiderül, hogyan akar viselkedni. Most kénytelen leszek az Illustratort használni, mert az InDesing-ban ezt megcsinálni nekem nagyságrendekkel komplikáltabb.
Legalább az az egyetlen tutorial ne orosz lenne, és legalább el is magyarázná, mit csinál! Ja, hogy neki öt perc. Az nekem öt nap, mert egy kukkot se értek belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest