- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Mérjék le centivel a helyet, ahova kifüggesztik. És adják meg a pontos méretet. Én már jártam úgy, hogy az ügyfél A2-es plakátot rendelt, aztán végül úgy döntöttek, hogy mégis inkább A5-ös flyer legyen belőle. Aztán reklamáltak, hogy olvashatatlanul kicsi rajta a szöveg, a szponzorok logója meg kivehetetlen. Mondtam, akkorába kell nyomtatni, amekkorába rendelték. Erre nekiáll okoskodni, hogy ő úgy tudja, hogy a vektoros Pdf-et büntetlenül lehet méretezni. Mondtam neki, hogy ez igaz, de a reszponzív nyomtatványt még nem találták fel. Aszondja, hogy nem lehetne-e átalakítani A5-ösre? Mondtam, hogy minden további nélkül plusz ennyiért, mert nem elég, hogy a szöveget teljesen nulláról kell kezdeni, nyilvánvaló, hogy a szponzor logókat nagyítanom kell, ettől a grafika borul úgy, ahogy van, tehát lényegében elölről kell kezdeni az egészet.
Most már tanultam belőle, és eleve úgy tervezek, hogy később igény szerint tetszőlegesen át lehessen alakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OLED monitor topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs