Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokeny20
csendes tag
válasz
Floyd80
üzenetére
Igen idáig én is eljutottam de youtube videókban csak működő windows alatt lehet modosítani a boot rendszert ami ugye nekem nincs. Van rá más mód is hogy felrakjak rá egy másik Boot rendszert??? ugye a Pendrivot az F12 segítségével nem hozza elő akkor így mégis.. hogyan.. hogyan cseréljek boot rendszert.?
Ritka szar ez az Acer
-
Floyd80
addikt
-
coco2
őstag
válasz
Floyd80
üzenetére
A wifi adapterre hogyan kerestél rá? Google nekem nem találta meg a -398Y-t, acer oldalon sincs semmi
Dupla wifi nekem luxus lenne. Ha legalább a térerő érzékelés hétköznapian normálisnak mondható, nekem már elég. Ebben az árkategóriában 2x2 mimo-t egyébként nem találtam acer-eken. -
Beni2360
félisten
válasz
Floyd80
üzenetére
Mint a képen is látszik nem csavarok hanem 1-1 anya van amit lazítani kell. Rugót nyom össze, de mitől csavarodik be? Önzáró anya kellene rá de nincs nagyon hely hozzá. Spéci villáskulcs vagy egy kanyar csőrös fogóval lehet lazítani. De az is eléggé nehézkes. könnyen lecsúszik és aprít a közelében.
-
Throme
veterán
válasz
Floyd80
üzenetére
Lehet, hogy 15-20k -ért van csere alkatrész, és meg is csinálják jó pénzért, csak ne etessék az embert, hogy "garancia".
Vásárlásnál vehettem volna további x év garanciát. Ha már a gyári garancia is problémás, milyen lehet a bolti....?
Semmirevaló. Nem tudom érvényesíteni, nem tudok sehova fordulni ha kekeckednek.Amit tudok csinálni az, hogy nem veszem meg a legújabb verziót, és fórumozok, netezek vásárlás előtt ezerrel.
Online rendelek, de személyesen veszem át.
Csak reménykedni tudok, hogy az összes típushibát feltárták mások és megosztották a neten, valamint bízok benne, hogy az esetleges gyártási hiba a 14 napban kijön.Mondjuk az esetet, amit leírtál nem értem, hogy miért a bolti eladó vitázik a vevővel, mikor a szerviz dolga megállapítani, hogy mi garis, mi nem az.
Ha a vevő a boltba viszi vissza a hibás terméket a bolt továbbítja a szervizbe, azok meg bevizsgálják, és kiállítják a munkalapot, vagy akárhogy is hívott fecnit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindegy azért köszi.
Dupla wifi nekem luxus lenne. Ha legalább a térerő érzékelés hétköznapian normálisnak mondható, nekem már elég. Ebben az árkategóriában 2x2 mimo-t egyébként nem találtam acer-eken.