Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AlexiStukov

csendes tag

válasz Throme #32382 üzenetére

A jo a rosszban (ezekutan) hogy nem maga a kijelzo serult hanem az elotte levo plexi??? vagy minek hivjak. Nem tudom az mennyibe kerulhet mar ha az van elotte mert nem tudom megallapitani (nem akarom ugyebar szetszedni) de en ugylatom h maga a panel elott van valami ami ezt hivatott megelozni (kb mint a telefonokon a gyari folia csak ez a kavaba van epitve).
    A masik amit meg te is mondasz hogy a +garancia. Ha ehhez az alaphoz is igy allnak hozza akkor miert is fizessen az ember +x ezer forintot?
    Kozben sikerult felvennem a kapcsolatot egy holgyel a fogyasztovedelemnel es igy viszem tovabb ezt a reszet a dolognak o talan tud ebben nekem segiteni.
    Mindenesetre ha ez a muanyag fedlap hibaja hogy "silany anyag" akkor elgondolkodtato h vajon a dragabb predator vagy helios termekeik amik szintugy muanyag hazzal rendelkeznek es igen csak 400-500+ ezer fele van az aruk is hajlamosak e ezt produkalni?
    Ismerosom most lenovo laptopjat pixelhibaval kuldte vissza kivancsi leszek ott mit alkotnak mert enis azt hallottam hogy ott is nagyon rossz ez a garancia dolog de az acerrol eddig ilyet nem hallottam. Meglatjuk...

Floyd80: ezt enis olvasgattam csak ugye itt sokminden nem ugy mukodik ahogy kene:D Az egy masik dimenzioXD

Azert koszi a segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák