- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokeny20
csendes tag
Hat igen meg se tudod megmondani hogy csináljam meg komoly guru lehetsz..ez a baj.. igaz nem kötelező de a kérdéseimre semmi válasz.. Csak az okoskodás megy meg a hülyének nézés tisztelet floyd80-nak legalább ő megpróbált segíteni! Biztos rossz helyen kerestem profikat... én kérek elnézést..! Szép estét!
-
kokeny20
csendes tag
válasz
Floyd80 #34178 üzenetére
Igen idáig én is eljutottam de youtube videókban csak működő windows alatt lehet modosítani a boot rendszert ami ugye nekem nincs. Van rá más mód is hogy felrakjak rá egy másik Boot rendszert??? ugye a Pendrivot az F12 segítségével nem hozza elő akkor így mégis.. hogyan.. hogyan cseréljek boot rendszert.?
Ritka szar ez az Acer
-
kokeny20
csendes tag
Arról letettem.. hogy lemezről telepítsem Win7--el.
Win 10 van USB-n.Az oké hogy ott van hogyan kell feltelepíteni de ezekre a lépésekre nem reagál
ha kell felveszem azt is. Ezzel a videóval kezdtem.. meg ki tudja hányat néztem végig. eredménytelenül.. ha működne nem kérnék segítséget tőletek.
-
kokeny20
csendes tag
Sziasztok!
Dvd Lemezről is próbáltam Win7-el semmi.. ez semmiféleképpen nem bootol.. csináltam egy videót miről is van szó USB a gépbe.. ennyi történik..
Ennyi történik [link] .. a linkelt videókon már rég túl vagyok.. nem sikerült.. megoldani a problémát.
A videó alapján létezik rá valami értelmes,, megoldás?? -
kokeny20
csendes tag
Üdv!
Acer Es 15Újra szeretném húzni a gépet viszont, a boot menüben, nem tudok rámenni az UEFI módra ahol beállíthatom. és nincs advanced opció.. az Fn+Tab 3x aztán F10 és hasonló kombinációk nem működnek..
Mi lehet a probléma?
Teljesen kifogytam az ötletekből.Superuser password megvolt. Úgy sem jött elő.. az UEFI módosítás.
A történet úgy kezdődött hogy: a Régi rendszer hibája Win 10 Critical process died , nos itt próbálkoztam mindenféle.. SHKC kodokkal de semmire nem jutottam majd mint nem hozzá értő felraktam.. a HDD-re PC-vel egy windowst arra nem gondolva hogy az más boot rendszerrel lett felrakva.. így természetesen nem indult el.
Maga a boot-ot működő Windows-al kitudnám cserélni . viszont ez sem a HDD formázása előtt sem után nem volt lehetséges mivel a Win nem indult.. semmiféleképp. mindenféle javítási modot próbáltam.
Valakinek valami ötlet? Én kezdem teljesen feladni.. lehetetlen megcsinálni??
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- SzoftverPremium.hu
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest