- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Noobtimusz #35530 üzenetére
Teljesen normalis,nekem is ilyen ertekek voltak anno vele(515-55) volt nekem.En nem hasznaltam sose hutopadot,meg nem is fogok
Mondjuk engem nem is zavart a ventik hangja,azota meg is szoktam.Az a lenyeg inkabb,hogy sima kemeny feluleten hasznald ne agyon stb.Agyban fekve mar erdemes nezni egy laptoptartot ala.
-
Gubu0101
veterán
Nekem is csinalja,ujkora ota,de nem nagyon foglalkoztam vele.Szinte ugyan olyan az enyem is Ryzen+3060.Nekem csak akkor,mikor tolti be a jatekot,vagy fomenuben vagyok jon elo ez a hang.Igy,hogy feldobtad ezt a kerdest,ranezek neten majd,hatha talalok valamit ezzel kapcsolatban
-
Gubu0101
veterán
En gari miatt a kozponti acert szervizt hivtam,nem kinlodtam a telekomal.
Kenyelmes is,mert ok kuldik a futart,arra az idopontra ahogy te kered es vissza is hozza .Ha sokara lenne hozza alkatresz,akkor kapsz masik,hasonlora ajanlatot.En is igy jartam,nekem komplett alaplapcsere lett volna,de hosszu ido lett volna mire megerkezik a csere alakatresz,igy kertem masik gepet(amit ok ajanlottak cserebe).
Nekem kb 1 honap volt ez.Cseheknel szerelik. -
Gubu0101
veterán
válasz
#31816946 #35486 üzenetére
Nekem ilyen van [link] meg egy hasonlo az egyik otthon a masikat kulfoldon hasznalom.A masik fajtat most nem talalom,de szinte ugyan ez csak talan erosebb,meg picit magasabb,de ugyan ezen az elven mukodik.Annyi,hogy ami van hozza egertarto azt nem hasznalom mert kicsi,fol sem szereltem
*Javitottam a linket,mert amit linkeltem az hutoventis,szoval van olyan verzio is.
-
Gubu0101
veterán
-
-
Gubu0101
veterán
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
Peter.70 #35365 üzenetére
Jo kerdes,erre en is kivancsi vagyok.Nekem ha be van kapcsolva folyamatosan halozaton van,amugy nem birna a jatekot max fel oraig.De asszem irjak is a kezi konyveben,hogy ugy erdemes hasznalni🤔
Mondjuk en nem is hasznalom masra,max filmezek,utzagatas kozbe se hasznalom,ugy is max 2-3 orat bir az meg semmiKar bele az akkumlator
-
Gubu0101
veterán
válasz
Tomy27 #35350 üzenetére
Szerintem a gari nem szamit,hogy kinevere szol.Felhivod az Acer ugyfelszolgalatot,ott egyeztetel es kuldik a futart,viszi ,ha elkeszult meg hozza.Nekem kb 2 honapig volt oda a laptopom,de az alaplaphibas lett,igy nem javitottak,hanem fel ajanlottak egy masikat es azt kuldtek.Korrektek es minden nyomonkovetheto a weboldalon.
-
Gubu0101
veterán
Meg is erkezett az uj laptopom(az elozot nem tudtak javitani,igy kaptam egy ujat).
Ilyenkor a garancia folytatodik az eltelt idotol vagy ujrakezdodik?🤔 -
-
Gubu0101
veterán
válasz
szucstom #35214 üzenetére
Mar tegnap kivittek.Egybol a kozponti szervizt hivtam,lattam,hogy van “szerviz futar”.Telekomtol van a laptop,inkabb igy oldottam meg,gondoltam gyorsabb mintha a T-n keresztul intezem.
Eddig le a kalappal,minden folyamatrol ertesitenek sms illetve emailben.
Bar jobb lett volna,ha nem fel ev utan adja be a kulcsot -
Gubu0101
veterán
Udv!
Szervizeles kb mennyi ideig szokott tartani
Penteken vitte el a futar a laptopot,vajon 2 het alatt megkapom?
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PS Plus előfizetések
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve