Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vert!g0
csendes tag
válasz
Tataniko
üzenetére
Nagyon érdekes dolgok vannak abban amiket leírtál, de...
Ha az ember vesz egy notebookot 200 ezer forintért ( x1100-al szereltek kb. ebben a kategóriában vannak). Ha igaz az amit írtál, hogy 'csak' össze kell kötni egy-két lábat és jobb VGA-d lesz vagy épp miben mit hol kell állítani a tuninghoz, akkor sem éri meg szerintem.
Elsődlegesen, mert a notebook nem tuningra való eggyáltalán. A gyártók sem hülyék legalábbis gondolom én. Magyarán mindent úgy próbálnak kihozni, hogy minnél olcsóbb legyen néhol ez sajnos a minőség romlására is megy, de van ahol ezt sikerül jelentősebb romlás nélkül kivitelezni. Azt akarom mondani, hogy szerintem egy notiban az áramkörök, alkatrészek stb... arra az adott sebességre/frekvenciára/feszültségre vannak kikísérletezve ahol még működnek viszonylag stabilan és 'épp' nem égnek el. Szóval nem hinném hogy érdemes lenne több száz ezer forintot kockáztatni pár MHz-ért vagy épp FPS-ért. Mert ha belekontárkodsz és valami nem jól sül el aminek szerintem igen nagy az esélye akkor a garancia repül...
Szóval szerintem a notiban nem érdemes ilyenekkel 'játszani' egyszerűen nem hinném hogy megéri. Ha erősebb procit/VGA-t vagy épp memóriára van szükséged akkor megveszed a másik 10-20-30... ezer forintal drágábbat. Ekkora összegnél szerintem nem érdemes machinálni ilyenekkel főleg, hogy ha gyárilag veszed meg akkor arra garancia is van és az a rendszer úgy lett kiépítve. Legfőképp pedig szerintem a notiknál figyelembe kell venni a hőmérsékleti tényezőt mivel itt nagyon minimális a hely és nem igazán van kihasználatlan hűtő teljesítmény.
Szerintem az ilyen noti babrálást és tuningot nem nagyon kellene forcírozni, aki akarja csinálja az ő baja, de szerény véleményem szerint nem éri meg.
Sorry az offért
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest