Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deere
csendes tag
-
F_Zolee
veterán
Ha beteszed a win7 telepítőt akkor arról kell bootoljon és annak telepítése közben az előbb linkelt képemen tudod törölni azokat a partíciókat is. Szerintem nagyon elbeszélünk egymás mellett. Meg ha már kivetted a winyót akkor is tudtad volna törölni az összeset win alól. De te csak formáztál ami kb semmit se ér ebben az esetben.
Tehát rossz lehet akkor a boot lemez vagy pendrive amiről telepítesz vagy nincs beállítva a boot prioritás biosba ha nem indul a win7 telepítője el...
[ Szerkesztve ]
-
norbika12345
csendes tag
Sziasztok! abban kérnék sgítséget hogy vettem egy aspire E5--571g-t !
Felraktam rá a win 7-et minden ugy ment ahogy mennie kell de mikor befejezte a telepítést és ujraindul nem bootol be hanem a bal felső sarokba egy kis vízszintes vonal ugrál! Mi lehet az oka hogy nem indul el előre is köszönömnorbi
-
F_Zolee
veterán
válasz norbika12345 #29157 üzenetére
Drivert honnan telepítetted? Lemezéről vagy leszedtél valamit? Ha utóbbi akkor a megfelelő 32/64bit-es változatot? Csökkentett módban se indul?
-
norbika12345
csendes tag
-
F_Zolee
veterán
válasz norbika12345 #29160 üzenetére
Pedig támogatja a win7et is.
-
kiralytigris
csendes tag
Sziasztok. Acer Aspire E5-571G-31E6 gépem van. A gondom az, hogy tegnap újraraktam az oprendszert (win 8.1 64bit)próbáltam mindenből a lehető legfrissebbet feltelepíteni. A gondom a következő. A játékok bitang lassúak. a diablo 3 eddig stabilan futott most meg leesik az fps 10-15-re is. A fallout 3 meg bármely beállításon folyamatos 10-15 fps-es teljesítményt produkál. A dio 3-at teszteltem reinstall előtt is ott jól futott 30 fps alatt nem volt. fallout 3 az új szerzemény, de gondolom ennek a gépnek illene elvinnie mediumon 30-40 fps-el.
Mi lehet a gond?
-
gyleves
csendes tag
Sziasztok!
Acer Aspire 3690 gépem van, és két kérdést szeretnék feltenni.1:Ha veszek bele a jelenleginél nagyobb (60gb) IDE csatlakozóval ellátott merevlemezt, akkor menni fog e vele a gép?
2:Megéri e venni bele?
Ezt két okból kérdezem, az egyik az hogy a HDsentinel már 3-4 éve 2 napot jósol a merevlemeznek 2%-os kondíció mellett (azóta se változtak ezek az értékek), és hogy bár az adatok ilyen körülmények mellett ha jól emlékszem egyszer törlődtek maguktól de biztonságosabb lenne egy új helyen tárolni. A másik meg hogy azt remélném hátha kapok egy kis sebességet.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz kiralytigris #29162 üzenetére
a laptopban 2db videókártya van:
Intel processzorban lévő integrált, mely lassú, de energiahatékony.
Egy Nvidia 840m, mely zabálja az áramot az Intelhez képest (de így is max 30W), de cserébe sokkal gyorsabb.
Megoldás:Az intel weboldalról szedd le a legfrisebb intel drivert, vagy legalább a http://downloadmirror.intel.com/24345/a08/Intel%20Driver%20Update%20Utility%20Installer.exe intel driver update utility-t.
keress drivereket, majd rakd fel.majd szedd le a legfrisebb geforce drivert
ha ez is feltelepült, akkor menj be az nvidia vezérlőpultba.
3d beállítások kezelése alatt állítsd be, hogy az említett játékok kizárólag az nvidia kártyán fussanak.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
czentye_b
csendes tag
V1.14
CPU0 = AMD Athlon(tm) II Neo K125 ProcessorEzután egy error message, majd System battery is dead. Ez pontosan mit jelent? Lemerült az elem?
-
-
Bilham
újonc
válasz szabonagyur #29121 üzenetére
Hello Szabonagyur!
"csak és kizárólag win8.1 támogatás van hozzá, kész így jár az a ki nem nézi meg előre mit vesz."
Eriggymármagadnak!
-
félisten
-
Bilham
újonc
válasz szabonagyur #29170 üzenetére
Dehogy esik rosszul! Komolyan. Felraktam a Win8-at, beállítottam hogy az asztalra boot-oljon, stb. Olyan, mintha Win7 lenne. Minden pöpec, úgy használom, mint a Win7-et. Köszi a választ egyébként.
Hali.
Ps. -- Ja és (l)user aki mondja. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Bushman12
újonc
Sziasztok!
A következő típusú gépem van:
Acer Aspire v3-572g
Processzor típusa:Intel® CoreTM i5
Processzor model:4210U
Kialakítás:Haswell
Processzor frekvencia:1700 MHz Turbo Boost akár:2700 MHz Cache:3072 kB
Beépitett grafikus processzor:Intel HD Graphics 4400Processzor
Memória kapacitás:4 GB
Videó memória kapacitás:2048 MB
Memória Típusa: DDR3
Videó Chipset gyártó: NVIDIA
Széria:GeForceModell:840M
Ha csak netezésre filmezésre használom a gépet semmi baja, de amint elindítom a wot-ot a képernyő bal oldalán egy függőleges csík jelenik meg, ami idővel eltűnik. Garanciás még a gép (pár hetes) és járt is már szervízben, de mivel eltűnt a hiba azt írták nem hibás (gondolom csak a kijelzőt nézték). Mit tehetek? Ismert-e számotokra hasonló hiba?Előre is köszi a segítséget!
-
félisten
-
Bushman12
újonc
válasz szabonagyur #29173 üzenetére
Nem, stabilan ott marad és egyszer csak eltűnik.
-
félisten
-
-
randras
veterán
Sziasztok,
mivel egy másik topikban is kérdeztem, de nem kaptam választ, itt is megpróbálom. Mennyi a normális hőfok egy notebook GPU-nak terhelés alatt?
Csak azért kérdezem, mert adott egy Acer Aspire 5755G (3 éves, i5, 8 giga RAM, GT540M) laptop, ami volt már újrapasztázva, kitisztítva, venticserélve, de játék alatt kb. fél óra után, terhelésre kikapcsol. A takarítás előtt és után is fenn áll a gond.
Kicsit kifejtve: a GPU viszonylag hamar eléri a terheltségi hőfokot, ami nem ugrik gyakorlatilag egyáltalán a kikapcsolás előtt (logoltam MSI Afterburnerrel), és pl. AIDA Stress Test alatt nem is vezet kikapcsoláshoz, azonos hőfokokat elérve. Viszont az tény, hogy a terhelésnek nem kell komolynak lennie, kapcsolt már ki a Steam teljes képernyős nézetében csak lépkedve (gondolom annál már váltott az APU-ról GPU-ra), Speedrunnerz alatt, ami azért nem egy komoly cucc, tegnap pedig fél óra után egy 6 éves játékkal. 100 fok körül vannak a CPU/GPU magok.
Mindez laptophűtő használatával történik, az folyamatosan hűti alulról.
-
gege547
tag
Helo.
Problémám van az Acer Aspire 5750G (i5, 4gb ram, GT54M) laptopommal. A gond úgy kezdődött hogy futás közben egyszer csak levágta magát (katt és sötét) és nem kapcsolt be csak felvillantotta a ledeket és kész egy idő után már azt sem. Ezzel el is küldtem szerelőhöz azt modnta hogy megsült a tápáramkör csere 27 ezres. Kicserélte visszaküldte megint előjött. Ezt kb 5 ször lezongoráztuk. Már ott járnak hogy én vagyok a hülye mert náluk a több napos tesztelés alatt sem jött ki a hiba én meg 2 perc alatt kihoztam. A dolgok viszont bonyolódtak. Ugyanis még régebben a dvd írót kicseréltem egy másik vinyóra és azt monták amiatt van. Mondom oké kiszedtem most azt csinálja hogy futás közben egyszer csak elkezd villogni a kikapocsoló gomb, a power led és az aksi led. Amikor ezt csinálja áramot nem vesz föl de az aksi merül és a laptop fut. Egyszer már levágta így a laptopot villogás és paff. Bekapcsolás után csipogott kettőt de elindult. A táp áramtalanítása és visszadugása megoldott a problémát legalábbis az előbb (kb 5 perce). Eleinte a GT 540 es kártyát gyanúsítottam mert akkor jöttek alő a fenti hibák (összes) ha játék futott vagy 3d mark. Le is tiltottam a GT kártyát de most úgy jött elő hogy csak neteztem és semmi más nem fut. Mi okozhatja bajt?
-
DrojDtroll
veterán
Aspire E1-532-n az Enter rosszalkodik, nem mindig érzékel. Van amikor első leütésre működik, van amikor csak az ötödikre. Meg lehet valahogy csinálni garanciavesztés nélkül?
-
válasz DrojDtroll #29184 üzenetére
Igen. Elküldöd szervízbe.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
DrojDtroll
veterán
Acershop Ügyfélszolgálat írta:
BRNO-ba ha kiküldi akkor 1-2 hét mire visszakapja, de ha nincs baja a keszüléknek akkor kiszámlázzák a futárdíjat
Ezt nem szeretném
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
tothferenc
senior tag
válasz DrojDtroll #29190 üzenetére
azt, hogy a hiba akkor is fennállt, amikor leadtad javítani a készüléket! Nem tudják úgy visszaküldeni, hogy nem is volt semmi baja, ezáltal kiszámlázzák neked a futár díját...
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
DrojDtroll
veterán
válasz tothferenc #29191 üzenetére
szoval ha van videofelvetelem, akkor tudom bizonyitani hohy volt vele gond, es nem szamlazhatnak?
-
RumiTT
tag
Van egy új Acer E5 571-es laptopom. UEFI Win8.1. A TouchPaddal lenne gondom, működik a görgetése, működik a két újjal megérintem akkor jobb klikket adja be, viszont az nem működik, hogy ha kétszer érintem meg akkor kijelöl pl egy szöveget vagy húz egy fájlt.
Feltettem az összes drivert touchoz, sőt már 20x több különbözőt. Sikeresnek írja, de vezérlőpultban az egérnél nem jelenik meg a driver beállítása.
Synaptics oldaláról letöltve viszont nem akarja telepíteni.Valakinek volt hasonló gondja?
-
Vermilion69
aktív tag
válasz RumiTT #29193 üzenetére
Ugyanez volt a gondom. Acer v3-371, én beszéltem a szervizzel is, azért nincs ott az egér menünél a driver beállításai, mert nincs hozzá normális driver... csak ez van jelenleg win 8.1-re, amin nem tudsz semmit beállítani.. nekem se volt egy ideig dupla koppra kijelölés, aztán bekapcsoltam, hogy automatikusan frissítsen a win meg pakolja fel a cuccokat és utána jó lett, azóta nincs vele gond.
-
RumiTT
tag
válasz Vermilion69 #29194 üzenetére
Mennyi idő múlva lett jó?
Azon gondolkozom, hogy Win 7-et rakok fel, azon elvileg jó minden, viszont nekem a Win 8.1 jobban tetszik, ezért nem válnék tőle, ha megoldódik a gond. -
flector
újonc
Sziasztok!!
Nem nagyon vagyok otthon a laptopok terén ezért lenne egy kérdésem remélem tud valaki segíteni.
Van egy acer aspire E1-571G laptopomcore i3 3110M 2.4 3MB l3
nvidia 710M 1GB
DDR3 4 GBNos a kérdésem az lenne hogy ki lehet e benne cserélni a procit egy i5,vagy i7-esre,mert jön ki pár játék ami megköveteli ezeket a procikat.A többi cucc elég lenne benne és ezért nem szeretném lecserélni az egész gépet.Meg hogy van e értelme ennek vagy csak marhaság amit kitaláltam.....
-
-
tothferenc
senior tag
válasz DrojDtroll #29192 üzenetére
nagyobb eséllyel, mintha nem lenne...
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
RumiTT
tag
Nagyon jó, rányomtam a windows frissítésekre, de amíg telepítette mennem kellett dolgozni és kikapcsoltam. Munkahelyemen már minden hibát kiírt, sokat töltött és most ott áll, hogy a billentyűzet nem reagál semmire...
A vezérlőpultban azt írja hiányos az illesztőprogi.
Azóta befeejzte a frissítést de semmi. Az összes drivert újra raktam de semmi.Valakinek ötlet hozzá?
Így még szerintem a Wint se tudom újrarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- ASUS VivoBook 17 - 17.3" HD+ / i3-1115G4 / 8Gb DDR4 / 256Gb NVME / SonicMaster / AX / HUN backlit
- Lenovo Lideapad 510
- Acer E5 Notebook 6006U/8GB DDR4/GT 940MX/128GB NVME M.2 SSD/500GB HDD/Garancia/Beszámítás/
- Acer eMachines E727-454G50 15,6 Notebook, 8 GB DDR3 RAM, Dual Core CPU
- Lenovo Thinkpad X240 Notebook Laptop Ultrabook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs