Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz frici69 #28348 üzenetére
a chipgyártói honlapokon találtok régi operációsrendszerekhez meghajtókat, úgy mint intel, realtek, broadcom, nvidia, amd, stbstbstb.
az acer oldalán felesleges keresni, mert nem hozta ezeket a modelleket forgalomba W7-tel, ergo nem is kell lennie drivernek az oldalán w7hez.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
a bios frissitése nem felhasználói feladat.
kizárólag saját felelősségre, a garancia elvesztésének rizikója mellett lehet hülyéskedni vele.
ha rossz bináris kóddal flesseled meg a bios chipedet, ugrik a gari.
még akkor is, ha a honlapról töltöd, t.i. simán lehet ott hibás link a kódban!!! akkor is a júzer felelősége.
szóval én nem b@#akodnék vele.[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
szabyka95
őstag
ilyen acer 573G laptopja van valakinek 720m vidikartyaval ???? velemenyt szeretnek kerni rola, mert erdekel, leginkabb a kijelzo
-
frici69
tag
válasz frici69 #28356 üzenetére
Mégiscsak a win8-at tettem fel ismerkedés gyanánt. Érdeklődnék,hogy a drivereknél ahol pld. bluetooth-nál és wir.lan-nál kettőt is felajánl (Broadcom vagy Atheros)milyeket telepítsem
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
törölt tag
Sziasztok!
Aspire E1-570 notebook SD kártyaolvasóval kapcsolatban szeretnék informálódni,segítséget kérni!
Egy SD kártya tartalmát szerettem volna megnézni,(a kártya működik,nem hibás) de nem tudom működésre bírni a kártya olvasót. Az eszközkezelőben felismeri,látja a kártyaolvasót,az illesztő szoftver is rendben van a kezelő szerint, de 10-es hibakódra hivatkozva nem indítja el a meghajtót.Mit lehet tenni?
-
Ti Bo
aktív tag
Adott egy Acer V3-551G notebook. A problémám az, hogy tegnap párom játszott a Trine első részével és kikapcsolt a gép. Naplózva 94 fok körüli proci hőmérsékletet írt. A szép csak az, hogy laptop hűtőn használom és eddig semmi ilyen gond nem volt... Ha csak a HWinfo sensor része megy, 45-64 fok között ingadozik.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Muerte
addikt
A Trine hardverigénye gyilkos még a mai hardverekre is,de nem a procihasználata hanem a vga igénye a nagyon magas.Mivel egy körös a hűtés a gépedben ezért az történhetett hogy a vga felfűtötte a procit is és azért kapcsolt be a hővédelem.Feltéve ha van benne lapra integrált vga vagy dedikált,ha nincs akkor egyértelmű hogy csak a proci tud elmelegedni mert abban van a grafikus vezérlő is.Kitakarítás,újrapasztázás, laptop cooler segíthet,ezenkívül fixáljátok le az FPS-t 60-ra vsynch-kel.Addig kell lentebb venni a beállításokat míg a 60 FPS stabilan megvan,mert ezzel kicsit tehermentesíted a vga-t,ergó nem fog melegedni annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Ti Bo
aktív tag
válasz Muerte #28366 üzenetére
Köszi!
512-es 7520 + dedikált 2 gigás 7670 van a gépben. Laptophűtő folyamat megy alatta, és én anno 1 éve már végigjátszottam mind a két részt ezzel a géppel. Újrapasztáznám Mx2-vel, de még 1 év gar van rá és nem akarom bukni emiatt. Sebaj, lejjebb veszem a beállításokat, megnézzük mit reagál.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
frici69
tag
Ismét segítséget kérnék! Feltettem a realtak drivert fel is ment de,nem találom a managert ahol állíthatom a hangzást! Vagy ez ezzel a driverrel nem megy fel,mint az asztali gépeknél
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
m165le2
csendes tag
Ha egy V-573G -be bővítésnek én rakok plusz memóriát, és msata SSD -t akkor a garancia nem veszik el?
-
Peak
addikt
hát pedig sajnos van egy darab szabály, mégpedig amit már leirtam, hogy szerkezeti megbontás esetén ugrik a garancia. ez az alaptézis.
amennyiben van pl. 1 vagy 2 csavarral rögritett kis műanyag panel takaróelem, ami alatt van memória slot, vagy bármi más, az esetben abban a felhasználó is cserélhet alkatrészt.
ha viszont nincs, akkor logikusan az első alapszabály értelmében nem fog a júzer garidőn belül szétbombázni egy gépet sem.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
m165le2
csendes tag
-
Peak
addikt
válasz m165le2 #28378 üzenetére
hát csináld úgy hogy ne látszódjon a csavarokon kopás, ügyesen.
a belső részre is vigyázz és akkor senki se veszi észre.akkor van szopóág, hogy ha pl. egy memóriafoglalat az alaplap túloldalán van és lekell bontani hozzá mindent. ez azért kicsit kellemetlenebb ha mákod van mindent elérsz csak az aljának levételével.
[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Használt notebookot szeretnék vásárolni. Kinéztem ezt az Acer Aspire 7741G-t.
Az iránt érdeklődöm, hogy mennyire jó ennek a hűtése? Szeretnék minél csendesebb laptopot. Szerintetek ez elég halk?
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
valeno
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez a laptop mennyire erős? Most vettek fel az egyetemre gépészmérnöki szakra és ezt találtam ami szerintem erősnek mondható ilyen árban.
Előre is köszi a választ.
-
valeno
tag
Hopp lemaradt a laptop:
http://www.usanotebook.hu/acer/aspire-e5-571g-69d4-nxmpveu005/P37639
Ez lenne az.
-
Jarod1
addikt
Acer 7520g laptop milyen procikat fogad el? Amd turion tl56 van benne de valószinűleg megdöglött , bekapcsolva rohadtul melegszik és nem indul a gép.
-
oszy
veterán
A 3830TG laptop 4GB-s memóriáját ki lehet bővíteni 12GB-re. Vennék lehet egy 8-asat bele.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
patrik320
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Acer E1-572G típusú laptopot, feltelepítettem rá a windows 8.1-t. REndesen működik minden féle funkció,de amikor lecsukom a laptop fedelét akkor nem küldi el alvó állapotba, csak tölt és úgytűnik h a képernyő kapcsolt volna csak ki, illetve ha bevan állítva egy bizonyos időre hogy kapcsoljon ki a képernyő ki is kapcsol, de nemtudom semmivel se vissza"éleszteni". Ilyenkor csak úgy lehet hogy hosszan nyomom a kikapcs gombot aztán bekapcsolás. :/
Megpróbáltam windows7-el is és ott működött minden
Most feltettem újra egy másik windows 8-at de ennél se csinálja azt amit kellene. :/
Valaki esetleg járt már így? tudja a megoldást? vagy valami tippeket tudtok adni hogy mit lehet ezzel kezdeni?
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire One 725 alany. Windows 7-tel. 2-ről 4-re emeltem a memóriát, de mégis olyan lassú szegényem,hogy szégyellem magam asszony előtt, hogy ezt javasoltam neki.
Ami lassú: Youtube videók (nem HD minőség), képek nézegetése (Irfanview-val és a Win saját képnézegetőjével).
A gép XP-vel jobban muzsikálna vagy tudtok valami okosságot, amivel lehetne tempósítani? A megjelenítési, vizuális effekteket kikapcsoltam, hogy még az Aero-val se nyüglődjön a gépecske. Avira fut és az alap Windows alkalmazások mellett a laptop saját szoftverei. Semmi más.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Peak
addikt
Nézd... egy AMD C-60as processzorral szerelt gépről beszélünk. Ezen 64GB memória sem segit, mert egyszerűen a HDD lassúsága és a processzor tragikus lassúsága a szűk keresztmetszet.
Az AVIRA erre csak rátesz egy lapáttal, t.i. gyengén párhuzamosított működése elviszi ennel az amúgy is lassú gépnek az erőforrásainak legalább 30%-át.
Nincs min csodálkoznod, ez a gép ennyit tud. Ez a hardver nem véletlenül lett XP-vel kereskedelmi forgalomba hozva, illetve talán Windows 7 Starter Edition 32bit is volt hozzá.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
Az XBMC viszont pl. lejátszik FullHD BluRay filmet is a C-60as processzorral hardveres gyorsítással probléma nélkül! Kipróbáltam! Ráadásul egy Windowsos tablettel!!! Szóval nem olyan lassú az, hogy ha értelmes szoftvereket használsz a gépeden.
[ Szerkesztve ]
-
-
Louro
őstag
Köszönöm. Avira-t azért szerettem meg, mert kb. faék egyszerűségű program és a kevésbé jártas családtagok kevésbé problémáznak, mint pl. Avast miatt. De majd a vírusírtós topikba benézek, hogy mi a javasolt. A rendszert pedig lecserélem, akkor XP-re. A grafikai extrák másodlagosak asszonynál. Az SSD-t pedig ellenőrzöm.
@Sanya: Megnézem, de úgy emlékszek, hogy SSD van benne.
Mess with the best / Die like the rest
-
Peak
addikt
20k HUF alatt már kapsz 128GBos SSD meghajtót, azzal az asszony bőven elkaristol és megtáltosodik tőle a gép, de feldolgozásbeli sebességnövekedést ne várj.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! A kérdésem azokhoz szól, akik ismerik és/vagy használják is az ACER E5-411-es vagy az E1-530 és E1-531-es modelleket. Ami érdekel engem az az, hogy az ODD keret vastagsága hány milliméter? Szeretnék vásárlás előtt képbe kerülni, mert SSD-re váltanék és az optikai meghajtó helyére szeretném tenni az eredeti HDD-t. Eddigi kutatásom során láttam, hogy kétfajta méretet is kínálnak (javítsatok ki, ha tévedek): a 12,7 mm-es és 9,5 mm-es között választhatok. Az általam megjelölt gépekhez melyik illik? Előre is köszönöm a válaszotokat.
[ Szerkesztve ]
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- SkyShowtime
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest