Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsi
tag
Hi!
Kellene csinálnom egy munkalapot acces-ben. Az adatbázis részével nincs is gondom, mindent szépen betudok kérni. Viszont hogy tudom a következőket meg oldani?
- az adatbázisból nyomtatni egy rendezett oldalt.
Mivel egy csomó mindet bekérünk, mint pl. munka felvétel idő pontja, hiba leírás, tel., email, felhaszn. anyag, és még jó pár dolog. Az űrlap elrendezését hogy tudom meg jeleníteni egy A4-es lapon?
- és volna egy másik problémám, hogy az utolsó sor a munka lap zárolása a dátummal. Hogy tudom megoldani, hogy a munka lapot, a dátum beírása után lezárolódjon, és ne lehessen újra módosítani, viszont a munka lapot bármikor ki lehessen nyomtatni, és félre tenni amíg ez az utolsó sor be nem íródott
Mivel nem vagyok nagyon elmélyülve az access-ben, és programozó sem vagyok, egy kicsit elakadtam.
Ha tud valaki valamilyen megoldást esetleg acces helyett azt is kipróbálnám.
Válaszkat előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest