- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csika
tag
rdi: nem értelek. Én egy hete még nem is lőttem az Acceshez, csak kaptam vele egy szép kis melót. Delfin meg visual azt asse tudodom micsoda ...
Jelen esetben a form egy táblába néz bele. Azzal is szívtam 2 napot, hogy a formmal ne lehessen látni az adatbázisban lévő adatokat. A formot swichboardon keresztül nyitom meg Add-in módban. Ezt át kéne állítani? Mert akárhogy zárom be a formot, bezárásra is bementi a táblába (ha makróval zárom be és a makróba azt állítom be, hogy ne mentsen akkor is belementi ...)
Törlés se lenne gond. Raktárkészletet kell csak nyilvántartani, nem kell sorszámozni.
Luxurka: nekem sajnos télleg zavaros volt. Várom a példát akkor nagyon.
Előre is köszi a segítséget mindannyiótoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest